rc ıcın onca yazılan seyden sonra ıyı olmus ... sısmeyın abı...
kelebek dedınız,5000 altı dedınız,yarım gazdı arkadan bastı bı ton sey.
biz RS için hiç sudur budur dedıkmı.
su drag konusuna kımse bakmıyomudur nedır cevap beklıyorum.
Printable View
abi o değilde ben şimdi anlayamadım bidaha açıklarmısın şimdi sen debriyajmı tokatlıyosun bi açıklarmısın nasıl yarım gazda falan ben anlamadım:):):):):)
ya bak bide şöle bişi var clio kötü araba demedim motor tabiki başarılı ama torpidosunun lacivert olması filan ne bilim sevemiorum arabayı kardeşim kusura bakma kişisel deil yani yazdıklarımız :)
bide bişi sorcam mesela o torpido boyanabiliomu hiç öle bişi araştıran varmı
dragdı 1den rollingdi 2den rollingdi zaten denendi. ne olduğu görüldü. deneniyor sonra ortalık karışıyor, canım sıkılıyor. ha diyosanız ki biz geçtik, tamam öyle olsun
ben rc nın ıcındeydım herhangı bır debrıyaj tokatlama olayı falan yok soz konusu degıl hatta ole bı olay... benımm kanaatım 2 de basınca rs ı yakalayamadık 3 te basınca ıse yakalıyoduk bence 2 sıde aynı sartlarda olunca cok ddenk gıdıceklerdır dıye dusunuyorum..:soru:
geçtik diyorsanız açıkca biz geçtik diyin , biz de eyvallah diyelim, öyle olayı manasız taraflara çekmeye gerek yok
yok şiştiydi, yok yarım bastıydık çektiydik
Şimdi bu JL miydi plakası en iyi giden rs lerden birisiydi sanırsam değilmi. Şimdi peki bu şişme olayı ne. Debriyaj mı şişiyo ?.
şişme değile sıcak hava alma olayı olabılır.
RS için ole ahım sahım 1 CAİ kiti yok.
ve cok cabuk ısınıyo motoru
lütfen cemin ve benim arabamın konusunda alaycı,
tartışma çıkarıcak mesajlar yazmamaya özen gösterelim...
işki olay fanatik bi hal almasın...
teşekkürler