Hepsi berbat kazalar..
Sanırım alkol sebebi, ya içip sollamaya çıkıyorlar ya da uyuyorlar..
Ama Rusya'da trafiğe çıkılmaz![]()
Hepsi berbat kazalar..
Sanırım alkol sebebi, ya içip sollamaya çıkıyorlar ya da uyuyorlar..
Ama Rusya'da trafiğe çıkılmaz![]()
Nasıl bi kamera kullanıyorlar merak ettim bende heves ettim yolda çok saçma sapan şeyler denk geliyo bana eğlenceli olabilir![]()
Sıkıntı büyük (:
Lada'ya kurşun.
Road Rage. Guy Shoot At Another Motorist - YouTube
Darth Vader (:
Darth vader in Belgorod.Russia - YouTube
Hızlı geliyor, hızlı geliyor...
Türkiye'de kimbilir neler oluyor, nasıl kazalr oluyordur.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
Antalya Trafik Kazaları - Mobese - Kamera Kayıtları - Traffic Accident in Turkey/Antalya - YouTube
antalya 2012 kaza kayıtları.
bu kazaları yapanların çoğuda eminimki antalyalı degildir hep yabancı plakalılar yapıyor
internette uzun araştırmalar sonucu bu kameranın yani CAR DVR'ın en başarılısı olduğuna karar verdim çift kamera ve 720P çekiyor,
gece çekim başarısı çok iyi ve diğer kameralar gibi hantal kaba değil diğer outdoor aktivitelerdede kullanabilme imkanı var.
GoPro ya o kadar para vermektense çok başarılı
X6 2.0" LCD 3.0MP CMOS Wide Angle Car DVR Camcorder w/ Rearview Camera / TF / AV-Out - Black - Worldwide Free Shipping - DX
Bu linkde bir yorumcunun videosu
Review: Front & Rear HD Car Dash Cam - YouTube
linkteki de gayet basarili,
sekli, montaji ve cekim kalitesi de iyi gibi duruyor. video mevcut ilanda.
CAR DVR HD G sensor Rear View Mirror 32G SD card for BMW X3 X5 X6 Z4 4716873781699 | eBay
Bunlar kavşağa nasıl girilir öğrenmeli. Fena kazalar.
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
benim yolladığım ucuzluk ve kalite açısından tabiki 1080p çekenlerde var fiyatıda ona göre ama çoğu cihazda 2. kamera seçeneği yok ve sadece araba kamerası olarak kullanabilirisniz.
Birde fiyatına oranla segilediğiperforman ve camdaki montajından sonra çok yer kaplamayışı
beni daha çok bu ürün üstüne düşmeme yöneltti.
edit: birde o ayna kamerada açı kısıtlı gibi sanki gerçi amaç sadece böyle yol kayıt yapmaksa yeterlidir ben Trakday e yönelikde düşündüğüm için bu ürünü sevdim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)