Çok iyi nazar değmesin inş maşşalah.
Printable View
Çok iyi nazar değmesin inş maşşalah.
Abi massallah kazasiz belasiz yola devam:icon_tup:
maşallah abicim
Yaw kadir yaptın yaptın bu kadar mı. Yaw biz burada 30 Rlı 2.5lt STI GC8lerle deniyoruz geçiyoruz ohooo. Bizi geçmen için daha çook çalışmanız lazım.
Heheh şaka şaka yok öyle bişey korkutiim dedim.:D Ellerine sağlık.
Kadir abi emeklere sağlık..
ehehe enka spec rs :D şu egzantirikler bi gelsin o zaman tadına varıcaz gibi maşallah abicim
Kadir abi maşallah. Kazasız belasız 2 aracada.
maşallah çok güzel yürümüş , emeğinize sağlık
maşallah rs çok hızlı ...kazasız belasız..
Sağolun panpalar Ağustos Akhisara kadar drag yok bol bol Roll yapcaz:hahaha:
Sağolasın bro, bu denediğimiz tepede İtb ile biraz sıkıntımız var ank.çıkışı gişelere doğru yapılsaydı bu deneme enaz 2-3 boy farklı olurdu:D
İnşallah cigerto o gece eve bi gidişim var sorma:hahaha:
maşallah araclara rs gergin :)
helal maşşallah
Maşallah kaAsiz belasiz insallah ,
Kadir abi egzantrikler gelmeden bizde deniyelim :)
Maşallah white rs' e çok hızlı
Eyvallah:icon_tup:
Dragda iyiler Roll de biz:hahaha:
Bana atar yapmaz kimse hepsü kardeşimdir gerginlik yok anladın sen onuuuu:icon_tup::hahaha::icon_tup:
Metin deneyek tabi bi ikimiz kaldık ,geçeceğin kesin ama benim içinde iyi olur sen çekim konusunda prof.sun araç içi videoda yaparız :D Cuma akşam yola çıkacam perşembe uygunsa enka harici sıkalım:icon_tup:
Maşaallah abi:)
Estafurallah abi araban cok cok iyi ve hizli pilotajinda maşallah :) , benim icin referans olur stok sti videosanindan sonra nekadar gidebiliyoruz araba yapildigdan beri hic saglikli deneme yapamadim
Aynen abi enka olmasin hic sevmedim irayı ,
o hızla abi sende iyi uçup gitmemişsin =)))
maşallah güzel gidiyor
maşallah rs kanatlanmış uçmuş çirkin kurbağa :D
kamera arkasında da reşo ağayla yorumlarımız ermanla şansalı aratmamış :hehe:
Panpa bu sene dragları ENKA'ya aldırman lazım, kupa garanti :D Arkadaş bu white evini özlüyor sanırım. Deplasmanda sana nefes aldırmadı bi türlü :)
rs e bak ya sti larla yürüyo gururlandım vallhi helal olsn üstelik fark bile atıyoo :)
kadir abi maşallah hala hızlısın .
maşAllah abi white zimba .. :)
Maşallah RS e :)
shele, aklıma siyah cupra wrx roll'unuz geldi...
abi çok iyi olmuş araban maşşallah Allah kaza bela vermesin
öncelikle emeğinize sağlık, aracınız güzel yürümüş. sti sahibi forma üye değil mi? eksozlu yazılımlı en kötü sti bile bu farkı yememeli bence.
white RS'in ne kadar gittiğini biliyor da bu yorum yapıyorsan yanılıyorsun emin ol...
white RS ile o STI arasında 500kg fark war
extra olarak white RS türkiyedeki en dolu atmosferik ITB'li clio rs...
Bu etkenleri göz önüne aldığın zaman STI'ın da gayet güzel yürüdüğü sonucunu çıkarabilirsin sen de ...
bu videoya değilde dragda canlı görürsem ancak inanabilirim, pazar akhisarda olacak mı?
Araçlara masallah
Kanka ne enkası yaw bizim arabalar kösülüyo orda:hahaha:
Az daha giderimiz var sağol Yaşar kardeşim:D
İyi iyi fatii bu sıra memnunuz gidişinden,sende motor işlerini bırak dön aramıza :)
Öncelikle beğendiğin için teşekkürler,Sti'ın belki yazılımı felan iyi olmayabilir gününde değildir vs diyecem ama ciddi iyi gidiyodu emin olabilirsin:)
Eyvallah sağolun can kardeşler hepinizin aracına maşallah :D