User Tag List

Sayfa 8/14 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
251 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: İbiza FR 1,8 T - Clio RS Rolling Night

ProDriver
    Misafir
    Alıntı BAYRAMPAŞALI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet a3 var bende kıyaslama dıyosun ya okan bısey merak edıyorum sen hıc a3 e bındınmı yada denedınmı ?
    evet bindimde denedimde hatta 1.8T değil S3 üne

ayrıca 1.8 seat cupra lar var eski 225hp sanırım onlarda aynı motor s3 le onunlada stock stock baya bir denemiştik

S3 de cuprada sanırım 1.8 T den yavaş değildir yanlışmıyım ?

Bayrampaşalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ProDriver Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet bindimde denedimde hatta 1.8T değil S3 üne
    varsa şuan senın ss gibi yüriyen rs denerım ben farklı goruruz

1.8T degıl s3 dıyosunda s3 lerde 1.8t ve benım aracımdan 350kg agır araba

malesef yavas kılosundan ve 4 çeker olmasından dolayı

ProDriver
    Misafir
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ulan olm sanane ya. Su Turkiyede bi RS' e sen mi bindin. Hepimiz bindik de artik biraktik gitti. RS in ustune hepimiz cift dikis attik sen hala RS de RS. Birak bosver kim ne derse desin sanarsin ki adam RS markasinin sahibi sponsorluk aliyor
    abi bende RS in üstüne dikişler attımda böyle laflar görünce dayanamıom valla
    Renault Mais le bir görüşte beni bünyesine alsın olmucak böle baksana sırf rs anlatacaz die millete adamlar adanadan salça oluyor kalkıp dövecekler klavyeyle

APO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araçlara maşallah..
    tunceR´isimli üyeden Alıntı
    şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.

ProDriver
    Misafir
    varsa şuan senın ss gibi yüriyen rs denerım ben farklı goruruz

1.8T degıl s3 dıyosunda s3 lerde 1.8t ve benım aracımdan 350kg agır araba

malesef yavas kılosundan ve 4 çeker olmasından dolayı
    S3 ün 1.8 motorlu olduğunu biliyorum ama a3 1.8T den de yavaş olmadığını biliyorum yanlışmıyım aralarında ciddi bir güç farkı var kilosunu bilememde ?

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya okan, cok gec oldu cevap için ama, havada kalmasın diye içimden geldiği için yazıyorum Al tekrar bir rs, denersiniz 220 lik a3 ile.. rs i kötülediğimiz felan yok, aynı aractan bende kullandım şimdi param olsa şimdi tekrar bir rs satın alırdım fakat bir gerçek var ki ortada 220 lik bir a3'le kafa burun gideceği ihtimalinin cok düşük oldugu.. neyse iyi günler
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    S3 ün 1.8 motorlu olduğunu biliyorum ama a3 1.8T den de yavaş olmadığını biliyorum yanlışmıyım aralarında ciddi bir güç farkı var kilosunu bilememde ?
    s3 ler 225hp a3 ler 150hp orjınal olarak

ama yazılımlı bı a3 S3 gecebılıyo guclu s3 kılosundan cok şey kaybedıyo

ProDriver
    Misafir
    Alıntı mehmetRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya okan, cok gec oldu cevap için ama, havada kalmasın diye içimden geldiği için yazıyorum Al tekrar bir rs, denersiniz 220 lik a3 ile.. rs i kötülediğimiz felan yok, aynı aractan bende kullandım şimdi param olsa şimdi tekrar bir rs satın alırdım fakat bir gerçek var ki ortada 220 lik bir a3'le kafa burun gideceği ihtimalinin cok düşük oldugu.. neyse iyi günler

Mehmet yine söylüyorum bak

200hp bir Clio RS 172
    220hp a3 1.8 T yi karşılaştırıyorum

tekrar bir düşün ben senin hardcore yapar lafına takıldım nasıl yapcak onu ?

ProDriver
    Misafir
    s3 ler 225hp a3 ler 150hp orjınal olarak

ama yazılımlı bı a3 S3 gecebılıyo guclu s3 kılosundan cok şey kaybedıyo

sana söyle sorayım altındaki a3 kaç hp bilmiyorum ama 220hp olduğunu var say
    gidiyorsun 200hp lik bir rs ile yani CVK rs tarzı bir rs ile sen böyle bir rs le nasıl yürürsün o güçle o kiloyla ?
    20hp farkla bir a3 ün clio rs geçebileceğini düşünüyormusun ? aralarında en az 200kg vardır zaten

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mehmet yine söylüyorum bak

200hp bir Clio RS 172
    220hp a3 1.8 T yi karşılaştırıyorum

tekrar bir düşün ben senin hardcore yapar lafına takıldım nasıl yapcak onu ?
    ya ne 200 hp si okan? 200 hp rs mi var konuşturma beni..hanginizin filtre egzostlu rs i cıktıda tekere 200 hp verdi? 220 Hp lik bir rs, bizim 172 lik diye andıgımız ve her dynoda farklı sonuclar alıp en yüksek veriyi birbirimize söylediğimiz rs lerimize evet hardcore yapar arkadaş.. He gönül tabi rs in hardcore yapmasını ister ama, göz var nizam var yahu, takım tutar gibi araba tutmayın

edit: tekere demişim ama bu motorda max ölcüm de olsa bişey farketmiyor malesef.
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sana söyle sorayım altındaki a3 kaç hp bilmiyorum ama 220hp olduğunu var say
    gidiyorsun 200hp lik bir rs ile yani CVK rs tarzı bir rs ile sen böyle bir rs le nasıl yürürsün o güçle o kiloyla ?
    20hp farkla bir a3 ün clio rs geçebileceğini düşünüyormusun ? aralarında en az 200kg vardır zaten
    okan mıllet buna kızıyo bılmıyosun bızım arabaları sen bak sana vıdeo eklıyorum 220hp a3 enesın BA typer le gıdıyo suan kadir abının rs harıc hangı rs o typerla gıder

benım aracım 1100kg rs ler kac kg

Ukku (AD) A3 1.8T vs Enes (BA) Type-R - YouTube

ProDriver
    Misafir
    ya ne 200 hp si okan? 200 hp rs mi var konuşturma beni..hanginizin filtre egzostlu rs i cıktıda tekere 200 hp verdi? 220 Hp lik bir rs, bizim 172 lik diye andıgımız ve her dynoda farklı sonuclar alıp en yüksek veriyi birbirimize söylediğimiz rs lerimize evet hardcore yapar arkadaş.. He gönül tabi rs in hardcore yapmasını ister ama, göz var nizam var yahu, takım tutar gibi araba tutmayın

edit: tekere demişim ama bu motorda max ölcüm de olsa bişey farketmiyor malesef.

ya Mehmet ben filtre egzosla 200hp olur demiyorum ztn başından beri temiz güzel bir rs iyi bir kapak emme polish ve güzel yazılım cai egzos kombinasyonuyla 195-200hp yi zorlar ve 220hp lik a3 e de boyun eğmez

ProDriver
    Misafir
    okan mıllet buna kızıyo bılmıyosun bızım arabaları sen bak sana vıdeo eklıyorum 220hp a3 enesın BA typer le gıdıyo suan kadir abının rs harıc hangı rs o typerla gıder

benım aracım 1100kg rs ler kac kg

Ukku (AD) A3 1.8T vs Enes (BA) Type-R - YouTube
    BA Typer kaç hp ?
    220hp lik a3 ün kendinden daha güçlü bir typer ı hele 240-250hp lik typerlı geçebileceğine yada yanında gidebileceğine ihtimal vermiyorum ben ya a3 daha güçlüdür yada typerda sorun vardır

senin gücün belli değilmi ? dyno kaç senin ?
    kprosuz VTC Typer la geleyim hem SS lede en son denk yürüyoduk VTC ile en kısa zamanda deneyelim görmüş oluruz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya Mehmet ben filtre egzosla 200hp olur demiyorum ztn başından beri temiz güzel bir rs iyi bir kapak emme polish ve güzel yazılım cai egzos kombinasyonuyla 195-200hp yi zorlar ve 220hp lik a3 e de boyun eğmez
    bahsettiğin speclerde gerçekten 190-200 veren bir rs tabiki boyun eğmez ama bu şu an ortalıkta rolling yapan araclarla pek mümkün gibi görünmüyor, bir ve iki tanesi haric.. whiters'i bu muhabbetin tamamen dışında tutuyoruz cünkü o arac zaten yarış amaclı kullanılan bir arac

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracım suan yapılıyo 300hp olucak bıtınce ıstıyosan denerız okan sorun yok

bak bu vıdeoyu sen cekmıssın burdadamı gormedın nasıl gıttıgını adam gerıden gelıp yanından aca aca gıdıyo

ss clio rs ezn s2000 - Car Videos on StreetFire

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BA Typer kaç hp ?
    220hp lik a3 ün kendinden daha güçlü bir typer ı hele 240-250hp lik typerlı geçebileceğine yada yanında gidebileceğine ihtimal vermiyorum ben ya a3 daha güçlüdür yada typerda sorun vardır

senin gücün belli değilmi ? dyno kaç senin ?
    kprosuz VTC Typer la geleyim en kısa zamanda deneyelim
    okan kaç beygir verir eder bilmiyorum ama güzel gidiyor o a3ler, sen stock s3le aynıdır gibi düşünüp yorum yapıyorsun orda hata yapıyorsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Enes-x Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    okan kaç beygir verir eder bilmiyorum ama güzel gidiyor o a3ler, sen stock s3le aynıdır gibi düşünüp yorum yapıyorsun orda hata yapıyorsun.
    enes lafımı yanlıs anlamada şuan senınle yüricek RS varmıdır ?

ProDriver
    Misafir
    bahsettiğin speclerde gerçekten 190-200 veren bir rs tabiki boyun eğmez ama bu şu an ortalıkta rolling yapan araclarla pek mümkün gibi görünmüyor, bir ve iki tanesi haric.. whiters'i bu muhabbetin tamamen dışında tutuyoruz cünkü o arac zaten yarış amaclı kullanılan bir arac
    inşallah yakında olcak o speclerle 200hp veren bir rs ozaman hep beraber bu konuya cevap buluruz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)