İns kardesim gel herkeze kapimiz acik 106 almassanda gel fark etmez:icon_tup:
Printable View
allahtan sadece eğmiş ben sübabı pistondan çıkarmıştım şanslıymışsın gene
Hem reg e hemde ue maşallah demekki suki reg e nos bağlasa benim uc ile yürür selçuk kardeşim başarılarının devamını diliyorum :D
nos öldürmez böyle rezil eder.....
Konuyu en başından beri tek seferde okuyorum, hiç 106 konularına girmem hatta 10. sayfada falan araç sahiplerinin kim olduğunu kimin kimden yana falan olduğunu anladım yemin ederim brezilya pembe dizisi.. REG' e maşallah valla videonun sadece tek denemesini izledim sesi falan çok güzel, arkadan gelince direk belli oluyordu birşeyler olduğu, hani torklu turbolu aerodinami mükemmel olan farklı bir araç değil ki sonradan gelsin geçsin..
bende bi megan bide dizel linea var şimdi düşünüyorum nos fln bassam reg ile yürümü die ama herhalde geçerim :)
Ben senide diger arkadasida tanimam.hangi garaja gittigini bilmem.sadece oyumu kullanmistim.yok helalmis degilmis bilmem benimde bildigim Suat abidir.zaten bilseydim Ki reg Crm de hazirlaniyor oyum tabikide regten yana olurdu.yapilan buyuk bir yanlis ve ayip.tabii fanatiklik cercevesinde oy kullananlari bilmem.o yuzden o dedigin noslu cumleyi hic ustume alinmiyorum.Nos biyerde patladi ama oy verenlerde degil baska yerde...
AHM ustayıda tanımam selçuğuda CRM suat ustayıda...
Selçuğun "AHM 5gündür arabayla uğraşıyor ayar yapıyor" diye yazdığını okuduktan sonra AHM emeklerin karşılığını almış yazmıştım...
Ama yapılan ayıp olmuş AHM nin verdiği emekte selçuğunki suat ustanınki ne...
Arabalar bile eşit söküklükte deneme denk olsun diye biri pompa benziniyle yürüyor diğeri yakıt + NOS yeri geldiğinde 1 civatanın bile kg hesabı yapılıyor bumudur denklik...
Hadi oldu denemeden sonra neden söylenmedi bak biz geçtik ama NOS bastık diye adam adamlığını yapmış geçildiği videoları kendi elleriyle eklemiş konu açmış tebrik etmiş konuya girip emeklerimizin karşılığını aldık yazmak daha büyük ayıp olmuş...
MAŞALLAH REG 106 ya... NOS lu 106ya pompa benziniyle tutunan 106yı CRM yapardı ancak...
her 2 aracada ustalarımızada tebrikler
Fos Selçuk ben ilk yazdığımda arada bı sanziman farkı bu olamaz demiştim turbo bile doldurunca boyle gelmiyo