evet bindimde denedimde hatta 1.8T değil S3 üne
ayrıca 1.8 seat cupra lar var eski 225hp sanırım onlarda aynı motor s3 le onunlada stock stock baya bir denemiştik
S3 de cuprada sanırım 1.8 T den yavaş değildir yanlışmıyım ?
Printable View
araçlara maşallah..
ya okan, cok gec oldu cevap için ama, havada kalmasın diye içimden geldiği için yazıyorum :D Al tekrar bir rs, denersiniz 220 lik a3 ile.. rs i kötülediğimiz felan yok, aynı aractan bende kullandım şimdi param olsa şimdi tekrar bir rs satın alırdım fakat bir gerçek var ki ortada 220 lik bir a3'le kafa burun gideceği ihtimalinin cok düşük oldugu.. neyse iyi günler
sana söyle sorayım altındaki a3 kaç hp bilmiyorum ama 220hp olduğunu var say
gidiyorsun 200hp lik bir rs ile yani CVK rs tarzı bir rs ile sen böyle bir rs le nasıl yürürsün o güçle o kiloyla ?
20hp farkla bir a3 ün clio rs geçebileceğini düşünüyormusun ? aralarında en az 200kg vardır zaten
ya ne 200 hp si okan? 200 hp rs mi var konuşturma beni..hanginizin filtre egzostlu rs i cıktıda tekere 200 hp verdi? 220 Hp lik bir rs, bizim 172 lik diye andıgımız ve her dynoda farklı sonuclar alıp en yüksek veriyi birbirimize söylediğimiz rs lerimize evet hardcore yapar arkadaş.. He gönül tabi rs in hardcore yapmasını ister ama, göz var nizam var yahu, takım tutar gibi araba tutmayın :)
edit: tekere demişim ama bu motorda max ölcüm de olsa bişey farketmiyor malesef.
okan mıllet buna kızıyo bılmıyosun bızım arabaları sen bak sana vıdeo eklıyorum 220hp a3 enesın BA typer le gıdıyo suan kadir abının rs harıc hangı rs o typerla gıder
benım aracım 1100kg rs ler kac kg
Ukku (AD) A3 1.8T vs Enes (BA) Type-R - YouTube
BA Typer kaç hp ?
220hp lik a3 ün kendinden daha güçlü bir typer ı hele 240-250hp lik typerlı geçebileceğine yada yanında gidebileceğine ihtimal vermiyorum ben ya a3 daha güçlüdür yada typerda sorun vardır
senin gücün belli değilmi ? dyno kaç senin ?
kprosuz VTC Typer la geleyim hem SS lede en son denk yürüyoduk VTC ile en kısa zamanda deneyelim görmüş oluruz
bahsettiğin speclerde gerçekten 190-200 veren bir rs tabiki boyun eğmez ama bu şu an ortalıkta rolling yapan araclarla pek mümkün gibi görünmüyor, bir ve iki tanesi haric.. whiters'i bu muhabbetin tamamen dışında tutuyoruz cünkü o arac zaten yarış amaclı kullanılan bir arac:)
aracım suan yapılıyo 300hp olucak bıtınce ıstıyosan denerız okan sorun yok
bak bu vıdeoyu sen cekmıssın burdadamı gormedın nasıl gıttıgını adam gerıden gelıp yanından aca aca gıdıyo
ss clio rs ezn s2000 - Car Videos on StreetFire