yanlışın var hacı içimden bir his her vites çekişimde arkadan bi tekme yemiş gibi öne atlayacaksın diyor :D
Not:Ramazan çıkmadan bi akşam oturalım derim müsait olursanız. :)
Printable View
Benim kalbim cam tabak değil kırılmaz rahat olabilirsin ;)
internet cafeye geldim videoyu şimdi izleyebildim Maşallah iki aracada RS resmen bariyerle akraba olucakmıs sağdan tünel olduğu bariz belli bilerek yada bilmeyerek.
bu specte ben daha hızlı bekliyodum sakın yanlış anlama amacım aracı kötülemek değil ama daha iyi olmalı..
panpa sadece ayar işim var baska bişeyim yok. ahmet abi ayara götürcek onu bekliyorum. aslına bakarsan ben kb'yle ayar öncesi sonrası diye kıstas almak istiyordum ama mevzu kaydı oralara buralara. ayarımı yaptırıyım önümüzdeki h.içi çıkarız denemelere Allah'ın izniyle. öpüyorum seni. cumhur kim tanımıyorum bu arada arabanın sahibi volkan değil mi.
alican beni niye karıştırdın onu anlamadım, ben sana gfj de söylemedikleri bişey var demişim gibi anlaşılıyor dışardan bakınca, öyle bişey demedim ve öyle olduğunu düşünmüyorumda zaten, ben sadece o akşam gfj yi çoğu denemede 4-5 boy geçtim ama videolarda ilersi pek gözükmüyodu doğancan ve burak yabancı olmadıkları için bişey demedim eğlendik geçti gitti büyütmeyin şu araba deneme mevzularını bu kadar
emre seni karıştırmadım da yazım biraz dediğin gibi anlaşılmaya müsait olmuş şimdi tekrar okudum. zaten senin bişey demediğinide söyledim, problem yok yani.
anlamsız atışmalar anlamsız kalp kırmalar ayar bıttıkten sonra cıkılıp basılır rs ılede typer ılede ama alıcan senın yazımından sanırım bıraz yazdıkların ters anlasılıyo.yada ters konusuyosun bılerek.
kutsal neden insanlara ters konusuyum ki durduk yere kardeşim? araba gitmiyor diyebilirler , araba gidiyor diyebilirler bu önemli değil. önemli olan adaletsizlik olması haksızlık olması benim gözümde. neyse kalp kırdıysam özür diliyorum:icon_tup: kb ile de basarım zaten arkadaşımız seçkinler alıyormuş, diğer rs'lerle de deniycem. yeni videolarda görüşmek üzere
Tamam kapatin konuyu. Kirmayin birbirinizi salak sacma seylerden. Cikin alin 2 ye basin gaza stresinizi yolda atin. Birbirinizin ustunde degil. Ramazan aziz mubarek ayda birbirinizi kirmayin.
Mahallenin imami gibi hissettim kendimi :D
@alican
kb ile haftaya dnersiniz kim kullancak ama:D
kb ile kapak işli rs'lerlen denedikten sonra deniycem kardeşim o da ne zaman olur bilmiom valla, inşallah haftaya olur ben hazır olurum çünkü hiç eksiksiz.
haftaya bnde inş galip:)
Olsa bi rs'de tüm atmo 306 gti'lere gideri koysak :)
http://www.youtube.com/watch?v=5ZtYoP0AOCw
arabası olanda koyuyor olmayanda volkan sıkıntı yok :D
SS GTİ saplar gardaş:rolleyes:
heh adamım geldi rs olarak bi tek selçukla denicm:D
Alican selçukla kırana kadar gazlarsınız işte :D
öyle yapcaz zaten ksımetse.:D
o durumunu netleştirsinde bi:icon_tup:
DK RS bambaşka
Ciğer desen onda
Hırçınlık desen onda
Motor çalışsa sesi bile bi farklı
DK bir başka bambaşka bir araç
Ben olsam kesinlikle DK ile denerim :D
evet evet dk ile ss denesin:D
Bu clio rs camiasinin hali ne olucak ya son zamanlarda typerdan bile daha cok gider yapiyorlar :)) @cliosportve ve rs king tek kelimeyle arap beygiri zaten gaza bastiinizda ve rs ten gelen ciger sesini duymayan yoktur :)
beyler bu konuyu buraya yazıyorum vıdeo bende var once alıcan abımız ızlıycek o bana attıgı 1.5 boyu gorucek gece gece buraya yazıyorum tum forum sahıdımdır bı daha boyle coluk cocukla denersem sıksınler benı he alıcan abımız yazmıs abı dedıkce alttan aldıkca ustume geldın dıye ben beyfenıdının pesınden kosucam ya bu gun bu gun dıye oglum alıcan bak buraya yazıyorum senı sıkmessem benı cumle alem sıksın ben oyle klavye kabadayılıgı yapmam bunu burda herkes gorucekde ben sana hıc bı sey soylemıyorum ... anlayan anlar
Cumhur barzosuda gelsin ille
Onsuz basmam aga :D
Biliyorsun
Filtremiz yok
Belirli bir egsozt ölçümüz yok
Doğal yollarlan arabayı yürütüyoruz
Barzo filtre + Barzo eksozt ikilemi olmazsa yanmmıştık
Bunu parça parça balkan ülkelerine sattık
Kingliğin yolu barzoluktan geçer
Barzo Amerikaya gitsede gene barzodur mantıgını güddük :D
Onuda alıp gelcem YC ile beraber gelcez :D söz sen ayarla. haber ver.
sana yarın deneyelim diyorum işte kim kimi sikiyor görelim? kardeşim deyip sonra mokoko yapmaya gerek yok. istedin bende cıkalım diyorum işte, arabaya çivi çakmadım. demediğim laflarla bana gelip konusuyorsun zaten gökhan abi mi yazıyor onun bile şüphesindeyim suan. ama
mesut demişti zaten bi iyiyken bi anda değişir kanka ona göre muhabbet kur diye, dinlemedik yanlış yaptık
[QUOTE=Cliosportve;6062875]Cumhur barzosuda gelsin ille
Onsuz basmam aga :D
Biliyorsun
Filtremiz yok
Belirli bir egsozt ölçümüz yok
Doğal yollarlan arabayı yürütüyoruz
Barzo filtre + Barzo eksozt ikilemi olmazsa yanmmıştık
Bunu parça parça balkan ülkelerine sattık
Kingliğin yolu barzoluktan geçer
Barzo Amerikaya gitsede gene barzodur mantıgını güddük :D[/QUOTE
Öldurdun beni gulmekten yaa :):):):) bambaska bi rs vardi onun plakasi neydi abi :)
Arkadaşlar yakışıyormu size böyle küfürlü yazışmalar yazık günah. gerek yok ne araba sevdalılıgı bu boşverin.
benı bılen blıyo bu sıtede kımseye ne gıder yaptım nede terbıyeszlık ama bu satten sonra alıcanı bı allahın kulu alamaz elımden