o zaman sıkıntı yaratacak :D
Printable View
maşallah ......
Crx Ecufast yazılımlı Scirocco'ya çok iyi tutunmuş , hatta ilk bastıklarında kafa uzatıyor , yüksek hızlarda Scirocco'nun geçeceği aşikar fakat 130 beygir ve sadece filtre egzozlu bir aracın böyle dişli bir rakip karşısında kafa göstermesi şaşırtıcı , zaten GRex kuduruk bir araçtı tam anlamıyla kendisini görmüş olduk :)
masallah kanka olmasi gerektigi gibi gidiyor rocconun sahibi gerekli yorumu yapti o bile beklemiyordu bu kadar tutnabilecegini bosuna gerginlik yapmayin bu sartlarda sonuc ortada
bu rocconun 220ps olduğuna emin misiniz?
maşallah turgay araba kondisyonunu koruyor dahada iyi olacaktır bakarsan.
bakılmayan eski crx leri geçenler crx geçtiklerini sanıyorlar ama işte kondisyonlu ayarlarını koruyan bir crx 20 yaşında da olsa şaşırtıyor...
arkadaşlar hepinize tek tek teşekkürler hepimizin araçlarına maaşallah...
evet muadili araçlarla aynı hatta çokta dişli gidiyor bu speclerde standart hepsi 220 beygir alıyor zaten...
teşekkürler Kaan abi iyi dileklerin için...
Katılıyorum Onur abi şoka giriyo millet zaten kimse tahmin edemiyo bu gidişi görünce şokk en güzelide o :) teşekkürler ona bebek gibi bakıyorum ben iyi bakmak ne demek.... seninde prelude yakıyo maaşallah... :)
Sizin rex'in tahmini gücü ve ağırlığı nedir?
o nasıl oluyo Gürsel aga neler söktün söktüklerinin speclerini ver bakam :D
Masallah kenkss allah kaza bela vermesin =)
maaşallah iki araca da. CRx şaka makinası gibi bir araç.
rocco uzunda her türlü alır zaten.
çevirip çevirip izliyorum ne guzel sesler ya ozledım be crx i off ulan offf:(
rex diye tabir ettiğiniz araçla scirocco arasında tam tamına 400 kilo fark var. ayrıca neden se rocco geçtiği an gaz kesildi. gece yapsanız da sonuç değişmez çünkü rocco da soğuk hava çekince daha iyi ivmelenicek.
rexi sökün teke tek denensin iyi sökün ama :)