az önce haberlerde verdiler söylenene göre 23 kişi hayatını kaybetmiş bu kazada
Printable View
az önce haberlerde verdiler söylenene göre 23 kişi hayatını kaybetmiş bu kazada
o adamin uçuşu başka bi açidan.. G paramparça oluyor bi denyo yüzünden ulan ne kötü oldum ya
http://www.youtube.com/watch?v=ZYsREFadlE8
Sucun günahın yok.Kendini bilmez bir denyo senın seridine girip seni olduruyor.Yok kontr kaybettım yok fren patladı oluyor sonra.
Bu kazalar birsey degil turjiyede daha fecisini gozumle gordum servis minibusunun tepesindeki klima yerinden cikip arkadaki tirin on camindan girmisti boyle kader mi olur ?
O adamı varya sakat etmişlerdir inşallah yemin ederim kafasını kendi arabasının egzostuna sokarım.. Son bölümde iyi yakaladılar bende soğudum ekran başında
beni de o kadar adam sıkıştırsın ben de çarparım..
Bende olabildigince daha cok ezmeye calisirdim
Hepsi birden haketmis ezilmeyi..
valla yalan yok acık trafikte frenleyip 10 tanesine daha vursa dağılırlardı zaten dayak yemiş 10 taneyide aradan cıkarmıs olurdu ben olsam daha fazla götürmeye çalısırdım
Ölme vakti daha gelmemiş belliki :D
Makas attı TIR'ın altına böyle girdi ( Lucky Driver ) - YouTube
Sadece bmw kazaları;
Adamın yanında 5 aylık çocuğuyla karısı var ve motorcu artistlik yapmak için önünde brake-check yapıyor adam da frene basıyor ama koskoca jip nasıl dursun? Arka tekerleğine hafif dokunuyor ve adamın üzerine 100 kişi yürüyorlar YANINDA AİLESİ VARKEN! sizin zihniyetinize hiçbir anlam veremedim forum ortamında kötü konuşmak istemiyorum... Ben olsaydım o otobanı motorcu mezarlığı yapardım.
Valla ben olsam takip ettirmez hepsine çarpar dağıtırdım o şekilde sıkıştırıp önümde fren yapsana vs.. Az bile yapmış adam.