User Tag List

Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon
93 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: DBS-R ve EM-TYPE-R

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Atmosferikte en iyi Type_R DBS sanırım, maşallah emegi geçenlere.
    Tango-1 never dies.

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araçlara maşallah

ben birşey sorucam 2 araç sahibinide tanımam ama bir araçta egzantirik(dbs de stage 1 deil heralde)+piston işte sıkıştırma vs herşey var dierinde bunlar yok nasıl bunlar böyle yakın gidiyorlar

hadi bundan 7-8 sene önce arabalara ne bulunsa takılırdı allaha emanet gider veya gitmez kısmet işi olurduda artık öylede deil herşey araştırılıyor ona göre alınıyor şöförlüktede bir sıkıntı yok gibi duruyor videodan o yüzden ben çok birşey anlamadım bu durumdan
    Team PAŞAOĞLU

Metin Bilen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .CeM. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araçlara maşallah

ben birşey sorucam 2 araç sahibinide tanımam ama bir araçta egzantirik(dbs de stage 1 deil heralde)+piston işte sıkıştırma vs herşey var dierinde bunlar yok nasıl bunlar böyle yakın gidiyorlar

hadi bundan 7-8 sene önce arabalara ne bulunsa takılırdı allaha emanet gider veya gitmez kısmet işi olurduda artık öylede deil herşey araştırılıyor ona göre alınıyor şöförlüktede bir sıkıntı yok gibi duruyor videodan o yüzden ben çok birşey anlamadım bu durumdan
    Her arabaya egzantrk piston koydun mermi olucak die bsey yok.. Kaan da bu islerde ii ve iside bu zaten arabanin yuruyecegini bilen arkadaslardan.. EM nin tavandaki su kanalindan kaput bagaj camlar vs heryer bantli zaten alti komple kapali ruzgar tutmamasi amacli bilincli yapilmis isler ve buna benzer islerle guzel sonuclar alinabiliniyo.. Ama yine soyluyorm EM de hafife alinacak bir arac deil..

Serhat Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araçlara maşallah

kanka mekanik iş sonuçta birde atmosferik olunca motorlar öyle ucurumlar olmuyor maalesef iki farklı setup arasında, kg./hp oranıda önemli, araçların her anlamda bakımlarıda önemli motor yürüyen vs. herkes sürekli aracını kontrol edemiyorki. senin dediğin şekildeki farkların tespitini anca bu işi profosyonel olarak yapan çoğunluğu mühendislerden oluşan ekiplerin araçlarından anlayabilirsin. çünkü o tip platformlarda(yarışlarda) araçlar belli kontrollerden geçiyor kimse kimseyi kandıramıyor belli standartlar(formuller) dahilinde.
    bizimki amatör işi olduğu için bu tip farklılıklar oluyor herzaman. sen seversin zaten bööle işleri az parçayla dolu araçları geçme fantazisini
    TeamPASAOGLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Shadow_Dancer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Atmosferikte en iyi Type_R DBS sanırım, maşallah emegi geçenlere.
    Eyw saolasin ama.. En iyiside die bsey yok illaki daha iileri vardi vede yapilir die dusunuyorm..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bs type-r Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka mekanik iş sonuçta birde atmosferik olunca motorlar öyle ucurumlar olmuyor maalesef iki farklı setup arasında, kg./hp oranıda önemli, araçların her anlamda bakımlarıda önemli motor yürüyen vs. herkes sürekli aracını kontrol edemiyorki. senin dediğin şekildeki farkların tespitini anca bu işi profosyonel olarak yapan çoğunluğu mühendislerden oluşan ekiplerin araçlarından anlayabilirsin. çünkü o tip platformlarda(yarışlarda) araçlar belli kontrollerden geçiyor kimse kimseyi kandıramıyor belli standartlar(formuller) dahilinde.
    bizimki amatör işi olduğu için bu tip farklılıklar oluyor herzaman. sen seversin zaten bööle işleri az parçayla dolu araçları geçme fantazisini
    yaa kanka ben severimde bilirim az çok diğer aracın sıkınıtısını ondan geçerim diye düşünürüm

şimdi düşün senle göksel deneyin göksel senle aynı gitsin yada göksel sadece stage 1 egzantirik takıp aynı gitsin (bende fn2 yok 2 arkadaşım oludğunuz için verdim örneği) ne düşünürsün o zmn ?
    Team PAŞAOĞLU

orcuns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gerçek güç görmek isteyen aynı kıloda cıkar sahneye kım kımı gecerse onun arabası hızlıdır ama yok benı kımse gecmemeli dıyorsan senın cesaretıne kalmıs ozaman arabada sökersin arabayıda kesersın cadde için araba yapıyorsan koltukları kapısı bacası ıvırı zıvırı olucak yarişa koşturuyorsan fantazine sağlık

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araçlara maşallah

Cem merhaba.

bende cok araştırdım headerstan tutalım emme manifolduna kadar kendim yaptım seçtiğim egzantirik kelford a diye bir egzantirik belki incelemişsindir benim egzantiriğim orta ve 9300 bandına kadar güzel güç üretmekte oem pistonlarla kullanıla bilecek bence en iyi egzantirik ve kafamdaki en iyi setup sonuçlandırmak için kendi tasarımım emme ile sonuçlandırdım setup ımı amacım atmosferik bir araba ile 100 kpa üstü görmekti.amacıma ulaştığımı düşünüyorum bundan sonraki hedefim eg swapımı 300 hp na yapabilmek tabiki pompa benzini ile değil.
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Metin Bilen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Her arabaya egzantrk piston koydun mermi olucak die bsey yok.. Kaan da bu islerde ii ve iside bu zaten arabanin yuruyecegini bilen arkadaslardan.. EM nin tavandaki su kanalindan kaput bagaj camlar vs heryer bantli zaten alti komple kapali ruzgar tutmamasi amacli bilincli yapilmis isler ve buna benzer islerle guzel sonuclar alinabiliniyo.. Ama yine soyluyorm EM de hafife alinacak bir arac deil..
    bende biliyorum he arabaya onu bunu koyunca mermi vs olmayacağını dikkat ederseniz mantıklı bir açıklama bekledim yani öyle o uçar bu kaçar yada bu araba okunmuş abi hep hızlıydı vs gibi deil

he bu arada heryeri bantlama aracı rollinglerde bir üst segmente taşıyorsa ciddi anlamda düşünülmeli ne kadar zaman alırki
    Team PAŞAOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JapanTuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cem merhaba.

bende cok araştırdım headerstan tutalım emme manifolduna kadar kendim yaptım seçtiğim egzantirik kelford a diye bir egzantirik belki incelemişsindir benim egzantiriğim orta ve 9300 bandına kadar güzel güç üretmekte oem pistonlarla kullanıla bilecek bence en iyi egzantirik ve kafamdaki en iyi setup sonuçlandırmak için kendi tasarımım emme ile sonuçlandırdım setup ımı amacım atmosferik bir araba ile 100 kpa üstü görmekti.amacıma ulaştığımı düşünüyorum bundan sonraki hedefim eg swapımı 300 hp na yapabilmek tabiki pompa benzini ile değil.
    tebrikler ben zaten olayın altında birşey aramadım yani merakmı gidermek istedim stage 1 egzantirik yazınca cadde tipi egzantirik orj den az bişi farkldır diye düşündüm yani 9300 e kadar güç varsa serhatın söktüğü toda spec c lerden çok fark yok heralde
    Team PAŞAOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cem merhaba.

bende cok araştırdım headerstan tutalım emme manifolduna kadar kendim yaptım seçtiğim egzantirik kelford a diye bir egzantirik belki incelemişsindir benim egzantiriğim alt ve 9300 bandına kadar güzel güç üretmekte oem pistonlarla kullanıla bilecek bence en iyi egzantirik ve kafamdaki en iyi setup sonuçlandırmak için kendi tasarımım emme ile sonuçlandırdım setup ımı amacım atmosferik bir araba ile 100 kpa üstü görmekti.amacıma ulaştığımı düşünüyorum bundan sonraki hedefim eg swapımı 300 hp na yapabilmek tabiki pompa benzini ile değil.
    kaan $ 12.000 ver yapalım sana 350 + k20de 2lt strokersiz o gucu alamazsın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende biliyorum he arabaya onu bunu koyunca mermi vs olmayacağını dikkat ederseniz mantıklı bir açıklama bekledim yani öyle o uçar bu kaçar yada bu araba okunmuş abi hep hızlıydı vs gibi deil

he bu arada heryeri bantlama aracı rollinglerde bir üst segmente taşıyorsa ciddi anlamda düşünülmeli ne kadar zaman alırki
    altını kaplamak boydan boya kolay bir iş değil ama size kaplamanızı ve özellikle bantlamanızı öneririm.
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

altını kaplamak boydan boya kolay bir iş değil ama size kaplamanızı ve özellikle bantlamanızı öneririm.
    alt tabiki olmazda ben üst için çok zor deil gibi
    Team PAŞAOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orcuns Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kaan $ 12.000 ver yapalım sana 350 + k20de 2lt strokersiz o gucu alamazsın.
    ben kendim yababiliyorum şekil a daki gibi 12.000 dolar veya baska bir fiyat belkide de stroker yapacağım o beni ilgilendiyor ben yapamıyorumda siz bana yapıcaksınız.???

her şeyi hacim zannediyorsun ama malesef değil.

Serhat Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaa kanka ben severimde bilirim az çok diğer aracın sıkınıtısını ondan geçerim diye düşünürüm

şimdi düşün senle göksel deneyin göksel senle aynı gitsin yada göksel sadece stage 1 egzantirik takıp aynı gitsin (bende fn2 yok 2 arkadaşım oludğunuz için verdim örneği) ne düşünürsün o zmn ?
    Gökselle benim araç arasında çok fazla fark var ama kanka parça anlamında arada uçurum vardır, öyle bi durumda benim aracımda sıkıntı olduğu bariz bellidir. fakat bu iki araç arasında durum öyle değil bence iksininde birbirine karşı üstün olduğu parçalar var üzerinde, birinin sıkıştırma yüksek diğerinin aerosu iyidir yada aktarması baskısı falan iyidir nebiliyim ben öyle düşünüyorum yani
    TeamPASAOGLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ben bantlama isinin cok mantikli veya cok ii oldugunu soyliyemem kaan sonucta bu isin okulunu okumus ve illaki vardir bildigiki yapmistir yariyosa okadr ise yapilir yaparlarda zaten bugun yarin artik .. Ama sadece bant deil arabanin alti komple kaplanmis ustude bantli olunca ruzgarin takilacgi yer kalmio.. Top misali

src106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gercekten ygz typer videosundan sonra en iyi rool videosu olabilir trafikte tam musait degilmis ama gercekten guzel bir deneme olmus ....

dbs tr deki tek favorim Metinin aracini uzun zamandir dusunuyorum ama su da bi gercek em gercekten iyi tutunmus Metinin dedigi gibi hafife alinmamisi gerek ...

emeginize saglik ..... kazasiz belasizzz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben kendim yababiliyorum şekil a daki gibi 12.000 dolar veya baska bir fiyat belkide de stroker yapacağım o beni ilgilendiyor ben yapamıyorumda siz bana yapıcaksınız.???

her şeyi hacim zannediyorsun ama malesef değil.
    Saol kaan usta bilgilendirme için.

KMR2-GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaan Maşallah cok guzel yuruyor makine.guzel ayrıntılar var araçta.eg yide yaparsn kafana gore inşallah

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)