iki aracada maşallah![]()
iki aracada maşallah![]()
54 YL 820
ATLETİC SPOR CENTER
İsin ozetini soyliyim ue ye massallah oyle boyle diyo herkez adalet bumu simdi abi hadi bakalim aksam bnm arabam biter bitmesede ben mami abi ile yanyana gidiyorum gelsin ue denesin bir daha bakalim ng ile yada bk type r la denedim arabam ayni o sekil ben 170 e kadar fln tutundum ue denesin bakalim bu sartlarda bk yi fln gecmesi yada 5 sonuna kadar yaninda olmasi lazim e hadi bakalim gorelim yakitsiz ue yi veya ne varsa dun gecese yuruyen araba bu gecede ayni yurusun
maşallah iki aracada
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
Konu basligini simdi farkettim, degistirilmis.
Olmamis...
HORSEPOWER is how fast you hit the wall
TORQUE is how far you take the wall
UE adaletini yapmış helal olsun, 1 boyu saymıcam demişti görünüşe göre 1 boyuda geçmiş zaten.
turbocuk istiyoruz
sanırım konuşmaları ççok ciddiye almışsınız
adamlar onu gırgırına söylediler sen tutmuş ne diyosun
araçlara maşh sonuç olarak yinede arkadaşsınız gerisini boşverin
benimde bildiğim kadarıyla specler birbirine yakın ve yakıt aynı yerden alıp cıkarız diye bişe hatırlıyorum ama![]()
Yazillar olsun be nos basip gecmek delikanlilik dimi ayip lan o kadar emek var bi kadarmi dustunuz yuhhh be yuhhh
Ue 106 nos basmistir yalancininda anasina avradina kufur edelim bakalim ne oluyo ulan yaziklar olsun ya
Reklamın ıyısı kötusu olmaz crm'nin üzerinden iyi reklam yapılmış helal olsun. SUAT ve EYÜP abinin ellerine sağlık reg her zaman hızlı .
CRM Style
Birazdan uruc yada ahmet yazar konustuk itiraf ettiler reg baska turlu gecilmezdi zaten nos bastilar ue ye 2 2 daha 4 amk
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)