User Tag List

Sayfa 5/6 İlkİlk ... 3456 SonSon
111 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: E46 m3 coupe vs E46 m3 cabrio Kayseri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya gırla komedi resmen..

Yorumları okudum da, hemen Kayserili arkadaşlar bu M3'ü süren arkadaşı savunmaya geçmişler.

Madem video geyik için çekildi, o hâlde yorumlara da takılmayın bu kadar? Ki, kimse de kötü bir söz etmemiş gördüğüm kadarıyla.

İkincisi, bu videodaki arkadaş Kayserili olmasa Kayserili arkadaşlar da öyle yazılan diğer yorumlar gibi yazmayacak mıydı?

Üçüncüsü; aracı süren arkadaş Kayseri'de modifiyeye büyük yatırımlar yapmış vs. vs. Gören de sanki okul yaptırmış falan da millet de burada onu kötülüyor sanır..

Sonuncusu da nihayet beklenildiği gibi aracı süren arkadaşa haber uçmuş yine, o da üye olup hemen bindiği araçları sayıp, ahkam kesmiş. E36 M3'den M5'e kadar binmiş. İyi de bundan bize ne? Sonuçta ortada Kayserili birisinin yazdığı gibi "geyiğine" çekildiği iddia edilen bir video var ve doğal olarak nette paylaşılmış bir video hakkında da insanlar görüşünü bildiriyor..

CavitS
    Misafir
    anlamadıgım sey 2 tane m3 ün kayseride ne isi var? kayseri ye m3 gönderiliyo mu ki.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardesim araba konusunda araba muhabeti yapilir araba gecmisi sayilir. Okulla sunla bunla ne alakasi var ? Kendisi de zaten o sekilde tuttugunun farkinda ve o sekilde rahat oldugunu soyluyor. Burada tamam girgir samat guzel de o insanin arac kullanmasi hakki da eksi yorumlar yapilmis ona istinaden o da aksini idda edip bindigi araclari soylemis. Adam kullanim tarzini yorumlayin diye video koymamis iki aracin rolling videosunu koymus birbirinizin ne kadar ustune gidiyorsunuz ya. Yazarken biraz empati yapalim. Kayseriye m3 gonderiliyo mu diyen arkadas gel burda daha gorecegin cok sey var. Yeter da bokunu cikardiniz.. Konu kayseri muhabetine donecek. Araclara masallah allah kaza bela vermesin.
    2009 - S2000

2010 - EVO X

2011 - C63 AMG

2012 - C63 AMG Tuned (600hp) + C6 Tuned

2013 - C63 AMG + Corvette C6 + F10 BMW 5,30D

2014 - PORSCHE 997.2 TT + A5 2.0 TDI

2015 - ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CavitS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anlamadıgım sey 2 tane m3 ün kayseride ne isi var? kayseri ye m3 gönderiliyo mu ki.
    abartısız 10 kere farklı vurgular yaparak okudum hiçbir şey anlamadım???

Dr.Ecu Chiptuning Semii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bursalı yanlız uyandırayım ...
    Dr.Ecu

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senin bulunduğun şehre gönderiliyo mu?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu emüç ler bugatti veyronla aynı mıydı?

GuNeS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracın kfa çıkarmasını beklerken şöför çıkarıyordu kafayı ..

ONUR ELM
    Misafir
    Nie Kayseri köy mü kasaba mı mezra mı Kayseri'ye 2 tane M3 gelemez diye bi kayde mi var ?

braver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Buda başarılı olmuşş

BORKED

zafa38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen Las Vegastamısın?

ErBAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı peace Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    direksiyon tutuşu ibretlikmiş
    yeni gelin gibi sarılma derlerya öyle olmus camı kapataydı hıc gerıye dusmezdır.
    PSN: ERBAYY

Çükümüz olmasa aslında hepimiz iyi adamlarız

RUF50 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı selahattin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostum araba altımdan falan kacacagını sanmadım bu zamana kadar m3 un e36 dan bu yana tum modellerıne bındım ıkı tane e60 m5 ım vardı ve cok sukur hızı fazlasıyla bılen ve kullanan hatta kesıntısız 12 yıldır bınen bırısı olarak sunu soylemek ıstıyorum. kullandıgım araba smg sanzuman ve dolayısıla ıkı elımle tutup vıtes atmam gerekıyor belkı bıraz dık oturmusum dıreksıyona yakın oturmusum ama bu sadece yarısırken ıstem dısı olusan bır hareket dıye dusunuyorum. burda ınsanlar cabrıo bır araba ıle coupe ve yazılımı eksozu olan bır arabaya karsı dırenmemi konussalar ınankı daha fazla cıddı bır konu olacagını dusunuyordum. neyse zaman ıcerısınde cok fazla vıdeolarım var hepsını paylasacam o zaman alay konusu olmayan bırısı oldugum daha net anlasılacaktır.
    selo valla harıkasın
    ruf50 m3

selahattin
    Misafir
    Alıntı SErhat. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya gırla komedi resmen..

Yorumları okudum da, hemen Kayserili arkadaşlar bu M3'ü süren arkadaşı savunmaya geçmişler.

Madem video geyik için çekildi, o hâlde yorumlara da takılmayın bu kadar? Ki, kimse de kötü bir söz etmemiş gördüğüm kadarıyla.

İkincisi, bu videodaki arkadaş Kayserili olmasa Kayserili arkadaşlar da öyle yazılan diğer yorumlar gibi yazmayacak mıydı?

Üçüncüsü; aracı süren arkadaş Kayseri'de modifiyeye büyük yatırımlar yapmış vs. vs. Gören de sanki okul yaptırmış falan da millet de burada onu kötülüyor sanır..

Sonuncusu da nihayet beklenildiği gibi aracı süren arkadaşa haber uçmuş yine, o da üye olup hemen bindiği araçları sayıp, ahkam kesmiş. E36 M3'den M5'e kadar binmiş. İyi de bundan bize ne? Sonuçta ortada Kayserili birisinin yazdığı gibi "geyiğine" çekildiği iddia edilen bir video var ve doğal olarak nette paylaşılmış bir video hakkında da insanlar görüşünü bildiriyor..

Bak kardes sen daha 24 yasında bır arkadassın ben 33 yasındayım ve kayserıde yasıyorum ama allaha cok sukur burda kendı adıma ıyı seyler yaptıgıma ınanıyorum . burası hayırsever sıtesı olamadıgını bıldıgım ıcın araclarımı ve yaptıklarım hakkında bı seyler bahsetmıstım ama sen olayları cok farklı yerden alıyosun. burda benı savunan o kadar arkadasımın olması nasıl bır ınsan oldugumu gosterıyor sanırım. ahkam kesmeye gelınce senın gıbı kardeslerım burda benım yaptıklarımla buyudu vardı bındım varsa sende bıner ve yazarsın olay bu kadar basıt. ayrıca sen bılırmısın bılmem ama hondalarda cıkmaz SMG sanzuman dıye bır olay varya hanı ondan dolayı ıkı elımle tutup sadece vıtes atıyordum kabul edıyorumkı bıraz hırslı tutmus ve dık oturmusum. neyse artık burdayım aranızdayım guzel sohbetler etmek dıleğiyle hosbulduk

selahattin
    Misafir

bak arkadasım senın m3 gonderılıyormu dedıgın sehıre sadece ben 8 adet m3 2 adet e60 m5 getırdım ben zevkım ıcın bınıp degıstıren bır ınsanım. burda eger gelırde gezersen yanından ne c63 amg ler ne 911 turbolar ne maseratıler nede 92 m3 ler gezer(92 m3 yenı kasa belkı bılemeyebılırsın hatırlatma yapayım dedım) dedımya burası huzur sehri burda her sey var

selahattin
    Misafir
    Alıntı RUF50 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selo valla harıkasın

abıcım sen benı ıyı tanırsın bu kadar gereksın yorumları hakettımmı sence ben. burda kataloglarda ınternette baktıkları seylerı yapmadımmı ben abıcım lutfen solermısın bu genc ve heyecanlı arkadaslarıma

cetinkaya55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bak kardes sen daha 24 yasında bır arkadassın ben 33 yasındayım ve kayserıde yasıyorum ama allaha cok sukur burda kendı adıma ıyı seyler yaptıgıma ınanıyorum . burası hayırsever sıtesı olamadıgını bıldıgım ıcın araclarımı ve yaptıklarım hakkında bı seyler bahsetmıstım ama sen olayları cok farklı yerden alıyosun. burda benı savunan o kadar arkadasımın olması nasıl bır ınsan oldugumu gosterıyor sanırım. ahkam kesmeye gelınce senın gıbı kardeslerım burda benım yaptıklarımla buyudu vardı bındım varsa sende bıner ve yazarsın olay bu kadar basıt. ayrıca sen bılırmısın bılmem ama hondalarda cıkmaz SMG sanzuman dıye bır olay varya hanı ondan dolayı ıkı elımle tutup sadece vıtes atıyordum kabul edıyorumkı bıraz hırslı tutmus ve dık oturmusum. neyse artık burdayım aranızdayım guzel sohbetler etmek dıleğiyle hosbulduk
    Belki bazı arkadaşlar şaka dozunu aşmış olabilir ama kimse sizin kişiliğinize,paranıza,bilginize,zevkinize vs vs laf etmemiş edersede ayıp etmiş olur.Sizde kabul ediyorsunuz,direksiyon tutuşunuz insanları ister istemez gülümsetiyor ki siz bile gülümsemişsinizdir.Bence bu şakanın bir tarafından tutun katılın sohbete,hoş geldiniz...
    Alıntı sulhi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi bizde kıyamıoki kimse arabasına yoksa kıyıpta sökulen DP yı gördünüz..adam imzayı attı geldi

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abıcım sen benı ıyı tanırsın bu kadar gereksın yorumları hakettımmı sence ben. burda kataloglarda ınternette baktıkları seylerı yapmadımmı ben abıcım lutfen solermısın bu genc ve heyecanlı arkadaslarıma
    Selahattin abi sıkıntı yok millet konuşsun dursun. Yıllardır bu kadar arabaya binip halen aynı zevk ve heyecanla bu arabayı kullandığını milletin takdir etmesi gerekir.
    Vw Cc & Mk 5 Gti

JusticeForAll
    Misafir
    ahaha direksiyon tutuş şahane

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)