Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
telefondan girenler oluyor siteye ( benim gibi ) link olarak eklersen herkes daha rahat gorebilir...
Süper dirift olmuş hll ..
böyle drift yaparken ölen bir sürü arap var bi kaç video izledim 30 kişiyi ezmişti bi elantra
allah akıl fıkır versın .
ılk vıdeoda arka fonda bı kepce gozukuyor kocaman bunlara onun kepcesını soksan yıne bırakbnı yanlıcam derler.
çok iyi direksiyon mu diyeyim, çok iyi manyaklık mı diyeyim bilemedim![]()
her işte usta olmaya çalışan, her işin çırağı kalır.
way eraya bak![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
çok iyi para diyebilirsin. 8-10tane arabayı alıp garaja yığıyorlar deneye deneye çözüyorlar parayı harcayacak başka hiçbirsey yok çünkü. Dubaide bizzat gördüm her sabah işe giderken yolların kenarlarında zibil gibi patlamıs takla atmış kalos elentra sonata bilimum uzakdoğu arabası olurdu kimsede almaz patlayan arabayı bırakıyorlar oraya ertesi gün yenisini çıkarıyorlar garajdan. hele ölümlerden hiç bahsetmiyim..
para çok para var huzur var bende cadillacla drift yapan arap izlemişdim patlıyorlar tabelaya aracın yanı arkası komple pert yani tamir edilemez bir durumda cadillac adamlar gülerek kahkaha atarak iniyorlar.. birde kameraya başarılı gibi el hareketleri yapıyrolaro cadillac türkiyede olsa kaç yüzbün dolar eder gerçi amerikada bile cadillac değerlidir
adamlarda para var kısaca para deli gibi harcıycak yeri şaşırmışlar ama delide yanlıyorlar oda başka
)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)