maşallah tam beklediğim kıvamda olmuş ss Allah kaza bela vermesin
d.can gfj yi geri al sen kanka :))
Printable View
maşallah tam beklediğim kıvamda olmuş ss Allah kaza bela vermesin
d.can gfj yi geri al sen kanka :))
arkadaşlar yorumları falan hiç okumadım videyu izleyip direk yazmak istedim
iki tarafıda tanımam ama bu videoya göre ss 306 nın kb rs i bırakın geçmeyi yanyana gitmesi bile olanaksız uzun kısa alt üst farketmes (kb yi ben kullanırsam) ;)
Valla selçuk hani yorum yanlışanlaşılmasın bu benim şahsi izlemimim
bu 306 tr nin en hızlı atmosferik 306 sımıdır bilmiyorum ama bu 306 bu videoya göre ciğerli bir rs geçemez basit net biraz daha kurcalanması gerek
okan özellikle alican'a kullandırttım pilotajda sıkıntı olmasın diye alicanrs ondan iyi kullanacağınıda sanmıyorum açıkcası mayk:)
kb sizle en son yan yana gittiği gibi ss rs'le ve rs'le benim bildiğim bi sağlık sorunuda yok.
ve rs'i bekliyoruz artık onla çekeriz uzun bi video dimi sayın cliosportve :P
videoda 4te gelişim ve geçmeye başladığım yer var 5e atsam geçip geçmiyceğimi de görücektinde nasip işte.
her rs'le denerim problem yok.
ben vites i kötü atıyor yada rs i kullanamıyor demedim ki araçtata sorun var falan demedim rollde şöförlük sadece vites atmak değildir..
anlayan anlar niye böyle bişi sölediğimi ama garantisinide veririm 2 boyun belkide fazlası net ve temiz şekilde ..
Efe o farklı birşey demek istemiş bence :)
ben güç bandından falanda bahsetmiyorum :D
bak bu işten anlayan az buçuk ne demek istediğimide anlıyor bu 306 bu rs in yanına gelemez ne 4 ne 5 ne 8 ne gece 12 :D öyle bir şansı yok kesin ve emin konuşuyorum. :icon_tup:
ss 306'ya kocaman maşaallah....
Ben de anladim :D Ikinci kornada basmak :D Ruzgar tuneline girmek :D One gectigi zaman videonun sarjini bitirip kamerayi durdurmak falannn filannnn :D
Kizanim bunlari sen yaptin diye yazmadim aklima geldi diye yazdim hemen celallenip 3 paragraf yazi yazma oyarim bak :D
İki aracada maşallah,SS 306 güzel olmuş kazasız belasız.
iki aracada masallah.
ss 306 sanırım gitmesi gerektıgı gıbı gıtmıyor cünkü bu arac yapılırken Kprolu typerlar ile yürüyecek denılıyordu. şuan gördüğüm kadarıyla hayal.
maşallah... 306 çok güzel olmuş....
cengiz abi oruç mu vurdu naptı ya nasıl bi hayal gücüdür bu:D öyle bi dünya yok typerı geçtik birde k-pro'lusu kaldı hahahah valla güldürdün abi sabah sabah iyi geldi:D
hiçbi zaman öyle söylememiz olmadı kaan abininde dediği gibi. ne ahmet ustanın nede benim :) hedefimiz clio rs'le yürümekti, geçeni oldu abi biz görceğimizi gördük deneme zamanı orda olanlarda farkında neyin noldugunun:icon_tup:
millet typer'la yürümemi bekledi de öyle bi dünya yok 5 sene önce ki typerlar yok artık stok olmadıkça yürüyemez:) bu speclerde bi rs hangi speclerde ki typer'la yürürse bende onlarla yürürüm suan işte.
maşallah uzunda ne güzel gitmeye başlıyo öyle :)
alican yalan deıl ben senın agzından oyle bı kelıme duymadım kardesım sadece oyle soylenıyordu oyuzden bu sekılde yazdım. güle güle bin güzel olmus kardesım aracın bayada ugrastın zaten hakkını al en ıyı sekılde.
kaanda gerekenı yazmıs zaten postunda.
abi öyle söyleyenler inanmış olanlar ve arabadan beklentiyi yüksek tutup sonra aa olmamaış polemiği cıkarmak isteyenlerdir. sağolasın daha iyi oluruz inşallah.
yiit@ thanx panpa. güzel oldu maşallah. 4üm çok güzel oldu . zaten 306lar 4ten sonra yürümeye baslıyor. altlarda kg ve sanzuman dezavantajı var.
aslında yanlış biliyorsun eğer kıyasladığın araçlar rs ile 306 ise
şanzıman avantajı 306 dadır bu yüzden alt devirleri daha iyidir zaten 6 vites olması avantajdır
bundan yaklaşık 2 sene kadar önce denemiştik stock 306 stock rs olarak videosuda bi kenarlarda vardı bulursam atarım
normal roll yapıyoruz 10-15 boy atıyorum rs le 306 ya
birde gebere gebere basıyoruz 4. vites 5. vites normalde 10-15 boy geçtiğim araç ben üst vitese geçene kadar bana 3-4 boy atıyordu sonra gelip yine geçiyordum
alican gözün aydın gazlamaya başlamışsın maşallah
keşke 306 yandan gelmeye başlayınca rs bırakmasaydıda doğru düzgün deneme olsaydı
her 306 bir değil okan. sağlıksızları coktu bu zamana kadar.
neyse bidaha ki rs denemesinde görüşmek üzere:)
teşekkürler emre. güzel oldu araç maşallah. gaz bırakma olaylarına ben yorum yapmıyorum artık görünen köy kılavuz istemez:)
yaa adaş boş konuşma sen gelince gaz filan kesmiyorum hala anlamadığın şey var ben bnırakınca selektör vs atmadığım için gazdan az bişe bile çeksem siz sanıyorsunuzki arkadan gelmeye başlıyorsun ;) bunu aklına sok bence öle bi dünya yok .. çarşambaya filanda hazırlan gece geç çıkalımki uzun uzun 3 boy geçerim demeyi biliyorsun millete .. ******luğu bırakın bence ;) aynen görünen köy klavz istemez belli oluyor.. kimin gaz kestiği bizdeki videolarda sorun yok hafta içi deniyorsan yarın öbür gün alo dersin .. Bu sefer kumburgaza sıkıcaz ;) içimde bazıları gibi kaşarlık yok yani aa yaklaşıyor gaz kesiyim filan die gelip geçebiliyorsan geç helal olsn derim.. yolun durumuna göre basarım ben hçi bi zaman riske atmam ;) araba dansöz gibi oynuyor yolda inanmıyorsan binip bakarsın
okancım fanatiklik yapmaya gerek yok cnm :) bende o akşam ordaydım alicanın 306 çok iyi gidiyor kb rs de çok iyi gidiyor ikisinede laf yok
alican ilk videoda önün acık viraj miraj yok kardeşim neden gaz kestini açıkla hadi bize:))))
******luk dediğini yapan sensin. anasını saıtyım 5e sokamadığım halde gidiyorken gidemedim ama hala yanında kalmaya devam ettim..
arabayı uzun uzun basıcak biri kullansın:icon_tup:
bu arada mustafa denemiycem diyordu siz önce aranızda bi netleyin bende ona göre cıkarım benden yana problem yok :)
netleştridik sen rahat ol .. bizim konudaki 4. video önünde araç yok nie bırakıyorsun ? tır sağda ama sen orta şerittesin baktın gelemiyorsun hee bazen aynı anda gaza otursak bile gaz kesiyorsun .. tam yanımda durmanı istiorm bidahakine .. senin şoforlukte problem varsa başkası kullanabilir ;) kumburgaz diyorum sana uzun uzun basıcaz gece 2-3 filan .. çarşamba ok mu ? adaş kusura bakmada o. karı gibi laf yetiştirme bana çıkalım de her zaman çıkalım uzun uzun basalım ;) eve gelir gelmez geçtik demekle olmuo herşey ortada ..
Sonra diyolar ki niye araba denemiyosunuz. Denenir mi baksana muhabbete :)
kardeşim napalım biliyon mu biz hiç basmayalım ben baska rs'lerlen deneyeyim sizde ordan çıkarın hesabınızı.
sizin kinginiz ve rs'le deniyim ben, uzun uzun basarız da onla gazda kesmez adam.
çok fazla laf kaşarlığı olmaya basladı ben laf yetiştiremem size icraat yaparım, kırıcaz birbirimizi araba yüzünden belli ki gerek yok:icon_tup: vazgeçtim denemiyorum kb rs'le. denediğim arabalarla denersiniz isterseniz adaşım. yolunuz açık olsun kardeşim.
ben matematik yapmıyorum adaş kusura bakma ;) onla bastım o bunu geçti bu onu geçti vs bize göre değil sana göre oldğuna göre sana lafım yok kazasız belasız gazla .. ve rs beni ilgilendirmiyor king diyorsan cvk hazır ;) oda rs .. yc var yada egzantiriksiz olsun diyorsan sıkıntı yok ..
okan farkında değil misin bi sen bi alican didinip duruyorsunuz
10kişiden 8i gaz kesmiş diyor geri kalan 2 kişide sizsiniz yok mok cık mık diyorsunuz:D
herkese hayırlı işler beyler :) daha laf yetiştiremiycem.
ss'i anca cvk paklar zaten :D:D
kardeşim ben gaz kesme olayını falan bilmiyorum o aranızdaki olay önünüz açıksa basın gidin o beni lgilendirmez ben videodan izlediğim kadarıyla konuştum benim şahsi görüşüm bu beğen yada beğenme o rs i o gece ben kullanıyor olsaydım sonuç senin adına hüsran olurdu alicanın dalgınlığına gelmiş bidahaki denemede aynı hataya düşmemesi için şimdiden uyarıyorum tabi deneme cesareti göstereceksen