170hp yere vermek çok güzel.maşallah. bu kadar minumuma nasıl indirdiniz kaybı.
hacı abi oldu bee sonunda, 2 sıkımlık mermi kaldı sonrası fenaa
![]()
Ergin ORANLI
o öpücüklü şeyler varya ondan al bağla arabaya daha net videolar izleyelim diycem ama ağırlık yapar![]()
öncelikle hayırlı olsun benim speklere yakın bir araban var ben oem b16b pistonlarla kapak manifot kelebek işli stage 1 egzantirik headerssız 198 bg vermişti. benim sana tavsiyem eğer yanlış anlamassan enektör ve pompa ilave et vede 3 silindire birazdaha benzin açın %3 gibi mesala
%3 ekstra vermenin nedeni kapak veya emme flowlarının ektisinden mi oldu acaba. Fakire kalıyordu ve zengine çekmek için yapıldı anladığım kadarıyla. Fakat 4 pistona ayrı ayrı wideband mı bağladınız bunu görmek için. Yanlış anlamayın tamamen bilgi için soruyorum.
teşekkürler.
İmam amca yapmışşın yine yapacağını![]()
PRO STOCK GARAGE
Maşallah , verilen emeklerin karşılığını almak gibisi yok.
^^ Insallah ; Masallah ile maneviyatiniz gelisir , guzellesir. Arabani gelistirmek guzellestirmek istiyorsan , para harcamalisin. ^^
teşekkürler yorumlarınız için![]()
PRO STOCK GARAGE
şundan dolayı diyorum typr lehine sonuclanması klazımdı diye,aynı speclerde ki sr vitek vtc typer'la yürüyemiyor misal.
o araba kötü mü yada bişeylerimi eksik kesinlikle Hayır, egzantrik farkı var skunk2 stg1 o kadar. ki o egzantrikte ff vtecte kullanılmıştı gayette verimli bi egzantrik.
vtc typer la yürüyemediğim kanısına nerden vardın ben enson sadece filtreli bir ep3 e biz iki kişi olduğumuz halde 2 boy önünde yürüyorum yanımdakide RSX eski sahibi memet ikimizin ağırlığı 200 kilodur herhalde. vtc beni geçmedi hep 1 boy arkamızdan bastı kısas almaya çalıştı ama hiç denemek istemedi video var sr .ue .cvk vtc bir boy arkadan tec arama yaparsan bulursun .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)