:):):) ne güldüm arkadaş içerden sesleniyolar bişeymi oldu die :):)Ç)Ç
Printable View
polemık olmasın dıye bısey yazmak ıstemedım ama az cok bı 106 ın ne kadar yuruyecegını tahmın edıyorum..ben hep soyledım yıne soyluyorum REG 106 yı 52 lı bı 106 gecemez anca bıraz daha fazla tutunabılır kımse kendını kandırmasın ..NG 106 ILE SUREKLI ANTREMAN YAPTIRIYORUM VE HIC SINIFTA KALMADI O YUZDEN BU KADAR EMIN KONUSUYORUM ...
Foruma yansımayan kendi aranızda bi deneme olsa ve rakipte bu şakayı kaldırabilecek gülüp geçicek yapıdaysa basarsın nosu yaparsın şakayı.
Ama gel gelelim halka mal olmuş iki araca biniyorsunuz tabiri caizse , burda kiloyla insan takip ediyor, destekliyor, yorum yapıyor ,vakit ayırıyor..hiç kimse umurunuzda olmasa bile en azından kendi destekçilerinizi komik duruma düşürmemek için olmamalıydı gizli nos.
Bu yapilan pislik adami bu islerden sogutur yemin ederim ciglikten baska bsy degil ne hirsmis be bu reg harbi neymis bee ne kadar zorunuza gitmis be anlamiyorum gercekten anlamiyorum gecilmek dunyanin sonu degil arkadas ben nasil gece tebrik ettim kapattim olayi olmasi gereken budur herzaman ama isin rengi degisince kimsenin kimsenin emegine saygisizlik yapmaya hakki yok
Uruc bey reg e oy verenlere kapak olsun demissin o nos tupude sana ve oy verenlere kapak olsun o zaman
REG e maşşallah.Allahım nazarlardan saklasın.
CRM PERFORMANS farkıda bu işte. Büyük usta olmak kolay değil.
REG i bekleyen daha ne süprizler var acaba.
Benim gönlümde REG 106 atmosferikde Türkiye birincisidir.
Selçuk abi ne basıldığını sölemeseydi acaba Ramazan Şakası olduğunu açıklayacaklarmıydı.
gerçekten çok ayıp.minareyi çalan kılıfını hazırlar :D
Powered By Suki (CRM Performance)
YETİŞEMEZSEN EL SALLA :D
ramazan şakasına bak dinden çıkartıcak adamı
Bariz belli nos basıldığı ayıptır. Maşallah Selçuk abi REG'e..
Konulu bir video gelicekti ne oldu konusumu değişti .?
Maşallah 2 aracada.
Yalnız nos olayı kötü olmuş, selçuk'a haksızlık olmuş.
REG başka türlü geçilmezdi zaten bana göre.
bu nasıl bir hırstır küçük hesaplar devri geride kaldı herkes bileğiyle araba yapıyor yürütüyor diye biliyorduk yazık.. adam her hafta baskı kırıyor her hafta çilesini çekiyor genede gıkını çıkarmadan maşallah demeyi biliyor hemen mazaret ramazan şakası iyi valla tam karadeniz fıkrasına doğru gidiyor bu iş..
bende REG'e oy verdim madem kapak olsun demiş arkadaş bende diyorumki REG'e oy veren sayısı kadar NOS tüpünün üstüne oturup kalksın bunu diyen!!
dün gece ilk denemede PPR Kaan dediki UE nos basıyo imkansız böyle geçmesi helal olsun haklıymış...
her türlü kahpeliğe rağmen NG'den sonra en hızlı 106 REG'dir...
Selçuk helal olsun kardeşim...:icon_tup:
Arkadaşlar kim neye nasıl kızıyo kullak asmıyorum
burada sanki dunyanın sonunu ben getirmişim muamelesi yapmaktan vaz geçin artık
nos u bastıysam ben istedimde bastım İsanları karalamak 1 saniyelik iş ama Korumak çok zor
BU işi ben Açtım AHM nin başına benim temizlemem gerekir.
nos u getitirdim ve ahm ye gittim ilk başta tepkisi büyük oldu bağlamam etmem konusunda
ama ortada bir samimiyetinden zorla olsada nosu bağlattım ayarlarını yaptırdım
ama oldu mermi ama ben beceremedim kullanmayı limitörsüz çhip oluncada kırmaktan biraz çekindim açıkcası zaten nosu getiren adam kırmayı göze alır bende almıştım
ama burada amaç reg i insan gibi geçmemek
öyle 1 boyla değil ki öylede oldu
geçtim nos sıkarak sıkmasam belki yanyana yürüyecektim belki bi
boy arkasında ama nos un keyfinide almadım değil Ve AHM ye rica minnet samimiyetle kullanmaya ikna ettim. işin özeti yani
neyse
şu nu söyleyeyim Şuzmana kadar hiç bir araçta NOS kullanılmadı Sadece Reg de deneme yaptım onuun dşında kimseye kullanmadım
AHM yi kötülemeyin adamın başını ben yaktım İhale ona kaldı bi laf söyleyeceksenin
bana söyleyin adama suçlu muamelesi yapıp durmayın bu iş canımı çok sıktı
sıkmasının sebebi söylenen laflar değil günahsız bi insanı kendi egolarım yüzünden zorduruma sokmam beni sıkıntıya sokan AHM ye daha fazla yorum yapmayın bi sıkıntınız varsa
bana söyleyin....
Kimseyi zan altında bırakmak istemiyorum...
Selcuk abiden de özürdiliyorum öyle kimseye atarım giderim yok ustalar yapar biz keyfimize bakarız ama finalde zaten ben bunun açıklmasını selcuk ebiye yapıcaktım ama işler farklı yere dönmeye bşladı yok garaj yok usta flan derken işler iyice boka sardı o yüzden herkezden özür diliyorum amacım bu değildi ama bi anda konun rengi değişti bende bişy yapamadım
kimse de çarptmasın sağa sola konuyu tekrar diyorum AHM benim hatrıma yaptı ne yaptıysa
adamın ekmeğiyle oynamış olmayım......