Dynosu var arkadasın. yurtdısı örneklerı vari emmenın 17-20 hpsı kesın var vs nese..
rs 190 hp 1035
328 230 1380
5.4 biri 6biri dusuo, teker gucu olarak bakıldgnda rs bıraz daha ustun. 2 boy gıbı bence normal aradakı farka. zaten bılıosun rollde guc/kg dengesınde guclu olan bıraz daha avantaj saglıyor
ılaveten aero olarak bmw ustun, guc egrısı daha duzgun sanzımanıda daha kısa muhtemelen.. bunlarda buyuk etkenler bılıyosun![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Maşallah iki aracada ama dediğiniz gibi bmw de iyi harcama var sanırım stock bir clionun 5-6 boy kopması lazımdı çünkü iyi topluyo otoban yol olmasıda bir artı tabi tebrikler sunan arkadaşada hipodrom havasında anlatmış biraz sağ kulvardan alman azmanı koptu geliyo diyecek sandım bir anemeğinize sağlık keyifli çekim olmuş
maşAllah kanka kopartmışsın yine, kapak polishinin stockta kaç boy verdiğini merak ediyodum daha ayrıntılı bi deneme yaptınmı anlamak için ?
oooo usta ne yaptın gene barzolama dalmışsın mevzuyamaşşallah alet gergin
bu arada bu videoda yok ama roll yaparken kafa sallamana hastayımtamam usta hadi gidelim gibilerinden
![]()
kayserı vıdeosu ıcın clıonun sahıbı arkadas acıklama yapmıstı oylesıne denemısler clıo bu vıdeoda gercek gucunde degıldı falan gıbısınden bır acıklama yapmıstı. sahıbını tanımam sadece aklıma geldı.
E30 M50 TURBO & F30 320i ED
Eyvallah sağol teşekkürler
Dediğim speclerde BMW 230 hp dynosu var dostum
Hem kısa şanzıman
Hemde difransiyel kısa oranlı takılmış
Herşey HP beygir hesabındada bitmiyor
106 GTİ bile kısa takınca kaderi değişiyor
Yanılıyorsun ama biz ne desek boş
Çünkü Kafa KİLİT
Eyvallah Serkanım
Geçen görüşemedik gene
Sarmasın diye
Eyvallah
Aynen öyle işi bilen ne güzel açıklama yapıyor
Teşekkürler
Teşekkürler sağol
İbrahimim telefonda konuştugumz gibiGerisini buraya yazmıyorum
Halan stockum
Çünkü yazılım atmıyorum inatla![]()
Dediğim gibi aracın 230 hp si var Sahibinin söylediği değerlerde bu şekilde dynosu varmış
Kısa şanzıman
Kısa difransiyel mevcut
Uzuncana basıcaz gene ilerleyen zamanlarda
Gündüz çekimi bambaşka gerçekten
106gti lara salça olmuyorum
Valla dostum en fazla 1-2 boy alınıyor
Bunuda kanıtlıycam bugün bi video koyarak
Hani kapaktan 5-6 boy aldık diyenlere gelicek
Bambaşkayız gene
Kayseride arkadaşın video eksikleri varken çekilmişti
Sonradan kapak port polish + sente +bakımları yapıldı düzeldi araç
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)