Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
bir kerede öyle yapdım zamanında bu seferde açılmıyor klipler falan demişlerdi. zaten hepsinin espriside farklı.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
sonatanın böyle gittiğini bilmezdim sadece arapların drift arabası olarak bilirdim![]()
-- Japan center --
sonata amerikada kendi segmentinde accorddan sonra en çok satan üçüncü arabadır..
hatta 2011 satış rakamları aklımda accord 235 bin sonata 225 bin sattışı vardı.. yani arada 10 bin gibi çok az bir rakam oynuyordu..birincide camry idi 308 bin di.
![]()
şuan 96 model 3.0 v6 sonata kullanıcısıyım amerikan versiyon otomatik olamasına ragmen beklemediğim bir performansı var bu video yada acıkcası cok şarşırmadım.
Renault Sports & ///MPower
bende koskoca forumda yalnız hissediyordum kendimi iyi oldu ibr sonatacı daha olması![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)