Her iki aracada maasallah ikisindede cok emek var ikisinide tebrik ediyorum.Gecenin sonu reg yine yapacagini yapti ama reg bu sagi solu belli olmuyo![]()
Maşallah iki aracada.
Tatlı çekişmeler ve 106 ların git gide daha hızlandığını görmek güzel
Arkadaşlığınıza ve araçlarınıza Allah zeval vermesin![]()
her iki aracada masallah ikisinde de emek cok UE gercekten bir anda iyi hızlandı sprint atar gibi geldi sanzumandan mıydı acaba tam bilmiyorum. Gecmiş olsun selcuk bu arada
-----PUG GARAGE-----
GUL 50 - 98 RED VTR
AC 1869 - 98 RED GTI
TY 0906 - 01 RED VTS
VV 9631 - 00 RED GTI
ZN 4968 - 97 BLUE GTI
Her iki araca da masallah, oyumu UE'den yana kullanmistim, bindim gordum Mukemmel gidiyordu. REG'i de videolardan gormustum sadece o yuzden yorum yapmamistim. Ahmet usta yine yapmis yapacagini her iki tarafi da tebrik ederim.
HORSEPOWER is how fast you hit the wall
TORQUE is how far you take the wall
her iki aracada maşallah yanlız arkadan sellektör atan aracı tam secemedim ama araçların gtündeydi hatta farı ile hemen arkadaydı gazdan hemen cektikleri anda yapıştı vala maşallah o aracada![]()
Araçlara maşALLAH Kazasız belasız ... REG & UE Hızlı araçlar araç sahipleride bu işe emek harcayan insanlar UE Gecelerce ayar yapılıp dahada hızlandırılmış ama selçuk bunun altında kalıcak biri olmadı için inş yakında daha güzel çekişmeli videolar izleriz .. Tekrar maşALLAH Seslerde çok iyi![]()
BAKİ OLAN ALLAH.........YA RAB!KUSURUMU AFFET.BENİ KENDİNE KUL KABUL ET....
Maasallah araclara,suat abi kısa zamanda gerekeni yapacaktır..
Selcuk arac neden kırmaya devam ediyo? vites mi kaçırıyosun,yoksa kendisi mi dağıtıyo?
maşallah araçlara selçuk geçmiş olsun bu arada ** bişey sorucam şanzumanlık iş değil bence bu reg sağlıklı devir dönebiliyormu ?
Reg ilk gaza çok iyi oturmuş gayet iyi ivmelenirken UE 3.viteste birden şahlanmış ,böyle bir gelip geçme demek çok daha güçlü olması demek , öyle 3-5hp nin işi değil alakasız gelmiş ,Ahmet usta ne yaptıysa helal olsun çok iyi olmuş çok şaşırdım ikisinede Maşallah![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)