Yan yana bir gazlama olsa supra yanına yaklaşamaz S1000RR ın
En azından 71m turbo ve nos ile zor olucagını görmüş olduk
S1000RR geçmek oyle kolay iş değil
Yeni ZX10 geldi yakında S1000RR da rafa kalkıcak :)
Printable View
Yan yana bir gazlama olsa supra yanına yaklaşamaz S1000RR ın
En azından 71m turbo ve nos ile zor olucagını görmüş olduk
S1000RR geçmek oyle kolay iş değil
Yeni ZX10 geldi yakında S1000RR da rafa kalkıcak :)
motor çok iyi vites atıyor adamlara helal olsun
Motor gazı çevirdiğinde lineer olarak hızlanıyor Supra turbonun dolmasını pek ayarlayamıyor gördüğüm kadarı ile ben 72mm turbo ile nossuz geçecegime inanıyorum deneyeceğiz göreceğiz 70mm turbo ile 1.6 barda bu şekilde oluyordu Supra 71 mm göre az gidiyor gibi geldi alacağız boyumuzun ölçüsünü yakında
supraa supraa supraaa..
çok sağlam bi video olmuş :)
Burda ki s1000rr stock degil. Disli fln da war baya kuvvetli solim stock ceviremez bOle. + bu video icin konusuorum bu supra bu motoru noslada gecemez topspeed dahil. Adam 2 boy arkayadusup onune gelio. Snra sabit kalio. 3 boy onde gider yanyana ayni anda sikmada.
Ahmet
Underground Racing Gallardo vs. Shamrock Racing Turbo Hayabusa - YouTube
TX2K12 - Jamie's 2008 Underground Racing TT Lamborghini Gallardo Superleggera - YouTube
bence motorları rahat gecıcek arabalar bunlar:) ugr gallardo tt
adamlar abi arka ceker kalktı 0-402 9.5sn gectıklerı halde kötu kalkış çok sararak kötu derece ile (vıdeoda yoldan cıkıyodu nerdyese) 1mıl 22sn kosuyo:)
ordakı 1400whp supra sahıbı neden ezdırsınkı tek vıdeo degıl bıde baska acılardanda o gecenın vıdeoları var supra ıcınde cekılmıs bana göre güç olarak dünyada tek olcaklar gibi şuan aventador yapıyolar herhalde oda 1800whp cıkar:)
http://www.youtube.com/watch?v=XRukj...eature=related
Bende adamlara hızlı ve islerini güzel yapıyorlar diyorum.Lambo alsam yollarım onlara :) ama 100 beygir farkla o kadar fark olmaz Yada yazılan rakamlar doğru değil.Birde 1000'lik bir motoru gecmek için 700 hp civarında güç üretmesi gerek arabanın.E bu motor 500 hp yediği farka göre hesabı sen yap.Dedigim gibi bu video bence reklam ama hızlı oldukları gercegini değiştirmez :)