HAHA şarkı çok iyi olmuşşş
2 aracada maşallah EM typeR ara ara çıkıyo gizli silah gibi![]()
Dr.ECU
em diğer konuda da 2. kornada basıyordu .
maşallah 2 aracada son 1-2 senede okuduğum tayyar konularından sonra hayatım boyunca almayacağım bir araç olduğunu farkettim , sahibini katil yapma potansiyeline sahip bir araba![]()
34 TE 3516
Para için değil , mutluluk için çalış
Em favorim arabaya bindigimde kaana demistim bu araba king olucak diyeem yuzustu birakmaz masallah eline emegine saglik pampimin bizlerinde
![]()
Dbs de zaten biliniyo sevdigim bir araba masallah
koptum.
2 aracada maşallah
şarkının remixini indirmek isteyenler
Dj smash pres fast food - Volna by djbilal61 on SoundCloud - Create, record and share your sounds for free
I love my Honda
DBS de içten çektiği videoları atsın diyorum ben buraya. muzıkten dolayı ben tam anlayamadım. em tayyar sankı erken basmıs gıbı geldı bana
DBS-R EM TYPR - YouTube
DBS-R ve EM-TYPE-R - YouTube
bu videolarda dbs farkını ortaya koymus. olaya tarafsız olarak bakıyorum
eger senın sanzıman kısa ise rollingde sen daha avantajlısın. cunku onun dewrı ıle senın dewrın bır degıl. ben sahsen denedım benım 4.7fd ve 5.1 fd dc5 ıle adam 2ler ıcınde bastıgımızda 1 araba onumde bıtırıyor. oranlarımız baya farklılastı cunku. ama 2 aracta bomba gıdıyor.
kısa devrinde basarsan öle ama kısa devrinde basmaz isen dez avantaj neyse ben onuda bahane etmiyorum 2 de basınca 1 boy önümde yürüyor kilolarda benden cok daha hafifti onuda sorun etmiyorum.sıkıntı değil.ama eg swap la böle olmayacak her akşam cıkıcam denemeye onun için ince eleyip sık dokuyoruz su anda her detayı.
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
EG swapep3 ü harcar her sekilde
arada en az 300kg gıbı bır fark olucak bosaltırsan
ben denedım kopup kopup gıdıyor bana
kg oranı, jant ebatı agırlığı ve lastıp capları farklı oldugundan eg swap harcar
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)