çok ıyı abı maşallah yavas yavas oturuyor araç daha da hızlı olur umarım.
Kadir abi çok hızlısın.Bu arada abi ben ramazandan sonra geleceğim sanırım. Bir alacak işi vardı alamadık..
Vw Cc & Mk 5 Gti
maşallah abicim
Dr.Ecu AntaLya
Yaw kadir yaptın yaptın bu kadar mı. Yaw biz burada 30 Rlı 2.5lt STI GC8lerle deniyoruz geçiyoruz ohooo. Bizi geçmen için daha çook çalışmanız lazım.
Heheh şaka şaka yok öyle bişey korkutiim dedim.Ellerine sağlık.
IN BOOST WE TRUST
ehehe enka spec rsşu egzantirikler bi gelsin o zaman tadına varıcaz gibi maşallah abicim
ECUTECH İstanbul
maşallah rs çok hızlı ...kazasız belasız..
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
Sağolun panpalar Ağustos Akhisara kadar drag yok bol bol Roll yapcaz
Sağolasın bro, bu denediğimiz tepede İtb ile biraz sıkıntımız var ank.çıkışı gişelere doğru yapılsaydı bu deneme enaz 2-3 boy farklı olurdu
İnşallah cigerto o gece eve bi gidişim var sorma![]()
maşallah araclara rs gergin![]()
Eyvallah![]()
Dragda iyiler Roll de biz![]()
Bana atar yapmaz kimse hepsü kardeşimdir gerginlik yok anladın sen onuuuu
Metin deneyek tabi bi ikimiz kaldık ,geçeceğin kesin ama benim içinde iyi olur sen çekim konusunda prof.sun araç içi videoda yaparızCuma akşam yola çıkacam perşembe uygunsa enka harici sıkalım
![]()
Estafurallah abi araban cok cok iyi ve hizli pilotajinda maşallah, benim icin referans olur stok sti videosanindan sonra nekadar gidebiliyoruz araba yapildigdan beri hic saglikli deneme yapamadim
Aynen abi enka olmasin hic sevmedim irayı ,
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)