:icon_tup: :icon_tup:
Printable View
Konulu bir video gelicekti ne oldu konusumu değişti .?
Maşallah 2 aracada.
Yalnız nos olayı kötü olmuş, selçuk'a haksızlık olmuş.
REG başka türlü geçilmezdi zaten bana göre.
bu nasıl bir hırstır küçük hesaplar devri geride kaldı herkes bileğiyle araba yapıyor yürütüyor diye biliyorduk yazık.. adam her hafta baskı kırıyor her hafta çilesini çekiyor genede gıkını çıkarmadan maşallah demeyi biliyor hemen mazaret ramazan şakası iyi valla tam karadeniz fıkrasına doğru gidiyor bu iş..
bende REG'e oy verdim madem kapak olsun demiş arkadaş bende diyorumki REG'e oy veren sayısı kadar NOS tüpünün üstüne oturup kalksın bunu diyen!!
dün gece ilk denemede PPR Kaan dediki UE nos basıyo imkansız böyle geçmesi helal olsun haklıymış...
her türlü kahpeliğe rağmen NG'den sonra en hızlı 106 REG'dir...
Selçuk helal olsun kardeşim...:icon_tup:
Arkadaşlar kim neye nasıl kızıyo kullak asmıyorum
burada sanki dunyanın sonunu ben getirmişim muamelesi yapmaktan vaz geçin artık
nos u bastıysam ben istedimde bastım İsanları karalamak 1 saniyelik iş ama Korumak çok zor
BU işi ben Açtım AHM nin başına benim temizlemem gerekir.
nos u getitirdim ve ahm ye gittim ilk başta tepkisi büyük oldu bağlamam etmem konusunda
ama ortada bir samimiyetinden zorla olsada nosu bağlattım ayarlarını yaptırdım
ama oldu mermi ama ben beceremedim kullanmayı limitörsüz çhip oluncada kırmaktan biraz çekindim açıkcası zaten nosu getiren adam kırmayı göze alır bende almıştım
ama burada amaç reg i insan gibi geçmemek
öyle 1 boyla değil ki öylede oldu
geçtim nos sıkarak sıkmasam belki yanyana yürüyecektim belki bi
boy arkasında ama nos un keyfinide almadım değil Ve AHM ye rica minnet samimiyetle kullanmaya ikna ettim. işin özeti yani
neyse
şu nu söyleyeyim Şuzmana kadar hiç bir araçta NOS kullanılmadı Sadece Reg de deneme yaptım onuun dşında kimseye kullanmadım
AHM yi kötülemeyin adamın başını ben yaktım İhale ona kaldı bi laf söyleyeceksenin
bana söyleyin adama suçlu muamelesi yapıp durmayın bu iş canımı çok sıktı
sıkmasının sebebi söylenen laflar değil günahsız bi insanı kendi egolarım yüzünden zorduruma sokmam beni sıkıntıya sokan AHM ye daha fazla yorum yapmayın bi sıkıntınız varsa
bana söyleyin....
Kimseyi zan altında bırakmak istemiyorum...
Selcuk abiden de özürdiliyorum öyle kimseye atarım giderim yok ustalar yapar biz keyfimize bakarız ama finalde zaten ben bunun açıklmasını selcuk ebiye yapıcaktım ama işler farklı yere dönmeye bşladı yok garaj yok usta flan derken işler iyice boka sardı o yüzden herkezden özür diliyorum amacım bu değildi ama bi anda konun rengi değişti bende bişy yapamadım
kimse de çarptmasın sağa sola konuyu tekrar diyorum AHM benim hatrıma yaptı ne yaptıysa
adamın ekmeğiyle oynamış olmayım......
değdi mi bari nos bastığına? artık forumun gözünde güvenilmez bir insan konumuna düştün..
"İnsanların güvenini kaybetmektense, para kaybetmeyi tercih ederim.” Robert Bosch
az biraz adam olsaydınızda geçilseydiniz veya yanımda yürüseydiniz ne olurdu dünyanın sonumu oluyo geçilince amk ne REG miş sana bu kadar dert olmuş bu alemde bu işin en büyük ******luğu budur ötesi yoktur bu saatten sonra ne senle ne ahmetle işim olmaz he sikinizde olur olmaz oda beni beğlamaz ustasınız adamsınız araba yapıyosunuz ya gördük hep birlikte ne olup ne bittiğini yazıklar olsun be bizde parayı sokaktan toplamıyoruz CRM de babasının hayrına iş yapmıyo ahmetin emeği varsa o dükkandada 4 kişinin emeği var böyle kahpelikle olmaz bu işler ayıptır. yine diyorum adaletli adam gibi bir şekilde deneme olduğunda REG in önüne geçebilecek bir arabanız yok olamazda bu kafayla giderseniz
selcuk aga reg masallah alkışlıyorum ayakta.. crm reis sen adamın dibisin ..
"alışveriş yapılmaması gereken kullanıcılar" konusu vardı
birde "roll yapılmaması gereken kullancılar" konusu açılması gerekiyor sanırım.
Bu işin şakası olurmu. O kadar emek var. Takip eden o kadar insan var.
Diyelimki şaka yapıldı hemen arkasından söylenmesi gerekmez mi ?
Deneyen iki kişiyide tanımıyorum.
Reg in sahibini ve ustasını tebrik ederim
Bu isin lami cimi yok sakasida olmaz ortada bir iddia var garajlar var isimler var olmadı bu açıkcası. Selcuk kardesimi tebrik ediyorum aracından ve ahlakından dolayı.
kardeş rahat ol kimse kimsenin ekmeğiyle oynayamaz...
zamanında bunun örnekleri yaşandı bu sitede...
kaanın port polish yaptığı kapağın tirbülans yaptığından tutta yakıt hattı olayıyla dalga geçildi adamanın ekmeğiyle oynamaya çalışmıştı Nos Performance...Allah büyük işte herkes ne yaparsa kendine yapar bugün birinin ekmeğiyle oynama falan muhabbeti varsa oda kendi hatanızdandır o yüzden şimdi kimseye konuşmayın etmeyin deme gibi bi lüksünüz yok...
Zaten videolarda belli ama bastırmasaydın bu konu buralara gelmezdı sanıyorum.Agresif N/A bir arac 2 3 te yavas olup 4.viteste ara kapatması ::D:D.tabiki igrenc abuk subuk sanzuman oranı olması lazım ve senden en az bir 40 50 hp fazlası olması lazım cıkıp kapatsın ama arkadaslarada helal olsun sıkı calısmıslar.:D
anladığım kadarıyla Uruc selçuka la yan yana veya arkasında gitmektan hoşlanmıyo :D o yüzden nos basmış :)
olum bu b..k u yiyecen hevesin varsa gidersin keyfine göre sıkarsın yaparsın
ama insanlarn ekmeğiyle oynama egon tatmin olacak diye adamı karalamışın bununda farkındasın zaten....
Bu ise baska karisanlar varmi ? Ben dunya para harcayip araba yapicam 500 liralik nos kitiyle beni gecicek bide yukarimi cikicak ? Kimse kusura bakmasin boylar havada ucusunca ben supheye duserim bundan sonrada dikkatli davranirim ue ile denemek istiyodum arabami ama istemiyorum deneme falan
http://i1133.photobucket.com/albums/...n/f442b522.jpg
Oy veren arkadaslar helal yere gitmis oyunuz Ahm yapmis dersine calismis
Selcuk dostca deneme boyleymis onlarda demekki
En güzeli oy vermemekmiş :D
Sesli guldum :) Selcugum helal olsun :)
az biraz adam olsaydınızda geçilseydiniz veya yanımda yürüseydiniz ne olurdu dünyanın sonumu oluyo geçilince amk ne REG miş sana bu kadar dert olmuş bu alemde bu işin en büyük ******luğu budur ötesi yoktur bu saatten sonra ne senle ne ahmetle işim olmaz he sikinizde olur olmaz oda beni beğlamaz ustasınız adamsınız araba yapıyosunuz ya gördük hep birlikte ne olup ne bittiğini yazıklar olsun be bizde parayı sokaktan toplamıyoruz CRM de babasının hayrına iş yapmıyo ahmetin emeği varsa o dükkandada 4 kişinin emeği var böyle kahpelikle olmaz bu işler ayıptır. yine diyorum adaletli adam gibi bir şekilde deneme olduğunda REG in önüne geçebilecek bir arabanız yok olamazda bu kafayla giderseniz
Ben ankette 3 tır boyu fark olduğu için ue'ye vermiştim. 2 aracı tanıdığımdan değil. :D
Sabahtan beri Buğra ile ban ı kaldırması için kavga ediyorum kaldırmadı. Konuya yazıcam yazamıyorum çıldıracaktım. En sonunda Ufuk un nick i kullanmak zorunda kaldım kusura bakmayın.
Sabah ilk izledim Selçuk a diyecektim olm senin araban zaten ısıyı sevmiyor bu sıcaklarda denedin yine aynısı oldu. Çünkü daha önce Orçunla denemelerine benzerlik gösteriyordu. Öne fırlayıp yavaşlıyordu. Sonra zaman tuttum baktım iyi denemelerine göre çok çok az oynama var. O zamanda aklıma başka şeyler geldi nos gibi. Ama koca nos tüpü sökük arabada görünür Selçuk atlamaz dedim içimden. Ama aklım almadı 1 boy geriye düşen aynı setuptaki arabanın yakalayıp geçmesi. Sonra gerçek ortaya çıktı. İlk aklıma gelen zamanın PPR kaanın ne kadar haklı olduğunu göstermesi idi ve Kaan a mesaj attım. Bu ahm daha önce kaana söylemediğini bırakmadı aynı şekilde SS306 Alicanda. Ama ne oldukları zamanla ortaya çıktı.
Şimdi uruçta diyorki ahmetin suçu yok. Ahmetin nasıl suçu yok ben anlamadım. Arabayı kullanan Ahmet nosu basan ahmet deneme sonrası buraya yazan herkese teşekkür eden emeklerimizin karşılığını aldık diyen ahmet. Aman ahmetin suçu yok. Ahmetin suçu yoksa o zaman denemeden sonra Selçuka derdi ki kardeşim geçtik ama kendini üzme nos bastık derdi. Ya da buraya yazarken geçtik ama söylemedik nos bastık diye yazardı. Hiç birini yapmadı. Ne oldu Ahmet suçsuz. Kimse kusura bakmasın 106 ım olsa dünya da da tek 106 ustası Ahmet kalsa yine de arabamı o kapıdan sokmam bu olaydan sonra. Bi de arkadaşız diolar ya ona daha çok gülüyorum.
kelalper
Maşallah REG'e.
hemen hemen aynı speclerdeki iki 106 nın diğerini üstlerde öyle bi geçme modeli zaten olamaz bunu biraz bilgi sahibi olanların videoyu ilk izleyişinde anlaması lazım. Maşallah Reg e.
Şu mübarek ramazan ayında zaten kimsenin hakkı kimsede kalmaz belli oluyor...
yumurta dayanınca gizli kamera gibi çıkıpta teselli etmekte olmaz...
Reg ztn kendini ispatlamış 106 seviyesinden üst bi araçtır :D
İşin garibi Zm 106 denemesindede ilginçtirki diger araç 4. vitesde açmıştı arayı http://www.techturkey.com/forum/vide...-zm-106-a.html ...
Şahısları tanımadığım için şimdiye kadar yorum yapmaktan çekinmiştim ama bu yapılan büyük ayıp. REG'e çok büyük maşallah, bu saatten sonra UE rakibi bile olamaz gözümde.
Çok doğru yazmıssın ben yine bir sey yazmayacaktım yinede uzuldum bu olaya ama bu vıdeoda bellı oluyor cocuk dahil anlar ama şu karedeki talihsizlik için.
Dune kadar bana telefon acıp seni bıtırcem deyip sımdı geldiği durumları gorunce uzuluyorum.selçuk bazı olaylara manı oldugun için şimdi kendine sormussundur.
bu arada reg için yorum yapmadan gecemeyeceğim zm yı cengızler tekrardan hazırlıyor yusufla bende yardımcı oluyorum teknık bakımdan işimiz zor ama ilerliyen günlerde iyi videolar izliyeceğiz inşALLAH..
Ahm garajda tarihteki yerini aldı bi araba için bunları yapmak heleki dükkan sahibi için büyük eksi
Vay be konu nereden nereye gelmiş , önce başarılıydı , sonra yakıtlı dendi , en sonunda noslu olduğu anlaşıldı.
REG 106 tebrikler , noslu araçla bile böyle yürüyebilmişsin bence hiç üzülme dostum
itiraf ediyorum:ue ye oy verdiğim için pişmanım.yapılan çok büyük ayıp bana görede.yıllarca unutulmaz bence bu yapılan camiada
lan videonun başını izledim, dedim tamam Selcuk yine yarıyor kapattım :D
sonra baktım konu hala güncel Allah Allah dedim, videoya bidaha baktım. yoh ebbbbesnnin amcası..
Selcuk adamsın !
Baslik guncellendi :D