maşallah gerçekten cok güzel video olmus fırat senin araca cekemedik boyle bir video
Deneme dostca oldu hırs olmadı çok şükür.Ayarları tam yapıp tekrar denicez.Enjektor yada benzin pompamda sıkıntı var gerekli benzin gelmiyor afr mden anlasıldıgı kadar.3vites te bazen de 4 vites ara kapanıyor.Afr duzgun oldugunda geciyorum zaten bakalım ayarları duzeltip tekrar denicez inşallah.
Zor Geliyorsa Yaşam,Rabbine Sığıncaksın Paşam...
maşallah araçlar çok iyi .. m5 debriyaj biraz kaçırıyor sanki..
M3 ü canlı görmüştüm dragostaduruşu felan 10 numara ..
M5 de çok homurtulu ve yırtıcı bi sesi var . Video efsane olmuş![]()
Peugeot Performance
-----------------------------------------
61,5
en çok sevdiğim 2 araçmaşallh bmw sesi kadar kulağa hoş gelen bi ses daha yok bu m ler başka bi dünya allahım kaza bela vermesin
![]()
m3 tam hazır olsa gecmesını beklerım zaten, eksıklern oldugu bellı.
kısada kesin istiyor.![]()
Merakla izlediğim bir proje idi ayardan sonra daha iyi olacağı kesin e39 m5 sürekli arkada tutarsan süper.
e92m3'ü le güzel deneme olur keyifle izlenir.
402mt İstanbul Park ısınma kalkışı 13.6xx sec
402mt İstanbul Park n/a s2k Best time 13:407 sec
Kısa kesinlikle istiyor zaten birde zaten alıp gidicem ayarsızlıktan fakire kalıyo araba fazla benzin gereksinimi var onuda ayarlamayadık enjektor veya pompa yarı işlev yapıyor gibi.Şu an filtresi bile ufacık tamponun onunden vakit bulup geniş bogazlısını takıcam o zaman daha fazla hava ile iyi bi ayarda daha tatlı olucak inşallah.
Zor Geliyorsa Yaşam,Rabbine Sığıncaksın Paşam...
m5 çok yakın bi tanıdığım bir abimizin..beraber offroad yaparız...M5 in sesi canlı çok daha güzel..m3 te güzel yuruyormuşş..
M5'in sesi mp3 yap dinle resmen.
maşallah cok begendım gidişini,Allah c.c kaza bela göstermesin inşallah..göbeği çok güzel dönmüşsün bu arada,pılotajada bı bravoayarlarını tamamladıktan sonra inşallah bi deneme yapabiliriz arzu edersen sende,sıkıntısız sorunsuz dilediğin gibi olur hersey insallah
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)