Sağ kapı lambo door olmuş. İyi tarafından bakmak lazım.
Şaka bi yana iyi olmuş diyemem ama cokta üzülmedim ucuz kurtarmış. İnsan gibi sürmüyorlar.
Sağ kapı lambo door olmuş. İyi tarafından bakmak lazım.
Şaka bi yana iyi olmuş diyemem ama cokta üzülmedim ucuz kurtarmış. İnsan gibi sürmüyorlar.
Gott weiss ich will kein engel sein...
altında baska araba olsaydı zumur olurdu.allahtan yeni model aractı.hyundai i40 araba.airbaglar neden acılmamıs dıyen arkadaslar varda.bıldıgım kadarıyla kemer takmayınca hava yastıgı acmıyor.neyse ucuz kurtardı gene
vala böle insanların başına ne geliyosa kendine asırı güvenden geliyor adam direksiyona bi geçince kaplan mı zannediyo kendini ne baksana almış içine koca bariyerleri simdi bariyerlerin parasınıda kaza yapana ödetiyorlar değilmi ..
minibüsle arasını fazla açık bırakmış daha yakından kesebilirdi açı kurtaracak kadar var ama bu riski göze ala bilecek kadar da cesur ki sağ da ne var bilmeden dalıyor ama amatörlüğün kurbanı olmuş bu da ona ders olmuştur emin olmadığı kararları canıylada ödeyebilirdi sanslıymış
REDLİNE GEZGİNİ
adamin 5-6 tane buyuk kazasi olmus, bu adam hala yasiyor
Allah'im sen ne buyuksun ne yucesin ya Rab![]()
what goes around.. comes around..
istediği kadar toplasın yıldızları 3. sınıf kaliteden bile vasat bizim ailede de var lanet ediyorum oyle bir arabanın varlığına aracım yanımda olmadığında bile alıpta sürmüyorum otobüs kullanıyorum çin araçları fiyatlarında olmalı değerleri bu bence
REDLİNE GEZGİNİ
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
fast and furiousda hyundai için kötüledikleri bi sahne var dı araba mı o filan gibisindenvarmı o sahneyi hatırlayan.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
o öyle bir sahne değildi.. kötülemede değildi adam araba veriyor çocuğa çocuk şakınlık içinde arabaya bakıyor diğer arabayı veren japonda diyorki ne sanıyordun hyundai falanmı vericeğimizi..
ordaki espri şirket arabası tarzı bir espriydi markayı kötüleyen bir espri değildi olsa zaten hyundai dava açardı kim markasını kötülettirir bir filmde.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
kagıt gibi parçalanan mersedesler otobüsler kamyonları biliyoruz...bu kaza herşey olur ..araç yanar ,,göle düşer..takla atar,,bariyere ok gibi saplanır ist örnegi çok mesala...ha kaportası saglam ararabalar var ama yüksek hızda sag çıkma garantisi vermez
KAza zaten aracın güvenliği konusunda yorum yapılabilecek bir kaza değil, yüksek hızla kontrol kaybedilik yan taraftan bariyer darbesi alınıyor. Çok oldu bu şekilde kazadan yara almıyıp, bariyer yüzünden ölen vatadandaşımız.
Film japonyada çekiliyor ne bekliyordunuz? Bi japon markasını itin g*tüne sokmasını mı?![]()
bi süre yapmaması için ders olur belki ..
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
espriyi daha detaylı yazıyım çocuk adam için çalışmaya başlıyor adamda buna madem bizim için çalışıyorsun arabasız olmaz deyip çocuğa o pahalı lüks spor aracı veriyor oda aval aval şaşkın şaşkın bakarken (doğal olarak) japonda üst balkondan ne bekliyordun hyundai falanmı vericeğimizi türünden hani fiks bizdede şirket arabaları olarak kullanılan getzler accent lar falan vardır o tarzda bir espri yapıyor.. Yani sana fiks şirket arabasımı vericeğimizi sanıyordun demeye getiriyor.. bunda markayı kötüleyen bir unsur yok gayet naif güzel bir espri yapılıyor orda.. ama tabi nasıl algılamak anlamak istediğin önemli..
bir koyu fransızcı arkadaşımda taksi filmi çıkdığında taksi1 abi almanları mercedesi yerin dibine sokmuşlar dedi bir gittim filme hiçde öyle bir şey yokdu.. olay tamamen algılama ile ilgili..
bir kere bir dediğiniz bir dediğinizi tutmuyor birinde lanet ediyorum çin malından kötü binmiyorum diyorsunuz bir diğerinde 4 tane hyundai aracım oldu 93 yılından beri sürüyorum diyorsunuz size silah zoruylamı aldırıyorlarda 93 yılından beri 4 tane alıp lanet edip nefret edip hatta kapıda bile dursa otobüsle gittiğiniz bir araba aldırıyorlar.. piyasada aynı fiyatlara dolu alternatif markalar var işde bundan sallıyorsunuz diyorum..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)