hayır abi :) sen mesela 3.vites 5000 e kitleyemiomusun sabit gazda bi nevi cruise control gibi düşün
yani roll başlayınca gaza basmıosun ztn yarım gazda bekliosun
Printable View
evet herzaman boyle yapıyorum....zaten benim sormak istedigimde bundan farklı ne yapıyordun? bunu yapıyorsan peki bundan once nasıl yapıyordun o zaman ? :D
hımmm...videoları birkez daha izledim.zaten hepsinde yanyana iken basıyorsunuz. oncekilerden farkı ne peki sonlara dogru olanın ben hala onu anlamış değilim.
:) 2 de basınca her türlü geçio ztn nasıl basarsan bas
ama öteki seferlerde ben arabayı tam doldurmuodum sadece gaza az bişi ayağımı değdiriodum sabit kalarak daha sonra bunu yarım gaza filan çıkarttım
ya aslında bu gaz muabbeti pekde önemli deil
öle ii bi arabayla denesen önemli oluo yoksa denediğim araba dandik olsa gaz maz farketmez nasıl basarsam basım geçerim ama dieri ii olunca böle detaylar ortaya çıkıo
yani bi bakıma rakibe göre ayarlamaya çalıştım yani öle arın icadı deil yani
abi anlatabildimmi bu sefer :)
Yani illa aynı anda mı kafa çıkartmaları lazım iki arabanında diğerinin yaptığı şeyin herhangi bir sorun teşkil etmemesi için..
Biri diğerinden önce gaza bastığı halde aynı anda kafa çıkartıyorsa sorun var bence..Çünkü normal zamanda bassa kafa çıkartamıcak..
Ozaman herkes denerken kendine göre bir gerekçe bulsun biri gistin üçüncü kornada bassın diğeri başka şeyleri bahane edip 1. kornada bassın olur mu öyle şey:)
ztn şöle bişide var senin arabanda elektronik gaz kelebeği var die aynı etkiler vardrı demek deil farklıda olabilir ben mesela geçen yeni typer sürdüm pek alakası yok bnm gaz kelebeğiyle hissettirmio yani
pejonun dandkilğide olabilir bu konuda bnm anlattıklarım
ztn bide şöle bişi var rc her seferinde farklı giden bi araba inan binmeden anlayamazsın saçma bi araba
boşuna tartışmayın ben RC nin geçebilmesi için ne gerktıiğini buldum:D
su an burda yazamıyorum:D:D
kadir abiye anlattım durumu:D:D:D:D:D:D:D
neymiş söyle de biz de öğrenelim RC nin geçmesi için ne gerektiğini
gerçi çok da ihtiyacımız yok ama
neymiş taktığın isim, neymiş toparladığın yöntemler yaz da öğrenelim,merak ettim gerçekten
Sır gibi oldu oldu sizin olay ;) Bence 6-7 denemeden sonra Rs şişiyor Rc açılıyor..Çünkü ilk denemelerde ibo geçiyo..
neyse birşey demiycem, olay yine kim kaç defa geçti, nasıl geçti, kaçıncıda geçtiye gelecek
böyle bir olay olası...
emrenin koyduğu videonun sonunda bişi oldu sanırım diorum araba ile ilgili
deneme sonrası ceme söledim aynısnı
belki psikolojikdir diye artı bahane gibi olmasın diye ısrar etmedim ama sizde aynısını görünce rs de olması ihtimal...
aynı olayı megane rsde de yaşadım gecenin sonunda ceme de bahsettim...
ben onu yaşadığım şu olaya göre psikolojik olabilir dedim
benim 4 ğn sonlrında geçmeye başladğım denemelerdne sonra her 3 te bastığımızda ben yine geçemedim bazılarında yine pek istediğim gibi ayarlayamadım yine geçildim
ztn dikkat ederseniz ayarlayamazsam basar basmaz 2 boy gibi bi fark oluo ya sabit kalıo yada en fazla 3 boy oluo
ama basar basmaz 1 boy gibi tutabilirsem arkadan gelip yetişiorum