bende anadolu yakasındayım. Pm atarım telefonumu birazdan.
Printable View
her iki aracada maşşalah
e46 m3 sahibi olan biri olarak izlediğim en iyi ep3'lerden beyaz ep3 cok rahat tutunuyor 2 den sonra ayrılıyor diğer ep3 den speclerine diğer konularda baktığım kadarıyla bazı eksikleride war terman conta yay şapka piston bu eksikleride giderilirse görüldük üzere rakibi cıkmayacaktır her ne kadar specleri bulunsada gerektiğinden fazla iyi yürüyor ciğerli bir ep3 herkeze iyi forumlar...
sesi ve gidişi cok güzel bir araba
kardesşim kaydet yoksa gel buyur kendi dboxımı vereyim dbn göster yafrum bana aksam getirim ölç sd kartımda var benim
kardeşim onlar kayıtlı ise zaten yollayacağım kayıt etme konusuna gelince eg swapla uğraşıyorum şu anda zaten onla süre devamlı ölceceğiz ve bu egzleri bu kapağı swap a koyucam şimdilik daha sonra biraz daha hızlanıcaz egz değişicek stage 2 tadında bir şey olucak dbn ölçümünde en hızlı atmo su anda bilaldir bizde 10.63 kıstas alıcaz.
Tamam tel accınca söliyeceğim açıkcası hiç bilmiyorum ne yaptı etti kayıt altındamı idi değilmiydi sadece benzin farkını ölçüyoduk işe yaramışmmı yaramamışmı diye.bu arada eg ALLAH ın izniyle bittiği zaman hızlı olucak diye düşünüyorum o zaman gelir hem dbn hep beraber ölçeriz.
kanka salı gunu burda ne var ne yok oldcucez sonra da bızım swapa baslıcaz :)