Masallah Serdar'ım
Allah NAzarlardan saklasın ıkı aracı da
MAŞALLAH KAM ve VHM Vtec e güzel denemeler olmuş kazasız belasız![]()
Dikkat![]()
VAF V-tec
34 VAF 38
07 VAV 77
07 VHM 20
07 VCM 11
07 VHR 77
07 VFV 09
07 BRH 47
07 VHK 24
iki araca da maşallah![]()
iki aracada maşalah
Bye Bye Gti This is Vti
Bahçeye köpek aldık, eve hırsız girmesin diye köpeği çaldılar =)
valla haklisin kardesim :-D
Ust kapak acilmadi daha hic bi islem yok sadece egzantirik
Eyvallah gokselim ama sende al artik su tayyarida senide gorelim artik
Asagida olucaktida ***** o gun polis amcalarimiz rahat birakmadilar
Yaptir artik kardesim 2 vitesi ya:-D
Daha kendi speclerimde bi vti ile yurumek nasip olmadi hepsi yukluydu
Eyvallah kardesim onur spec var tabi onu yazmayi unutmusum:-D
Eyvallah abi antalyanin incileri:-D
Eyvallah kardesim
Abi sanada cok gecmis olsun allah bi daha gostermesin
Senide gormek istrdik aramizda ama olmadi
SDR GARAJ
maşallah...
KAM baby
yanaşma konusunda serdar ile kavga ediyoruz 10 üzerinde anca 2 kusura bakma serdarhatta bi ara ben müdahele ettim direksiyona
![]()
Dr.Ecu AntaLya
iki aracada maşallah
vhm vtecteki p28 i sökün yerine oem beyni takın o şekilde deneyin derim enjektör yetmeme gibi bir durum yok bir vti ne kadar ciğerlide olsa vhm nin kısa+headers+c6 emme manifoldu avantajı ile ayrılması gerekirdi ayrılamıyorsa sıkıntı var demektir
tekrardan maşallah araçlara
OKAN YILMAZ
..MTM & PRO STOCK GARAGE..
vhm vtecte hiç bi sıkıntı yok zenginde yürüyo maşallah arabaya sadece oturup güzelbi ayar yapılacak okadar daha yolda ayar yapılmadı
MUSTAFA GENÇ 542 293 89 07
242 220 00 07
https://www.facebook.com/pages/MSG-p...0936457?ref=hl
İnsanın cahil olduğunu bilmesi bilgiye atılmış ilk adımdır
herkese yorumlar için teşekkürler...yalnız açıklık getirmemiz gereken birdurum ilk başta ağırlıklarımız eşit değil bunları yarıştan sonra konuşmak pek akıl karı değil..armızda 55 .60 kilo fark var bunu serdarda biliyo...ve ben gaza çöktüğüm andan itibaren serdar sürekli rüzgar yapıyo 50 .60 kilo farkla neler olduğunu herkes bilir farkındaysanız ben haep öndeyken serdar rüzgar yaprak..yaklaşıyo...yanındaki onur soytamın...bukadar kendini kaptırıcanı bnilseydim..vay biz geçerken gaz salıyo falan filan ben böyle şeylerle mutluluk duymam koçum sözüm sana onur soytam eşit ağırlıklarda ve rüzgar yapmadan denenen bir yarışta ne olcanı hepiniz biliyosunuz ben hiçbir zaman rüzgar filan yamadım siz arabanın için de birbirinizi yiyonuz gerek yok böle boş laflara ben sizin yerinizde olsam için yanaş çık sal mal gibi laflar olan videoyu buraya koymazdım herkese saygılar .....
VHM V-Vtec VAV Type-R- HAG Crx- K CRX
MSG Power Mustafa GENÇ
PPR Motorsport Kaan GÜVENİR
[COLOR="Black"][B]Ayhan ŞEN Motor YENİLEME
MAPPED BY SPEED
engin abi arabanın içinde yaşanan heycandan olabilecek şeyler hiç bir zaman kötü bi söz çıkmadı ağzımdan benim hatta ben hiç konuşmadım... bunlar olabilir diye düşünüyorum senin arabadan çektiğin videodada var yani bu konuşmalar kam 87 by by ben bunlara hiç bi şey demiyorum olabilir bu tarz konuşmalar...ağırlıklardan bahsediyosun abicim aramızda sence speclerimiz eşit mi ???ben seni kırmamak için denedim yoksa denemezdim.... ben geçtim geçildim muhabbetine hiç bir zaman girmedim girmemde biz orda yarıştık arabalarımızı gördük videolarımızı çektik koyduk bunda ters olan bi şey yok bence...bi daha eğer denersek ayrılırız 1 şerit bidaha sıkarız problem yok benim için ama 230'a kadar basalım saygılar benden....
SDR GARAJ
B18C6 Dolu Kapak
Hondata Termal Emme Manifold Çontası
Blox Emme Manifoldu
Stage 2 Debriyaj
Simota Filtre Kiti
Mfactory 4.785
Fidanza Hafif Volan
DC 4-1 Manifold
61 lük Düz Boru
Megan Racing Son Susturucu
P28+ Chip Mapped By Chare senin bunlarla heleki 4.7 yle sen üst devirde kalıcağın için senin ilk basışta yarım boy çıkman lazım araban ayarsız güzelbir ayar yaptır
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)