hedefim bu:D benim tosunuda böle götürme nasipse :D
Printable View
hedefim bu:D benim tosunuda böle götürme nasipse :D
dizel ibiza gerçekten iyi uzayıp gidiyor ama hep kafakafaya gidiyorlar sanki
beni her zamanki gibi etkileyen tayyarın 260++++ Ları :D güzel video fena gitmişler :)
ya zor bişey degilki 350hp dizel içinn.nos basar.turbo büyür map degişir enjektör büyür.cooler büyür.eksozlar degişir zaten 6speed sanzıman.dizelleri küçümsemeyin.o videodan aynı adam bidaa cekmiş hemen altında m3 le arada 1 boy var ve nerdeyse gececek topspeed de.zaten sunuda söleyim nos olabilir
kesinlikle m3de yuklu ctr 250 hpdende fazla ıbızada 240 dan
ctr bu kadar cabuk bıtırdıgıne gore m3de bu sekılde ayırdıgına gore m3 kesın 400den asagı deıldır
ayrıca olay sadece tork deıl ıbıza bence ennn az 300 hp
biz m3 sahıplerıne kufurmu ettık kı dıkat etcem konusmalarıma ????
herkez yorumunu soyluyor bende soyledım bende sevıyorum m3 lerı cok super arabalar ama bmw gıbı fırmanın eb üst duzeylerındekı ucuk fıyatları arabalarını kalkıp tdı bı araba bu sekılde gecmesı sasırtıcı geldı ondan yazdım youtube da m3 vs yazdım baktım 10 tane vıdeodan 8 de gecılıyor hep genellıklede ctr gecıyor hep :D:D:D
herkezın arabası guzel herkezın yolu acık olsunnnnn:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Maşallah Ibiza iyimiş , çok şaka yaptığı araç olmuştur :)
ya anlamadığım ibizada okadar uzun şanzıman varmı ya.heralde başaka bi arabanın şanzımanını falanmı takmışlar.gücü falan boşverin ya çok devir dönmesi gerekli yada çok uzun şanzıman olması gerekli nasıl iş anlayamadım.normalde WW grubu bellidir 210 da kesiciye girer.4200 lerde öyle değilmidir benmi yanlış biliyorum.
M3 halen cok cok özel bir otomobil...
Gecmeyen kalmamıs vs ayaga düstü tarzı yorumlar sadece senin fikrini belirtir.
Su an sana bir M3 verseler eminim saniyede fikrin de degisir.
Konumuz '' MODIFIYE ''
Modifiyeli her araba birbirini gecebilir.
Bu forumda M6 gecen CTR vardı, simdi M6 kötü bir otomobil mi oluyor?
507HP, supersporları gecen bir otomobil M6...
M3 de kendi sınıfında cok özel ve cok hızlı bir otomobil...
Orda gırtlak yüklü bir TDI onu geciyorsa bu M3ün kötü oldugu anlamına gelmez.
transporter motoru var bunda :cokgreen:
seat gectı dıye ne cvb vercekler anlamında soyledım ;)
m3 un bende cok ıyı bır araba oldunu bılıyorum kendımde yazdım zaten ben kendı gorusumu yazdım gozumden dustu dıye. sebebıde ondan alt sınıf aracların m3 ü gecmesı mesela 35 mılyara ctr alıp 3 4 mılyar motora masraf yapıp mınımum 100 mılyara alacahın stock olanı bıle ctr den hacım olarakta guc olarakta daha yuksek olan m3 u gecmesı kendı gorusume gore kotu dıyorum sansen benım m3 olsa keşke olsa :D:D kalkıp benı gecmesı cok sınırımı bozardı zatem m3 sahıplerınınde yeterınce bozuyordur burada hemen olayı hemen yanlıs yerlere cekıp ctr kotu arabamı olayına cekmeyın ne dersek ters cvb verıyorlr sonrada neden ımalı konusuyorsun oluyo :D :icon_tup:
ya arkadasım bak işte senın gıbı boyle ters konusana ben her turlu cvb ı verırım senın gıbı ımalı konusan olmassa bızde ınsana ınsan gıbı mualmele yaparız be nne dersem dogruysa konusma yorum yapma o zman hayret bırsey ya ....
sanane baskasının bana yaptımı yorumdan gıt baskasına bulas yorum yapma sıkıntı yaratma sonrada neden ters konsuyorsun oluyor ya .
herkez baksın işine efendı sekılde konusalım bırbırımıze efendı sekılde hallolsun senın bu tarz konusmarın sıkıntı yaratmıoyrda benım konustuklarımmı sıkıntı yaratıyor
katılıyorum kamer;)
sanzman olayı benımde aklımı karıstırdı.. ıbıza tdı cupra emın deılım ama 245 250 lerde kesıcı olması lazım.... bu arac 285 290 gidıo allah ne verdıse..
ayrıca tork ısterse 800 olsun gucle desteklenmedığı surece çok ıse yaramaz bide dizel yanii;)
Focus Musty,
Bu kadar heyecanlı olmaya gerek yok diye düsünüyorum.
Kendi yorumunu yapmıssın, olmus bitmis olayı tartısmaya cevirmeye hic gerek yok.
Son günlerde yorum yaptıgın bircok konuda tartısma görüyorum, daha sakin olalım.
M3 konusuna gelince, hersey gecmek veya gecilmek degildir.
M3 cok cok özel ve seneler de gecse her zaman adından söz ettirecek bir otomobil...
2 arabaya gecilmekle efsaneler sona ermez.
ıbıza yı tebrik etmek lazım iyi yurumuş ama m3 bir efsanedir..efsaneler ölmez şekil değiştirir:D