User Tag List

Sayfa 17/29 İlkİlk ... 7151617181927 ... SonSon
534 sonuçtan 305 ile 323 arası

Konu: 97 oktan Reg 106 &noslu Ue 106

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprez30r Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin kaanla olan ilişkinden bana mı ne? Buraya boy boy konu açan beni dolandırdı etti diyen sen değil misin? Ne demek sana ne? Adamın ekmeği ile oynamaya utanmadın mı hala abi abi diosun. Aranızda kalmasını istiyorsan buraya konu açmayacaktın. Seninde ne olduğunu deneme videolarında anladık koruduğun garajda zaten ne olduğunu gösteriyor merak etme. Arabanla uğraşırlar 1 hafta, anca nosla geçer. Sen de dene görürsün farkını hiç değilse geçemediğin Clioları geçersin.
    ben beni dolandırdı demedim hiçbir zaman??? öyle bi kelime göster??

kaan abi beni hala arar bende ararım, o bana kızdı ben ona kızdım, konuşmamız gerekenleri konustuk? konuyu ben açmadım ayrıca? benim açtığım konu dolandırmalıkla filan alakası yoktu zaten

SS 306'nın konuyla alakası ne bu arada? çok dert oldu rs'çilere, gören gördü o gece

Hata uruçun, nos mevzusundada, ahmet abi napsın bi nos bastı diye dükkanı mı kapatsın adam? zamanında çok büyük adamların denemelerindede oldu, 16-17-18yaşlarındayken efsane olarak dinlerdik küçük olarak.

hatanın yüzde 90ı uruçta yüzde 10u ahmet abide bence. o da uruçu kırmamasından dolayı bu olayı gerçekleştirmesi.

rica ediyorum daha benle kaan abinin olayına yorum yapma alper abi konuda o değil zaten boşa konuşuyoruz
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

chare - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alper_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benimle olan denemede de nos basıldı o zaman..vay arkadas
    vay be abi bende çok şaşırdım bu nos olayına şimdi..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chare Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vay be abi bende çok şaşırdım bu nos olayına şimdi..
    yapacak birşey yok üzüldüm sadece..

şizofren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle araçlara maşallah ama REG 106 ya yapılan bu sekilde muameleyi yakıştırmadım etikte bulmadım ..nos a rağmen REG 106 yine koşturmuş maşallah Selçuk fakat Selçuk kardesim sana da sunu söyleyim yüz yüze bakıyoruz telefonla konuşuyoruz devamlı ama sen cok hirslisin bazen kaptırıyorsun kendini Alper e yazdığın yok gelsin sizin KARTOPU nuz geçsin falan hoş olmamış sonuçta geçilecekse hersey paraya bakar ikincisi ustaya ustamıza da laf yok kartopunun yürüru de belli İzmir de de baya can yakmış aydan abimin ayağına saglık neyse Selçuk tekrardan maşallah REG e bu arada haluk35 nickli kardesim kartopu benim aracım evet Sakarya'da araç ama bakim için aydan abime gönderdim arabayı sonuçta arabayı yapan o başka el değmesini istemem denemissiniz kartopu yla arabaya bakim yapıldı bu bilinsin kırılmadı cok şükür gözü olanın gözünü ...... Anlayan anlasın stroker falan demişsiniz komik gülüyorum ama kenarda motorum war direk stroker yapıcam susuz magirus motoru Ota boka sikacam merakınızı yenın diye yazıyorum selametle....

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

kaan abi beni hala arar bende ararım, o bana kızdı ben ona kızdım, konuşmamız gerekenleri konustuk? konuyu ben açmadım ayrıca? benim açtığım konu dolandırmalıkla filan alakası yoktu zaten

SS 306'nın konuyla alakası ne bu arada? çok dert oldu rs'çilere, gören gördü o gece

Hata uruçun, nos mevzusundada, ahmet abi napsın bi nos bastı diye dükkanı mı kapatsın adam? zamanında çok büyük adamların denemelerindede oldu, 16-17-18yaşlarındayken efsane olarak dinlerdik küçük olarak.

hatanın yüzde 90ı uruçta yüzde 10u ahmet abide bence. o da uruçu kırmamasından dolayı bu olayı gerçekleştirmesi.

rica ediyorum daha benle kaan abinin olayına yorum yapma alper abi konuda o değil zaten boşa konuşuyoruz
    ya senin 306 ına sokiyim ya adamın megane rs i var senin arabanımı dert edicek sen her olayda atlayıp ahmeti savunma kendi konuşur konuşması gereken yerde sütten çıkmış ak kaşık sanki uruç getirdi kıramadı ahmet kullandı kıramadı bastı aa ama ne alaka ahmetle dimi? bide akşam yüzüme bakarak kanka senin arabada bi problem yok dimi diye soruyor bana ya bi insan bu kadar aptal yerine konur arkadaşımız dedik ya ne arabanın içine baktık ne kaput açtık nede gel aynı pompadan yakıt alalım dedik bana akşam yakıt koyduğunuda söyledi aramızda kalsın dedi ben yine kafama göre adamlık yaptım tek kelime yazmadım yakıtla alakalı direk açtık konuyu videoları koydum ama kafamı s... yanlış yapmışız şaka yapıyorya uruç bey amk ne kadar muhabbetimiz varda şaka yapıyor hadi yaptın bide video yaptırıyor utanmadan inanmış kendini öyle mutlu ediyor oda yetmiyor sağda solda al kapak olsn cart curt yazıyor ulan yazdıkça darlanıyorum sizde küçülüyosunuz hala utanmıyosunuz be

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adam inanmış beylerr

imprez30r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Benim silindir kapağımda sıkıntı çıkmıştı 2. kez kapağı açtırdığımda sibobların işlenmediği ortaya çıktı halbuki ben kaana siboblar işlenmesi için para vermiştim.. Abi dediğim adamın bana bunu yapması çok yanlış oldu hiç bi yerde dile getirmemiştim .. böyle bi konu açıldığını görünce haksızlığa dayanamadım bende..
    Techturkey.com Post 26

bu senin yazın değil mi? Ben para verdim ama yapmamış demek ne demek? Bana bunun açıklamasını yapsana.

Yaw ne hatasından bahsediosunuz. Bilmeden yapılan eyleme hata bilerek yapılan eyleme suç denir. Burada Ahmette Uruç kadar suçlu. Arabayı kullanan Ahmet nosa basan Ahmet. Deneme sonrası nos bastık demeyen bi de emeklerimizin karşılığını aldık diye övünen Ahmet ama nos ortaya çıktıktan sonra Ahmet bir anda suçsuz. Ahmet deneme sırasında nos a basmasaydı burada kimse gık demezdi. Esas suçlu burada Ahmet. Çünkü arabayı o kullanıyor ve nos bastığını söylemiyor. Arabada nos olması onu denemede kullanacağın anlamına gelmez. Switch i var kapatırsın devreye girmez bitti gitti. Ama ne hikmetse daha ilk denemede switch açık. Ahmeti kurtarmaya çalışmayın boşuna.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    selçuk abi sen şu deneme konusunda %100 haklısın ağzını açıpta bir Allah'ın kulu laf edemez. ahmet abiyi de savunmuyorum kesinlikle biliyorum şuan öyle bi görüntü oluyor ama alakası yok. ben sadece uruça tepkimi belli ediyorum, sadece uruça kızıyorum fena şekilde.

sen ne desen haklısın
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı şizofren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle araçlara maşallah ama REG 106 ya yapılan bu sekilde muameleyi yakıştırmadım etikte bulmadım ..nos a rağmen REG 106 yine koşturmuş maşallah Selçuk fakat Selçuk kardesim sana da sunu söyleyim yüz yüze bakıyoruz telefonla konuşuyoruz devamlı ama sen cok hirslisin bazen kaptırıyorsun kendini Alper e yazdığın yok gelsin sizin KARTOPU nuz geçsin falan hoş olmamış sonuçta geçilecekse hersey paraya bakar ikincisi ustaya ustamıza da laf yok kartopunun yürüru de belli İzmir de de baya can yakmış aydan abimin ayağına saglık neyse Selçuk tekrardan maşallah REG e bu arada haluk35 nickli kardesim kartopu benim aracım evet Sakarya'da araç ama bakim için aydan abime gönderdim arabayı sonuçta arabayı yapan o başka el değmesini istemem denemissiniz kartopu yla arabaya bakim yapıldı bu bilinsin kırılmadı cok şükür gözü olanın gözünü ...... Anlayan anlasın stroker falan demişsiniz komik gülüyorum ama kenarda motorum war direk stroker yapıcam susuz magirus motoru Ota boka sikacam merakınızı yenın diye yazıyorum selametle....
    kanka eyv mevzu kartopu fln değil alakası yok yanlış anlama alper bilmiyordu nos mevzusunu onunla bi matematik yaptık örnek verdik hırs hepimizde var sanada olmayan olmiycak bişeyi desem sende darlanırsın hırslanırsın adamlar bende günlerdir makara yapıyor konuşuyor hadi diyoruz 1 hafta uğraştık diyolar nos bağlayıp geliyorlar varmı böyle bir adalet? bizde senle s.a pat diye çıktık denedik kimin kime kaşarlığı oldu bu şekilde ki seninle hiç tanışmıyorduk sabah oldu deneme mevzusu akşama kadar istesem bağlayamazmıydık bağlardık ama kendimizi kandırırdık

aVDANLı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vay beee demek nos basılmış ... SELCUGUM kardeşimsin sinirlenme sende herkes neyin ne oldugunu görmüştür ...
    white SX S14a '98
    aVDANLı - SX

UmutRıza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yuh sabah drifte giderken yakıtı duyup yuh demiştim şimdi nosu duydum ne diyeceğimi şaşırdım :S
    Gs 206 GTI, SE ALFA 159,HZK 206 GTİ, KF OUTLANDER

MagicPerformance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen öyle diyorsan öyle olsun kanka we are the best alayına rest (NG REG KARTOPU )

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu halde ue kac yapar drag da ben bilmiyorumda 23sn?
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen öyle diyorsan öyle olsun kanka we are the best alayına rest (NG REG KARTOPU )
    Emin seni bi kardes gibi severim selcukun dedigi gibi olayin seninle hic alakasi yok bazi insanlar ortaya araba sunuyo oda hep kartopu oluyo ee hizli olunca cok konusuluyosun

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alper_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yapacak birşey yok üzüldüm sadece..
    arada kaynadın sende

melih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    AHM nın yorumunu göremedik belki haklı bi sebepi vardır bide onu dinlemek lazım ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emin seni bi kardes gibi severim selcukun dedigi gibi olayin seninle hic alakasi yok bazi insanlar ortaya araba sunuyo oda hep kartopu oluyo ee hizli olunca cok konusuluyosun
    Güzelin dedikodusu çok olurmuş abi seviyorum sizi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu halde ue kac yapar drag da ben bilmiyorumda 23sn?
    nosun memesi sıkıntı çıkarır

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzelin dedikodusu çok olurmuş abi seviyorum sizi
    Eyvallah kalp kalbe karsidir

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)