İşmi şimdi bu yani. tamam yere yakın araç güzel hoş ama garajıma bile adam akıllı giremiyosam olmasın gitsin
Stance:Nation Street Sweeper! - YouTube
İşmi şimdi bu yani. tamam yere yakın araç güzel hoş ama garajıma bile adam akıllı giremiyosam olmasın gitsin
Stance:Nation Street Sweeper! - YouTube
Ordaki yollar turkiyede olsun,yerlebir gezme merakım yok tatlı basık olsun aracım yeterli ama yere değdirmez isem şerefsizim.Varsın kaldırım eğiminden garajıma giremiyim.
- K -
________
Dr.Ecu
arkadaşları aralarında para toplasın da bi air alsınlar nigga ya
evin içinde gemi yapma olayına benzemiş,,,biz olsak onun yerinde hemen kum çimento mala düzlemeye başlarız,,,,
Bu adam şimdi her garajına giriş ve çıkışta tüm bunları yapıyormu ? Öyleyse vallahi helal olsun sabrı için tebrik etmek gerek..
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
O yolda bu basıklıkla hakkını vermiş adam helal olsun aynı işkenceye bende hafta 1 kez maruz kalıyorum
hiçde işkence gibi yapmıyo adamoyle yol olcak bi derdim giriş cıkış olcaksa basarım sürtene kadar
![]()
ne bileyim bazen görüyorum yorumlarda
adam arabasını gayet güzel basmış araç yerlerde
biri çıkıyo diyo az daha bassan çok daha güzel olacak
evet amortisörler kaputtan çıkınca süpper bi görüntü olur bencede
bunu diyenlerin garanti sanayide kaporta yedek parça v.s dükkanları var![]()
valla bu zencilerde mi takıntı anlamadım, bi tane vardeı zenci supercharger lı lexusuu vardı dünyada 20 tane var adam kırıktı valla bana onu hatırlattı
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
büyük olasılıkla kaldırımda herhangi bir değişiklik yapamıyor belediye kuralları gereği,
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
g*tü kapamak için giyilen pantolonu g*t altına düşürmek gibi bişey işte
basık araba = şekilyok öle bişi
edit:aleni g*t yazmayalım![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)