turgay.ozgur Nickli Üyeden Alıntı
millet uzaya gitti , biz nerdeyiz sen nerdesin hala yaaa anlama kıtlığı var sanırım yüksek hızda geçiyo diyoruz aksini iddia ettikmi kaçıncıya söylüyorum... bende yükliyim aracı o kadar o zaman görelim... madem gerginsin hala (donlastiği gibi) gel istanbula rocconla, deneyelimde görelim donlastiği kim :D:D:D . Neyse ama sen kingsin çok biliyorsun, kısaca SENSİN :heyoo:
hacım dediğin gibi 3-4 kere denedik hiçbirinde video çekilmedi sadece sonuncu denemede aklıma geldi yandaki arkadaşa al çek dedim diğer denemelerin videosu yok yani. indiğimizdede araçlardan talatlarda otururken videoyu izledik diye hatırlıyorum o kadar muhabbetimiz oldu talat kesin izledi videoyu onu biliyorum. denemeyi ben değil sen istedin. havanın sıcaklığı vitesi geçirememe gibi problemler her türlü olabilir 4 kere denedik buda son deneme 4. de demi geçiremedin vitesleri sonuçlar hep aynı oldu 4 denemedede, iddialı bir deneme olsaydı bende sökerdim sağ farımı çokta basit sökülüyor ve nette 1 boy alıyorum hava filtresi soğuk çekiyor o şekilde boşverelim bunları yani iki tarafında eksileri oldu...... plakanı vermedim...,ben geçtim roccoyu demedim..., konunun başına itinayla arkadaşımdır öylesine denedik yorumları ona göre yapın yazdım..., Bu tarz birşeye niyetim olsa benim önde olduğum yerde videoyu keser koyar ben geçtim derdim.....arabanın maaşallahı var benimde o hızlara kadar tutunabilmem güzel bişey olduğu için sitede paylaşmak istedim videoyu. iki teneke parçası için tartışmaya hiç gerek yok... Güzel muhabbetimiz oldu bu tarz birşey için tartışmaya değmez hacım terso bir durum yok yani araçlarımız belli videodanda belli 200 sonrası gideceğinde belli...