sakin olun beyler gece gece ne grek var
Printable View
sakin olun beyler gece gece ne grek var
gel canımın ıcı gel o bır bucuk boyuda getır o mesutunda aq adam dıye selam verıyoz bana ayrı sana ayrı konusyor bı mesuta bı sana baska bı sey demıyorum alıcan bunun ustune bı sey yazma yarın konusucam senınle nerdeysen gelırım hıc sorun degıl vıdeonu ızle bana yarın o 1.5 boyu acıklarsın
hakikatten çok ayıp etmişiniz gerek varmı böyle şeylere yahu hepimiz birbirimizi tanıyoruz ya ulan mustafa hep sen karıştırdın ortalıgı :)
Gokhan bosver kardsm yakisiyormu sana salla gitsin yavrum yaa ne gerek var snirlenme bosu bosuna olanlar belli iste denemessin herkezle birdaha iste .. Senide bole gordum ya bse demiorm araba icin sktr et kanka
Zevkine deneyen gecme gecilme problemi olmayan su sakin adamda yoldan ciktiysa bse demiyorum walla hatayi kendnde arasin insan bnce;)
alican mahkeme kararı ile suçlu seni seçtik kanka cezan büyük :)
burak kanka bu gun sen gırdın konuya eywah dedım yanlıs oldu yanlıs yapıldı neyse ama bı yere kadar kanka lımıtlerımız var bız kımseye terbıyesızlık yapmadık sıtede kımseyı gecmeden gectım demedım hıc bı zaman maksat gecme gecılme degıl en azından arkadaslarımızı gorduk mesut efendıyı tanıdık
yaw şu küfürleri silin ayıp be kardeşim sinirlenip yazmayın msn değil burası
banane senden olm genelleme diorm sorun sende demekki adam kizmis gecme gecilme mevzusu umrmda dgl kari gbi arsba denemiorz xkip skiyoruz orspu gbu eve glnce hemen pc acip yazmiorz gctm ettm vs inandirma psikolojisi yapma mllete hyndan vzgc ii bse dgl araba deniosn her zmn dostuz .. Beni snn mevzun ilgilendirmio ben genelleme olrk soledim .. Gokhanlada dnedk canlada sorun ckmio gokhani bliorm cnku adam gbi adam agzini acmio dsenle nednse bole oldu bana uzatma ben sana bise demiorm her gun bi laf atma cabandan vazgc ..
biraz daha uzarsa konu kilide doğru gdior zten
eyw kanka sagol, sen yınede sakın ol bosver, alicanda iyi bi kardes bıraz gaza gelıyor fevrı davranıyor tek sıkıntısı o, oda onu antipatik yapıyor, söylediğimizdede kötü oluyoruz yanlısım varsa forumda okuyanlar desınkı yanlıs soyluyorsun eyw dıcem, sabahta bana kolpa king yazdı güldüm geçtim:) yanlış adamlara yanlış yazılar yazıyor biraz daha mütevazi olsa hıc bır sıkıntı olmuycak ama zamanla oda olur artık...
iman powır olmazsa olmazı kanka :) he bide torpido gözünde piknik tüpü var :D
senden korkulur kanka ama sakallarıda okutmamız lazım sonra o iş tamam :D
bende varda ne oluyo yüzüne bile bakmıyorum ceza verdim :D
aynne kanka sakalları okutalım:D
bugun gokhan abiyle gorustk knustuk. Benim anlttigmla gokhan abınin anlattignn farkli oldgnu gordk. Burdanda ozur diliyorum abi senden.
öne cıktıgım videolarda vites kaçırmış ama bırakmayıp devam etmiş gökhan abi. olayın düğüm noktasıda burasıydı zaten. denediğimiz gece gökhan abi söylemiş ama ben o heyecanla artık duymadım :) K.bakma tekrar abi:icon_tup: