Konu baya ilginç bi hal aldı 3 4 yeni üye ilk mesajlar burası falanbu kadar büyütmeye gerek yok.
15 17 19 kasnak farketmez guc olarak sadece bırı alt devırde daha cok guc verır bırı ust devırde almaya baslarsın kasnaklar arasındakı fark bu arabaya sadece kasnak takıpta chıpsız kullanabılırsın yıne baya guc alırsın 3 ten sonrakı vıteslerde guc kaybı yasamaya baslarsın gelen benzın yetmıycegınden..ayrıca cosmıc boy abının bı s2k ıle yanyana gıttı dıyıp s2k ları rencıde etmemelısınn ınankıı hayatta bı cooper s s2k ıle gıdemez.. ben bunu ıspat ederdım ama malumm yektacımm bılıyosun son olayları...
![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
biliyorum biliyorum
hiçbiri benim arabam değil abicim zaten ben videoyu izledim onların 200e doğru herhalde yarım boy filan fark oluyordu.. neden rencide edeyim ki tunacım sonuçta biri yüklü bi araba diğeri standart.. turbo type r m6 geçince m6 sahibi rencide mi oldu ki?
aksine benim alt sınıfım bi araba gelip beni geçebiliyorsa ben onun yerine mutlu olurum açıkçası..
![]()
yok satılık var bıtane eger senı geccekse alcam onu sıkıldım aynı arabaları gecmekten hehehehehe
![]()
S2000...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)