abi bnm koltuk vts koltuğu ya bi oturamıyorum :D o direksiyonun arasından kadran görünmüyo yüksek kalıyorum fln bi sürü tantana:D:D böyle maymun oluyoruz baksana allah aşkına bide ter içindeyim iki manitaya izletsem bidaha beni tanımazlar valla:D:D
Printable View
ezan okundu su içildi hadi hayırlı geceler herkeze
Su araba (e30) 2008 de daha hizliydi atmosferik olarak. Harbiden 106 ile denicek araba deildi arabaya yazik oldu ya su eray a araba wermeyin abi :)))
AHMET
Tenek E30: Drfit te isyan , Dragda hüsran , Roll de pişman , şöför üde şişman
swaplı aşırı besleme e30 un başına gelebilecek herşey geldi arabanın başına :D
bir arabanın kaderinde yuremek varsa yuruyor ama malesef teneke30 da bunu göremiyorum:D
16snyapar 106ya gecilir anlam veremıyorum:D nedir senın bu 1 ve 6 lı rakamlardan çektigin:D
Reg için toptan debriyaj fiyatı almak lazım her sıkışta bir debriyaj bole nereye kadar,yada geçilen bundan sonra seti alsın ole gelsin :D
Quick time bilmemne şeysi bende sorun veriyor izleyemedik videoyu :D :D
maşallah selçuk kardeşim, her konuda sen varsın bu sıralar.. reg e maşallah..
reg yine gergin maşallah selçuk kardeş allah esirgesin.
ya abi bi tutunamadın bize olmadı olmuyor...nyse elbet birgün geçersin :) ne pes oynarken ne gazlarken olmuyor olmuyor...şaka bi yana tenekeyi seviyoruz dogal olarak senide seviyoruz :) maşallah araçlara reg'imiz güzel olacak :) ahhahahaa
Masallah iki aracada ama REG fena:icon_tup:
Beyler Erayi bu sabah bi Peuoget bayisinde satis elemani ile tokalasirken gördüm :D Sanirim bi RCZ ye pazarlik ediyordu :hehe:
Masallah kardeslerime. Keske gelebilseydim ama isim vardi :D
Maşallah iki araca da..selçuk güzel yürümüş reg :icon_tup:
kanka cortladın LMC değil bu sadece bagajı var lmc antalyada emin ellerde ve haala çok hızlı yakında yeni boyasıyla satışa çıkıcak 1 senedir yol bile yapmadılar ben sattıktan sonra :)
bu arada m50b25 (yani e36 325 motoru ) var standart alt tarafı 0.3bar şüpercharger üflüyo aq uçucakmıydı ağarım ztn teneke eskiden hafifti drag specti şimdi drift spec raaaaaad ol yani :D