ĞвариÑ. Сургут ĞндреевÑкий заезд. - YouTube
Printable View
verildimi bilmiyorum ama bunuda paylaşmak lazım.
Polisi Kaput Üstünde Gezdiren Sürücü - Cezmi Kalorifer.com
daha önce mert abi sanırım konusunu açmıştı önünüze hayvan cıktığında direksiyonu kırmayın diye. en güzel örneği... dümdüz vurup geçiceksin abi, senden veya arabada ki ailenden kıymetli değil. hatta hayvanın soldan değil sağdan çıktığını farz edelim ve direksiyonu sağa değil de sola kırdığını düşün, karşıdan gelen arabayla çarpıştın. karşıda ki araçta ölen oldu senin yüzünden.
tamam kimse hayvanın üstüne kırmıyor geber pislik diye ama hayvan içinde ne kendimi ne de başka birisini tehlikeye atmam...
bu duruma çokça düştüm allahtan hiçbirinde kaza olmadı fakat bu tür durumlarda direksiyonu dışa kırmadan sadece fren yaparım hep. hatta gerekirse üstüme kıran aracın üzerine doğru kırmayı tercih ederim. iyi karar vermek lazım böyle durumlarda. fabrikalarında bu dikiz aynalarına bir çözüm üretmeleri gerekir artık diye düşünüyorum.
Anlaşamayan pilot ve copilot :)
LiveLeak.com - Samir...You're breaking the car!
ya kazaya gülünmezde bir gülesim geldi :D bir anda arabanın içinde kayboldu :D
LiveLeak.com - Always wear a seat belt
LiveLeak.com - Innocent motorbike rider taken out hard by crazy driver
LiveLeak.com - Scooter gets T-boned hard and rider is flung through the air
LiveLeak.com - Lada ejector seats working as intended - Drivers thrown out of both cars in head-on collision
bu son videoda kaza yok ama 1-2 aya kalmaz izleriz bu abinin kaza videosunu:)
LiveLeak.com - Crazy motorcyclist in the streets of Brazil
motorcu adam köprü altında ne vutututututu yaptı :D
5.40 da çarpmış diğer videosunda ama ben izlerken korktum.
LiveLeak.com - Crazy motorcyclist in the streets of Brazil PART 2
Motorcu İstanbul trafiğinde yapsın onları 10 sn sonra ex.
boyle saka yapılırmı
LiveLeak.com - Imam earthquake pranked
Konu başlığı ile videoların alakası nedir reis ?
araç videosu ile alakası yok ama bu ruslar 7'den 70'e çok garip insanlar :D
LiveLeak.com - Little Girl Had a Rough Flight
her zaman derim 2 tekerlek 4 tekerlekli araca şekil yapılmaz :D
LiveLeak.com - Car v Motorbike Road Rage
İyi yapmış baya sabırlı davranmış ford
o TIR şoförünün hiç bir günahı yok. yazık adamın o kadını görmesi imkansız zaten. Kadın yaşlı ve soluna bakmadan yola çıkıyor. Çok kötü bir durum Allah Rahmet eğlesin ama keşke bu yazıları o TIR şöförü görseydi şuan vicdan azabı çekiyordur. Halbu ki en ufak bile bir hatası yok adamın. çok üzüldüm.
Aynen öle, çok koötü oldum yahu, ölen kadına kızacam olmayacak yazık günah bi dikkatsizliğinin sonu bu kadar kötü olmamalıydı, durduk yere bi can gitti feci şekilde.
Tırcıya da en az ölen kadar üzüldüm, hiç suçu yokken hayatı karardı.
Yahu niye dikkat etmesin.....insan bu kadar canının kıymetini bilmezmi, aynı bizim meleket