Yok orcun ben usta değilim..bilgilendirme için rica ederim her zaman kendi bilgim çercevesinde.
Printable View
bir türlü denk kalkış olamamış devirler bir türlü eşitlenememiş sanırım yolda biraz yoğunmuş belli oluyo yinede iki araca maşallah diyelim...
Maşallah 2 araçta guzel yürüyor.....
şu ygz ye de bi el atın be ustalar puhahahaa:):)
ellerinize emeğinize sağlık tekrardan... her iki tarafada.
japan tuner kanka elektrik bandııyla mı koli bandıyla mı bantladın güzelim makinayı:):):):):)
Araçlara maşallah
Kaan arabayi nasi bantladin lan anlamadim resmi varmi?
Cocukkende normal degildin zaten is adami oluncada degismedin :D
Masallah pmp
her iki aracada maşallah...
kanka şu arabayı nasıl bantladın bi kaç resim koy da merakımız gitsin bende merak etmeye başladım :d
maşallah araclarınıza..
masaallah 10 krktr
kapı yanlarından üst tarafdan kalın elektrik bandı gibi bişey ama iyi akıl hava girisini engellemiş bravo
Maşallah Dbs ile Em'ye Dbs ztn bilindik araç ciddi yürürlü Em de speclerine göre çok çok iyi yürüyen typer eşit şartlar olsa belki önde bile olur .. Kaanın kafa kırık bant vs araştırır herşeyi :D
Mado'ya uğradın mı şoklanmış almışsındır bide uzun yola gitcem misali :D
sagol alican heheh diger bi konu daha var orayada bak bitde icerden cekim ekliyecegim birazdan.
aynen panpa eklemıssın ıkıncı kornada.. izledim..:) keske aynı anda bastıgımızı ekleseydın..:) okadar vıdeo cekmıstın halbukı.:)
muzıgı kaldırsaydında korna sesını duysaydık.. nıe bı vıtesde bırakmısız acaba orda.:)
yınede duyuluyo korna seslerı muzıge ragmen..
Massallah iki tarafada Massallah kaana soylemistim dbs hizli diye