hadi ataist bunuda açıkla :D
Printable View
selektör yapan gri clio ya öldüm yaa :D neye uğradını şaşırdı :)
son şakası güldürmedi,sevenlerini utandırdı hesabı :D
Nos basmasalar demekki selçuk araya transatlantik sokucak adam Dedi zaten 1 boy gecersem saymam diye :D
oyle bı dunya yok bu denemeler araclardan,araç sahıplerınden cok garajlarında yarısı.
aynı spec arabalar. ustalıgın on plana cıkacagı denemeler.
ustelık ue yı kullananda garajın ustası yada sahıbı sanırım.
boyl bır durumda ben olsam ve arac sahıbı nos takalım gecelım sunları dese "al arabanı nerde taktırıyosan taktır benı gırmem bu ıse" derım o arabayıda kullanmam.kullanıyosamda o nos dugmesıne basmam.
ue nın garajını tebrık ederım ama nos la bıle debrıyajı kırmamıslar :)
Yapılanlar çirkince bence sonuçta bi sürü kişi izliyor insanların kafasından düşünceler oluşuyor
kapak olsun denilirken işin boyutu şaka yaptık denmesi frklı bir boyut getirdi.
unutmamak lazım bu kadar kolay yolla insan emeğinin harcanması hazmedilmicek bi durum. yüz yüze bakan kişilerin gizli şekilde işler çevirmemesi gerek insanların negtif yorumunu ve düşüncelerini alır.
Hadi nosu taktiniz neden soluyorsunuz buda araştırılmalı :D
ue 106 nın plakasının sonu 5700 mı ?
1 hafta nos baglamak icin mi garaja arac alinmamis yani:)
benimle olan denemede de nos basıldı o zaman..vay arkadas :)
maşallah araclara...
öyle bi gelip geçme şekli yoktu zaten yuh dedim ilk izlediğimde sonra supra ile motor vdeosunu ızledım lan dedım bıse var ama sustum ki ortaya cıkmıs :D
zaten ue'nin Reg'i geçemeyeceğini herkez biliyordu.REG bu piyasada kendını kanıtlamıs bir araç.Zamanında bende Arnavut ciğeriyle 2 kez geldim istanbula ikisindede ue gelmedi basmaya,hep bi bahane.Şimdi nolduda bu kadar atar,bi özgüven gelmiş.O da nostanmış :) :) bu alemde iki çeşit 106 vardır.teki 105,5 tekide 106.Yürümeyeni yürümezzz..Suat abi o kupaları gazeteden 29 kuponla almadı..Herkez yerini bilcek! Kral CRM
Ben de yorum yapmaktan kacindim cunku arkadan gelip de boyle bir gecme olmaz. Boyle saka da olmaz. Hrkes emek vermis arabasini denemek icin bir hafta bekliyor. Yapilan saka niyetli de olsa yakisik almamis. Selcuk kardesimin kizdigi kadar var. Deger miydi yani ortami bukadar karistirmaya iki tane teneke icin? Bu tur dostluklari zedeleyici tavirlardan kacinin.
Masallah REG e. Yine de kendisini nosa ragmen fazla ezdirmemis.
polemık olmasın dıye bısey yazmak ıstemedım ama az cok bı 106 ın ne kadar yuruyecegını tahmın edıyorum..ben hep soyledım yıne soyluyorum REG 106 yı 52 lı bı 106 gecemez anca bıraz daha fazla tutunabılır kımse kendını kandırmasın ..NG 106 ILE SUREKLI ANTREMAN YAPTIRIYORUM VE HIC SINIFTA KALMADI O YUZDEN BU KADAR EMIN KONUSUYORUM ...
Foruma yansımayan kendi aranızda bi deneme olsa ve rakipte bu şakayı kaldırabilecek gülüp geçicek yapıdaysa basarsın nosu yaparsın şakayı.
Ama gel gelelim halka mal olmuş iki araca biniyorsunuz tabiri caizse , burda kiloyla insan takip ediyor, destekliyor, yorum yapıyor ,vakit ayırıyor..hiç kimse umurunuzda olmasa bile en azından kendi destekçilerinizi komik duruma düşürmemek için olmamalıydı gizli nos.
Bu yapilan pislik adami bu islerden sogutur yemin ederim ciglikten baska bsy degil ne hirsmis be bu reg harbi neymis bee ne kadar zorunuza gitmis be anlamiyorum gercekten anlamiyorum gecilmek dunyanin sonu degil arkadas ben nasil gece tebrik ettim kapattim olayi olmasi gereken budur herzaman ama isin rengi degisince kimsenin kimsenin emegine saygisizlik yapmaya hakki yok
Uruc bey reg e oy verenlere kapak olsun demissin o nos tupude sana ve oy verenlere kapak olsun o zaman
REG e maşşallah.Allahım nazarlardan saklasın.
CRM PERFORMANS farkıda bu işte. Büyük usta olmak kolay değil.
REG i bekleyen daha ne süprizler var acaba.
Benim gönlümde REG 106 atmosferikde Türkiye birincisidir.
Selçuk abi ne basıldığını sölemeseydi acaba Ramazan Şakası olduğunu açıklayacaklarmıydı.
gerçekten çok ayıp.minareyi çalan kılıfını hazırlar :D