hadi kendi evini anladımda farklı bi otoparka girmeye çalışsa napcak bu gundikesi o tahtaları arabada taşıyodur
![]()
hadi kendi evini anladımda farklı bi otoparka girmeye çalışsa napcak bu gundikesi o tahtaları arabada taşıyodur
![]()
adam bundan zevk alıyor olabilir herkesin kendi fikri
34 TE 3516
Para için değil , mutluluk için çalış
Yarın bi gün sizinde olursa anlarsınız nasıl bi zevk olduğunu
Adam da kapıyı açık bırakmayı huy edinmiş kodumun 30 cm'si![]()
adamlarda nasılbir yol var arkadaş,o basıklık la sadece garajda zorlanıyorlar.biz bırak garajı 10 km de 10 sefer bir tarafları sürtürüyoruz.
Arabayı orj nale cevirdim 1 haftadır kullanıyorum gram tat almıyorum..
Setde askıda kalmayı özledim,sekmesini özledim sigarayı agzıma götürürken burnuma girmesini özledimm cok özledim arkadass
Basık arac kullanmak iskence degil zevkdir iskence gören adam zaten basmaz..![]()
Salaklıktan başka bir şey değil bu nedir ya! Tamam araba biraz alçak olması hoş görünüm oluyor ama abartılınca b*ku çıkıyor. Bir de kamber açısıyla oynayıp arabayı paytak ördek yavrusu gibi yapmıyorlar mı çok güzelmiş gibi yakasım geliyor arabayı.
ankara da bu basıklık la gezmeye çalışsak ya evden dükkana gidene kadar kanal bacaları ve çukurlardan slalom yapıyorum ayrıca emek 8.caddeyi kazıp bırakan belediye ekiplerini saygıyla anıyorum![]()
Etrafında olmasını istediğin kişiler, aslında senin kim olduğunu gösterir.”
Drift King: Do you know who I **, boy?
Shawn Boswell: You're like the Justin Timberlake of Japan.
en azından sadece kaldırımdan indirme derdi var bizim tr deki gibi köstebek çukuru olsa o tahtalarla gezecek ömür boyu![]()
Ben bicok AVM otoparkina giremiyorum ilerde park edip yürüyorum, yada golfle gidiyorum![]()
I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words
akşam arkadaşlar oturmaya çağırsa gitmem ki ben bu yüzdensoranlara garajdan cıkmak var girmek var zor iş derim
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)