hemen hemen aynı speclerdeki iki 106 nın diğerini üstlerde öyle bi geçme modeli zaten olamaz bunu biraz bilgi sahibi olanların videoyu ilk izleyişinde anlaması lazım. Maşallah Reg e.
hemen hemen aynı speclerdeki iki 106 nın diğerini üstlerde öyle bi geçme modeli zaten olamaz bunu biraz bilgi sahibi olanların videoyu ilk izleyişinde anlaması lazım. Maşallah Reg e.
Şu mübarek ramazan ayında zaten kimsenin hakkı kimsede kalmaz belli oluyor...
yumurta dayanınca gizli kamera gibi çıkıpta teselli etmekte olmaz...
Reg ztn kendini ispatlamış 106 seviyesinden üst bi araçtır
İşin garibi Zm 106 denemesindede ilginçtirki diger araç 4. vitesde açmıştı arayı http://www.techturkey.com/forum/vide...-zm-106-a.html ...
Şahısları tanımadığım için şimdiye kadar yorum yapmaktan çekinmiştim ama bu yapılan büyük ayıp. REG'e çok büyük maşallah, bu saatten sonra UE rakibi bile olamaz gözümde.
Çok doğru yazmıssın ben yine bir sey yazmayacaktım yinede uzuldum bu olaya ama bu vıdeoda bellı oluyor cocuk dahil anlar ama şu karedeki talihsizlik için.
Dune kadar bana telefon acıp seni bıtırcem deyip sımdı geldiği durumları gorunce uzuluyorum.selçuk bazı olaylara manı oldugun için şimdi kendine sormussundur.
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
bu arada reg için yorum yapmadan gecemeyeceğim zm yı cengızler tekrardan hazırlıyor yusufla bende yardımcı oluyorum teknık bakımdan işimiz zor ama ilerliyen günlerde iyi videolar izliyeceğiz inşALLAH..
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
Vay be konu nereden nereye gelmiş , önce başarılıydı , sonra yakıtlı dendi , en sonunda noslu olduğu anlaşıldı.
REG 106 tebrikler , noslu araçla bile böyle yürüyebilmişsin bence hiç üzülme dostum
itiraf ediyorum:ue ye oy verdiğim için pişmanım.yapılan çok büyük ayıp bana görede.yıllarca unutulmaz bence bu yapılan camiada
lan videonun başını izledim, dedim tamam Selcuk yine yarıyor kapattım![]()
sonra baktım konu hala güncel Allah Allah dedim, videoya bidaha baktım. yoh ebbbbesnnin amcası..
Selcuk adamsın !
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Maşallah UE ye öyle böyle şöyle sonuçta geçmiş
bu gerçekten ayıp olmuş bunun üzerine en hızlı 106yı yapsanız da herkesin içinde şüphe kalır
ECUTECH İstanbul
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)