tenteyi de açsa 2 boyu daha vardı.. :D
Printable View
tenteyi de açsa 2 boyu daha vardı.. :D
maşallah direksiyonu öyle bi tutmuşki sanki direksiyonu çalıcaklar bide öyle sıkmışki direksiyonu valla bilegindeki damarlar çıkmış sanki direksiyona kontrolsüz güç uyguladıgı zaman arabada iman gücüyle gidicek =)
BMW E46 M3 SMGII (EKB27) vs BMW E46 M3 SMGII (SS604) | Facebook
Herzaman farklı bır dıreksıyon tutuşu wardır bu bi gercek ama Normalde surusu boyledır Selahattin Sözdüyarın,
Ama gercekten bu denemesınde biraz farklı hırslanmış anladıgım kadarıyla..
İnanılmaz zevkli bir konu cips ve gazozumla takipteyim :) :D:D:d
ilk once yorumları okudum koptum sonra videoyu izledim gene koptum :) dalga amaçlı değil yanlış anlaşılma olmasın :D
Genelini okuduğumda dalga konusu gibi olmuş,hoş olmamış video sahibi bu forumdan da olabilir arkadaşlar, direksiyon tutuşuyla alaylı bir şekilde makara yapmak hoş olmamış benim fikrim. Videoya gelince coupe nin önde olması gerekirdi cabrio ya göre.
Kayseri'li ve Selahattin abiyi yakından tanıyan biri olarak yorumların kırıcı ve sanki ilk defa roll yapan biri olarak görülmesi üzüntü verici. Selahattin Sözduyar Kayseri'deki modifiyeye bir çok garajdan ve modifiye firmasından daha fazla katkı yapan bir insandır. Kayserililerinde Selahattin abiyi savunması bu yüzdendir. kendiside en kısa zamanda gereken yorumu yapacaktır
biraz direksiyonu sıkmış gibi ama dogru yani 230 240 hız la gidiyo direksiyonu sert tutması lazım.
Geçilse direksiyonu ısırır bence :D
Kemer olaydı iyiydi ...
dostum araba altımdan falan kacacagını sanmadım bu zamana kadar m3 un e36 dan bu yana tum modellerıne bındım ıkı tane e60 m5 ım vardı ve cok sukur hızı fazlasıyla bılen ve kullanan hatta kesıntısız 12 yıldır bınen bırısı olarak sunu soylemek ıstıyorum. kullandıgım araba smg sanzuman ve dolayısıla ıkı elımle tutup vıtes atmam gerekıyor belkı bıraz dık oturmusum dıreksıyona yakın oturmusum ama bu sadece yarısırken ıstem dısı olusan bır hareket dıye dusunuyorum. burda ınsanlar cabrıo bır araba ıle coupe ve yazılımı eksozu olan bır arabaya karsı dırenmemi konussalar ınankı daha fazla cıddı bır konu olacagını dusunuyordum. neyse zaman ıcerısınde cok fazla vıdeolarım var hepsını paylasacam o zaman alay konusu olmayan bırısı oldugum daha net anlasılacaktır.
vites atmadan roolingin tadı olurmu yaw :D camda açık efil efilll :D
yurdum insanı,cabrio iyi tutunuyor
very beautiful industry show
Camı kapatsaydın daha iyi olacagına eminim ama güzel di
Adam burun farkıyla geçmeye çalışıyo herhalde
Hem geyik için çekilen bir video deniliyo hem de savunmaya geçiliyo. Gülmesini bilmek lazım, hakkaten arkadaş ne biçim tutmuşuz direksiyonu nasıl hırs yapmışız diyip gülümsemek daha huzurlu olur. En azından bizim burda böyle oluyo bu işler