iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı zaten geçmiş izo kadir abinin videosu ıcın solemıs arkadas redlıne yapmamıs dıye. gercı onu vıdeoda da arka camdan bısı gozukmemıs. daha guzel vıdeolarda cekerız redlınesız yagmursuz. yok abı hırs yapmadıımı herkes bılıo abı bn bı garıp oldum ztn 30hp beklıodum max pers ısın yoksa sanayıdeym blow off fıltre fln taktrcam
izo Nickli Üyeden Alıntı yok abı hırs yapmadıımı herkes bılıo bilmezmiyiz
İzo yapmadan sana demiştim hatırlarsın..Rs kadar gider diye,sende "abi o yeter bana"demiştin
boosted_pug Nickli Üyeden Alıntı rs hiç redline yapmamış tık tık atmış vitesleri gayet güzel gidiyo meganda kazasız belasız Bizim birader kullanmış Böylede iyi gerçi,kasmamak lazım herzaman
iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı bilmezmiyiz len bulandırma iste krom boruları aldım dayı, o gun senin fıltrene de bi cozumum var chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı İzo yapmadan sana demiştim hatırlarsın..Rs kadar gider diye,sende "abi o yeter bana"demiştin dooru abi cok sukur dıorum o zmn...
hey maşallah tatmin etmiştir inş sizi
etti etti
izo Nickli Üyeden Alıntı len bulandırma iste krom boruları aldım dayı, o gun senin fıltrene de bi cozumum var ne çözüm buldun benim filtrede bi sorun yok sadece su alıyo o kadar
Maşallah güzel yürümüş..
tskrr ederım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları