Sr çok güzel yürüyor maşallah![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
sr vtec neden duman atıyo yakıt felanmı koyuldu![]()
34EV4212
Powered by AHM PERFORMANCE
PPR MOTORSPORTS
Mapped by Ecufast
alayınız gelsin kralınız bir adım öne çıksın
EV 206 RC ROLL HATTI: 555 980 ONYEDİ ONYEDİ
Maşallah tüm araçlara gerçekten çok başarılı bir geceydi..
Videolar bu kadar mı?
Onurcan Korkmaz
Bemaps Chiptunıng
iki aracada maşallah...SR fiteng işin sonu![]()
doğruların gözle görülmeyen orduları vardır...
Sr vtec isli kapak sayesinde bu kadar gitti bence.. aracin esas gucu stage2 egztrik yaysapka kasnak takilip timing ve ecu ayarindan sonra eminim aracin kaderi degiscek... Devir dondukten sonra ins kisada takar:-)
ilahi ibrahim yakıtsız araba çalışırmısr de 290 cc enjektör 6 barlık pompa var beyin olmadığı için vafc den -26 larda afr birazcık geliyo akşam öylesine gittik bagajda çok eşyam vardı bizde geçerim saplarım muhabbeti olmadığı için onları bile boşaltmaya gerek duymadım sadece crx lerle denerken millet bagajı boşalttı
maşallah hepinizin araçları güzel yürüyo kazaszı belasız olması dahada güzel
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
bu arada rex'lere maşallah cok sasrıtıcı gelir millete emnim ama bence gerek yok şaşrmaya![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
usta sen neden benim söylediklerime takılıp kalıyorsun sürekli? senle ilgili bişey yazmamışım etmemişim :S crx'ler cok güzel olmuş maşallah gidiyor diyorum bu yani senlik bişey yok
maşallah senin arabanda cok cok güzel gidiyor büyük eksiklerine rağmen. söyliyim tekrarda rahatla![]()
ibrahim abi Alican yanlış birşey dememiş.. senin eksiklerin var ama sonuçta geçme geçilme muhabbeti yapmadığın için deniyoruz bizde senle muhabbetine gırgırına senin 3 boy arkandayım ama senin speclerin eksik bu fark daha da açılabilir tabi ki ama benim için böyle sonuç bile olması güzel sonuçta aracım D serisi motor ve F/H/E kısa var.. bu speclerle bile büyük işler yapabiliyor.. Alican'da bundan bahsetmek istemiş sanırım..
Onurcan Korkmaz
Bemaps Chiptunıng
kanka mitsubishi (.)![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)