User Tag List

Sayfa 6/8 İlkİlk ... 45678 SonSon
146 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: makas attı attı,,attı

Acurol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sağ kapı lambo door olmuş. İyi tarafından bakmak lazım.
    Şaka bi yana iyi olmuş diyemem ama cokta üzülmedim ucuz kurtarmış. İnsan gibi sürmüyorlar.
    Gott weiss ich will kein engel sein...

ÜSTÜNERC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    altında baska araba olsaydı zumur olurdu.allahtan yeni model aractı.hyundai i40 araba.airbaglar neden acılmamıs dıyen arkadaslar varda.bıldıgım kadarıyla kemer takmayınca hava yastıgı acmıyor.neyse ucuz kurtardı gene

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vala böle insanların başına ne geliyosa kendine asırı güvenden geliyor adam direksiyona bi geçince kaplan mı zannediyo kendini ne baksana almış içine koca bariyerleri simdi bariyerlerin parasınıda kaza yapana ödetiyorlar değilmi ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    minibüsle arasını fazla açık bırakmış daha yakından kesebilirdi açı kurtaracak kadar var ama bu riski göze ala bilecek kadar da cesur ki sağ da ne var bilmeden dalıyor ama amatörlüğün kurbanı olmuş bu da ona ders olmuştur emin olmadığı kararları canıylada ödeyebilirdi sanslıymış
    REDLİNE GEZGİNİ

_AS_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ÜSTÜNERC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    altında baska araba olsaydı zumur olurdu.allahtan yeni model aractı.hyundai i40 araba.airbaglar neden acılmamıs dıyen arkadaslar varda.bıldıgım kadarıyla kemer takmayınca hava yastıgı acmıyor.neyse ucuz kurtardı gene
    Araç hyundai accent blue
    Ki aracında bir suçu yok çoğu marka model araba da aynı şekilde saplanır kalırdı sürat çok yüksek ve bariyer en zayıf noktadan dalıyor içeri.

borayuksel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adamin 5-6 tane buyuk kazasi olmus, bu adam hala yasiyor

Allah'im sen ne buyuksun ne yucesin ya Rab
    what goes around.. comes around..

kickbuttowski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı referance Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    açılsaydı şaşardım o kazada .

Hondaiiii gibi bir araca sağlam araba dedinizya ölsemde gam yemem
    O hondayiii dediğiniz araba yolda giden son model arabaların geçemediği ncap testlerinden 5 yıldızla geçiyor..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istediği kadar toplasın yıldızları 3. sınıf kaliteden bile vasat bizim ailede de var lanet ediyorum oyle bir arabanın varlığına aracım yanımda olmadığında bile alıpta sürmüyorum otobüs kullanıyorum çin araçları fiyatlarında olmalı değerleri bu bence
    REDLİNE GEZGİNİ

Tuncer M. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 07VTS07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    istediği kadar toplasın yıldızları 3. sınıf kaliteden bile vasat bizim ailede de var lanet ediyorum oyle bir arabanın varlığına aracım yanımda olmadığında bile alıpta sürmüyorum otobüs kullanıyorum çin araçları fiyatlarında olmalı değerleri bu bence

hahahah.

Hyundainin hangi aracı var ailenizde merak ettim?
    Alıntı c20let Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu olay hep filmlerde olur sanıyordum

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Hani markayı sevmeye bilirsin nefret edebilirsin ama bu yolla desteksiz sallamasyon yazılmaz.. Fenaa sallamışsın... hemde çok fena.. hani burası başka tarzda bir forum olsa yiyen çok olurda buradakilere yediremessin..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fast and furiousda hyundai için kötüledikleri bi sahne var dı araba mı o filan gibisinden varmı o sahneyi hatırlayan.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fast and furiousda hyundai için kötüledikleri bi sahne var dı araba mı o filan gibisinden varmı o sahneyi hatırlayan.
    o öyle bir sahne değildi.. kötülemede değildi adam araba veriyor çocuğa çocuk şakınlık içinde arabaya bakıyor diğer arabayı veren japonda diyorki ne sanıyordun hyundai falanmı vericeğimizi..
    ordaki espri şirket arabası tarzı bir espriydi markayı kötüleyen bir espri değildi olsa zaten hyundai dava açardı kim markasını kötülettirir bir filmde.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

dahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kagıt gibi parçalanan mersedesler otobüsler kamyonları biliyoruz...bu kaza herşey olur ..araç yanar ,,göle düşer..takla atar,,bariyere ok gibi saplanır ist örnegi çok mesala...ha kaportası saglam ararabalar var ama yüksek hızda sag çıkma garantisi vermez

Tuncer M. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dahan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kagıt gibi parçalanan mersedesler otobüsler kamyonları biliyoruz...bu kaza herşey olur ..araç yanar ,,göle düşer..takla atar,,bariyere ok gibi saplanır ist örnegi çok mesala...ha kaportası saglam ararabalar var ama yüksek hızda sag çıkma garantisi vermez

KAza zaten aracın güvenliği konusunda yorum yapılabilecek bir kaza değil, yüksek hızla kontrol kaybedilik yan taraftan bariyer darbesi alınıyor. Çok oldu bu şekilde kazadan yara almıyıp, bariyer yüzünden ölen vatadandaşımız.

Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Film japonyada çekiliyor ne bekliyordunuz? Bi japon markasını itin g*tüne sokmasını mı?
    Alıntı c20let Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu olay hep filmlerde olur sanıyordum

Bad-Fast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi süre yapmaması için ders olur belki ..
    Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    espriyi daha detaylı yazıyım çocuk adam için çalışmaya başlıyor adamda buna madem bizim için çalışıyorsun arabasız olmaz deyip çocuğa o pahalı lüks spor aracı veriyor oda aval aval şaşkın şaşkın bakarken (doğal olarak) japonda üst balkondan ne bekliyordun hyundai falanmı vericeğimizi türünden hani fiks bizdede şirket arabaları olarak kullanılan getzler accent lar falan vardır o tarzda bir espri yapıyor.. Yani sana fiks şirket arabasımı vericeğimizi sanıyordun demeye getiriyor.. bunda markayı kötüleyen bir unsur yok gayet naif güzel bir espri yapılıyor orda.. ama tabi nasıl algılamak anlamak istediğin önemli..

bir koyu fransızcı arkadaşımda taksi filmi çıkdığında taksi1 abi almanları mercedesi yerin dibine sokmuşlar dedi bir gittim filme hiçde öyle bir şey yokdu.. olay tamamen algılama ile ilgili..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Turner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hahahah.

Hyundainin hangi aracı var ailenizde merak ettim?
    accent era 1.5 dizel 110 beygir var mağlesef
    REDLİNE GEZGİNİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hani markayı sevmeye bilirsin nefret edebilirsin ama bu yolla desteksiz sallamasyon yazılmaz.. Fenaa sallamışsın... hemde çok fena.. hani burası başka tarzda bir forum olsa yiyen çok olurda buradakilere yediremessin..
    93 yılından beri hyundai sahibi sayılırım 4 tane çeşit araçta 0 kilometre alındı ben kullanıcı yorumu yaptım kimseye ne yedirme ne yutturma ne de gargara yaptırmanın peşinde değilim seçerek kelime kullanın desteksiz asıl siz sallamayın
    REDLİNE GEZGİNİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    93 yılından beri hyundai sahibi sayılırım 4 tane çeşit araçta 0 kilometre alındı ben kullanıcı yorumu yaptım kimseye ne yedirme ne yutturma ne de gargara yaptırmanın peşinde değilim seçerek kelime kullanın desteksiz asıl siz sallamayın
    bir kere bir dediğiniz bir dediğinizi tutmuyor birinde lanet ediyorum çin malından kötü binmiyorum diyorsunuz bir diğerinde 4 tane hyundai aracım oldu 93 yılından beri sürüyorum diyorsunuz size silah zoruylamı aldırıyorlarda 93 yılından beri 4 tane alıp lanet edip nefret edip hatta kapıda bile dursa otobüsle gittiğiniz bir araba aldırıyorlar.. piyasada aynı fiyatlara dolu alternatif markalar var işde bundan sallıyorsunuz diyorum..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)