User Tag List

Sayfa 6/7 İlkİlk ... 4567 SonSon
124 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: VS mantar typer & turbo 106gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Serkan.S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tunay hala devam ettiriyosun ben öle demek istemedim diyeceğine ,adam yapmış işte kendi cabalarıyla illa geçmesimi lazım beyinsiz typer'ı.Biraz daha uğraşır ayarlarını tamamlar geçer veya gene geçişir gene tamamlamaya çalışır eksiklerini turbo yapan adam görmicekmi arabasını.Sende ayarsız basıyodun arabana.Ayarsızken dolu typer ile deneseydin geçilseydin bizde sana olmamış nos bas daha iyi git sök onu paran yoksa yapma deseydik hoşmuydu.
    benım ayarsız bastıgım vıdeoda bıle kırma rıskım sıfırdı...sadece keyfı bastım o da bır gun...onun dısındaayarsız hıc basmadım...ayrıca bu kadar buyutecek bısey yok bence ben sadece garıban edebıyatı yaptınız onu dogru bulmadım...o kadar yoksa olmayacak bısey degıl ugrasılır duzeltılır...onemlı olandogru ıs yapmak...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Vts_Power Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkes çapına göre bişeyler yapabilir,turbo bu arkadaşın çapına göre değil demekki.. bunda kötü olan bişey yok.olmamış bencede.. standart atmosferik 106 kadar yürüyor.emek sarfetmiş onada yazık.hiç bişe yapmasa zaten böyle gitcek arabası.yanlış ve eksik olan bişeler var demekki.turbo için olmazsa olmaz parçaları alamıyorsan bırak yapabildiğin yerde kal tünayda bunu demiş.. ustanızı seviyosunuz ve onu savunuyosunuz ama gerçek olan bişe var bu araba yürümüyor. sorup öğrenebilir bilmediği şeyleri parası yoksada gereken parçaları toparlar ondan sonra yaapr yürütr çeker vidyosunu.böyle yürütürse zaten daha çok masraf etmesi gerekir çünkü çok sürmeden arabası avans vurup kırılacaktır.herneyse benim elimden gelen bişey varsa ustanıza yardımcı olabilirm.. tartışmaya gerek yok

ıste bu artı bı mılyon...

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkes çapına göre bişeyler yapabilir,turbo bu arkadaşın çapına göre değil demekki.. bunda kötü olan bişey yok.olmamış bencede.. standart atmosferik 106 kadar yürüyor.emek sarfetmiş onada yazık.hiç bişe yapmasa zaten böyle gitcek arabası.yanlış ve eksik olan bişeler var demekki.turbo için olmazsa olmaz parçaları alamıyorsan bırak yapabildiğin yerde kal tünayda bunu demiş.. ustanızı seviyosunuz ve onu savunuyosunuz ama gerçek olan bişe var bu araba yürümüyor. sorup öğrenebilir bilmediği şeyleri parası yoksada gereken parçaları toparlar ondan sonra yaapr yürütr çeker vidyosunu.böyle yürütürse zaten daha çok masraf etmesi gerekir çünkü çok sürmeden arabası avans vurup kırılacaktır.herneyse benim elimden gelen bişey varsa ustanıza yardımcı olabilirm.. tartışmaya gerek yok
    ................................

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    standart atmosferık 106 kadar keısnlıkle degıl yanı cok aza ındırgenmıs o soylenılen. zubeyırın aracının nasıl ıyı gıttıgını bılıyoruz. caı race headers ara borulu bı typer neren baksanız 225 hp gıbı bı rakama ulasabılır. ole bı typerlada ancak ZD gıbı bı 106 yuruyodu. ZD dede yok yoktu hersey vardı 106 ıcın olan 160 hp lerın ustundeydı

ALM
    Misafir
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yazdıgım sey kulaga cok zubbe bı laf olarak gelebılır ama yanlıs bı laf oldugunu dusunmuyorum...ayrıca bende arabama bıseyler yaparken maddı olarak zorlanıyorum...ben sadece sunu soluyorum yeterı kadar para harcamadan bu ıslere gırersen sonu hıcbırzaman basarı olmaz....tabıkı bu senın basarı anlayısına gore degısır...eger aracı yapan yada ızleyen sızler arabanın su anakı halınden memnunsanız ne mutlu sıze ama bence olmamıs..."turbo yapacak adam arab almasın "dıyosun alsın ama turbo yapmasın bence....ayrıca hayal kurmak ıle hayata gecırmek arasında cok fark var...hepımızın hayalı var bende 600 hp lık bı s2k ıstıyorum...ama varmı 100k ytl yok...e ozaman kendı arabamı fıberle s2k e mı cevırıyım ????
    + 1

Vts_Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    standart atmosferık 106 kadar keısnlıkle degıl yanı cok aza ındırgenmıs o soylenılen. zubeyırın aracının nasıl ıyı gıttıgını bılıyoruz. caı race headers ara borulu bı typer neren baksanız 225 hp gıbı bı rakama ulasabılır. ole bı typerlada ancak ZD gıbı bı 106 yuruyodu. ZD dede yok yoktu hersey vardı 106 ıcın olan 160 hp lerın ustundeydı
    o zaman bu 106 150 hp ve turbo. 120hp arabadan turbo yaparak 30 hp alınmış..
    RACE WERKS

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alınabılır her turbo arac +200 250 300 alıcak dıye bırsey yokkı... cıtır turbo uygulanmıstır stock ustune 0.3 bar 0.4 basr basıyodur okadar az alınır safe olur vs

facia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu amacı dışına cıkıyor. Ancak ben ilk izlediğimde videoyu typeR ıda turbo sanmıştım... neyse..
    Everyday I ** Çapulling!!!

Serkan.S
    Misafir
    o zaman bu 106 150 hp ve turbo. 120hp arabadan turbo yaparak 30 hp alınmış..
    Adam şu an bunu istiyodur belki nerden biliyosun ;şu an çıtırdan bi turbo istiyodur durumu musait değildir ilerde geliştirir.Kendin biliyosun turbonun önü açık ama yok gariban edebiyatı ustanızı koruyosunuz filan yanlış şeyler daha önceden izmit sanayiye bile girmişlim yok arabanın rengini bile bilmiyorum kimi korucam.

bladerk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    normal biri olsa derimki emeklerine sağlık ama bu adam ustaysa bunu söyleyemem ben de aracımla uğraşırım kendim şanzumanını indiririm motoru indiği zaman zevkle toplarım bunları karıştırmamak lazım 30 hp için uğraşmam kendi görüşüm
    ECUTECH İstanbul

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 Emek var kotu yada ıyı saygı sart !
    2 Yorumlarınızın tamamını okudum beyfendilikle mesaj yazmıssınız tebrik ederim ....
    3 Bakın arkadaşlar kiminin imkanı olur 10k$lık arabaya 50k$ yukler kımıde yapmak ıster el emegını koyar bakar ....
    olmazsa kendini gelistirir bakar okur arastırır ancak bu soledıgım etrafındakı ınsanların destegı ıle olur ....
    ole bir yazmıssınız kı yapmam etmem vs....
    Ozaman dielim arkadasa 106 yı bırak sen git urasma becerıksızsın olucak ısmı ???
    olmıycak ıs bu ....
    beyler yapıcı olun sızler barı bu ulkede bızım sektorun yedıgı darbeler ***** ken sizler yenılerı engellemeyın lutfen bugun o usta deneme yanılma ıle gecılırken 1 ay sonra gecen olabilir zor deıl maddı guce bakar . Emek ise maddiyatla olculemez benim ve sizlerin guvendiği ustalar akıttıgımız paraların karsılıgında aldıgımız emektır sadece ve bu kısı emegını harcamıs kendi icin bir maddi kazanc beklemeden .....
    lütfen bunu birde bu yonden dusunelim
    ben kendi bakıs acımla kimin gectiginden ote 106 yı turbolayan kısının emegı ıle ılgılendım acıkcası .... Kendisini tebrik ederim emeginden dolayı
    AYRICA:
    106 için derimki Arastırsın okusun tabı bu ısı yapmak ıstıyorsa bu sekılde yaptıgı sıstem dogru deıl ...
    106 yı turbolamak baslı basına cıddı bır ıs en zor arabadan baslamıs bence amac turbolamaksa yanlıs araba amac 106 sevmekse maddi acıdan cok zorlanır kısıtlı butce varsam ama her ne olursa olsun AMAC 1 Dahada Iyı olmak ......
    Ben aracların sahiplerini kutluyorum cıkmıs denemısler.....

Ayrıca bir dipnot :
    Burası kimsenin babasının forumu deıl herkezin yeri yurdu telefonu arabası evinin adresi belli Ozel mesajlarınızı burdan forumu kullanarak aktarmayın bu forumda gereksiz boş laf uretıp kavga sıkıntı acmayın Dost olan ınsanların arasını yazdıgınız mesajlarla bosu bosuna Acmayın .....
    Ha eyer amac ortalıgı SIKISTIRMEK ıse onuda yemek ıcın salak yok bu forumda edeplı durun ınsanları darlamayın ...
    (birkac konu okuduktan sonra artık anladımkı ınsanların gerdege gırdıklerı sey kendilerine aıt degıl kimse ustune alınmasın .... )
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1 Emek var kotu yada ıyı saygı sart !
    2 Yorumlarınızın tamamını okudum beyfendilikle mesaj yazmıssınız tebrik ederim ....
    3 Bakın arkadaşlar kiminin imkanı olur 10k$lık arabaya 50k$ yukler kımıde yapmak ıster el emegını koyar bakar ....
    olmazsa kendini gelistirir bakar okur arastırır ancak bu soledıgım etrafındakı ınsanların destegı ıle olur ....
    ole bir yazmıssınız kı yapmam etmem vs....
    Ozaman dielim arkadasa 106 yı bırak sen git urasma becerıksızsın olucak ısmı ???
    olmıycak ıs bu ....
    beyler yapıcı olun sızler barı bu ulkede bızım sektorun yedıgı darbeler ***** ken sizler yenılerı engellemeyın lutfen bugun o usta deneme yanılma ıle gecılırken 1 ay sonra gecen olabilir zor deıl maddı guce bakar . Emek ise maddiyatla olculemez benim ve sizlerin guvendiği ustalar akıttıgımız paraların karsılıgında aldıgımız emektır sadece ve bu kısı emegını harcamıs kendi icin bir maddi kazanc beklemeden .....
    lütfen bunu birde bu yonden dusunelim
    ben kendi bakıs acımla kimin gectiginden ote 106 yı turbolayan kısının emegı ıle ılgılendım acıkcası .... Kendisini tebrik ederim emeginden dolayı
    AYRICA:
    106 için derimki Arastırsın okusun tabı bu ısı yapmak ıstıyorsa bu sekılde yaptıgı sıstem dogru deıl ...
    106 yı turbolamak baslı basına cıddı bır ıs en zor arabadan baslamıs bence amac turbolamaksa yanlıs araba amac 106 sevmekse maddi acıdan cok zorlanır kısıtlı butce varsam ama her ne olursa olsun AMAC 1 Dahada Iyı olmak ......
    Ben aracların sahiplerini kutluyorum cıkmıs denemısler.....

Ayrıca bir dipnot :
    Burası kimsenin babasının forumu deıl herkezin yeri yurdu telefonu arabası evinin adresi belli Ozel mesajlarınızı burdan forumu kullanarak aktarmayın bu forumda gereksiz boş laf uretıp kavga sıkıntı acmayın Dost olan ınsanların arasını yazdıgınız mesajlarla bosu bosuna Acmayın .....
    Ha eyer amac ortalıgı SIKISTIRMEK ıse onuda yemek ıcın salak yok bu forumda edeplı durun ınsanları darlamayın ...
    (birkac konu okuduktan sonra artık anladımkı ınsanların gerdege gırdıklerı sey kendilerine aıt degıl kimse ustune alınmasın .... )
    thnx valla tam içimden geçenleri yazmışsınız herkes bu videolar yüzünden kalp kırıyo gereksiz yere

MUGENPOWE® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nedemısler NE BUYUKTUR EMEGE SAYGI DUYAN İNSAN

facia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burda emeğine laf eden kimse yok ama harcadığı emeğin karşılığını alamamış deniyor... Niye yanlış anlaşılıyo bu ?
    Everyday I ** Çapulling!!!

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Koyacagınız başka videolar için ayrı başlık açın lutfen konu başlıgının seyrini
    değiştirmeyin..

Ayrıca her turbo takan herkesi gecicek diye bişey yok setuplarını bilmiyorum ama 106
    da makul şeyler warsa bence güzel gidiyor .
    +186 .....
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +186 .....
    dogru söze ne hacet

egeturbo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel video
    www.egeturbo.com
    Turbo asker

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vayyy anammmm vayyyy selçukum benim teşekkür ederim beni andığın için arabayı unutmuştum

focus musty35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı göki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o zaman M3 ile de CTR yürüyemez asıl sen boş konuşmuşsun benlede denedin o kadar ahım ahım ara açamadın 1bucuk boy anca vardı hdf ile denemem daha da iyiydi o hiç değilse 5 de 3 boy attı sen onun kadar performans sağlayamadın TAYYARCIĞINLA..
    v2 varkende geçtim
    v2 egsoz varkende geçtim
    v2 egsoz headers varkende geçtim

bu sadece zubeyr ile denemedim başka tayyarda listemde

ha bide NOT : TAYYARDAN 106 GEÇMEK NASIL BİLMİYORUM AMA 106 DAN TAYYAR GEÇMEK ÇOK ZEVKİ OLUYOR...
    valla şaşkınlıkla okudum aracın cok iyi galıba kazasız belasız gercektem maşallah hdf yi izmirde arkadasımız almıstı baya iyi gidiyordu 5 de 3 boy attıysa senın 106 cok ıyıdır herhalde allah nazardan saklasın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)