Cok kotu bi olay bu, adamin dibisin selcuk![]()
UE oy vermiştim ama REG 106 gidişini canlı hiç görmediğim için ama Maşallah gerçekten Nos basılmış bir arabayı bile bu kadar zorluyorsa ciddi giderli bir araba Maşallah selçuk gerçekten AHM performance böyle birşey yapması çok ayıp ve utanç verici bir hareket gerçekten Affedilir bir yanları yok.. dün akşam sen doğru olanı yaptım erkekçe direk videoyu paylaştın bilmeden HELAL OLSUN![]()
Onurcan Korkmaz
Bemaps Chiptunıng
kardesim ben biliyorum arabanın sahibinin sen oldugunu,kimin yaptıgını buraya neden geldiğini falan,zaten kırılma catlama vs öle bişey de demedim hatta sen almadan önce de biliyorum bu arabayı cuma aydan abiye de soyledim sana da söyleyim maasallah cok guzel aracın var her zaman keyifle binin insallah..şimdi bu konuyla hiç alakası olmadıgı halde reklam amaclı senin arabanı bu konuya soktular ben uzatmak istemedim konu bizim konumuz değil cunku boşa konusmus oluruz ama madem sende yazdın bende fikrimi söyleyim evet cumle alem de okusun gerekiyosa bizde ayrı konu acalım cunku gecen gun yaptıgım gibi paldır kuldur denemeye gelip hadi abi cıkalım diye demem bi daha bende sonu ordaki muhabbet gibi bitmiyo cunku bu nette..Biizim arabamızı da suat abi yapıyo burda asla kimseye dokundurmuyoruz ,arabayı deniyoruz ustundeki parcalara göre gayet hızlı sonucta suat abiden daha iyi bilen yok bu ulkede 106 larıburda kartopunda da ac nin aynı parcalar oldugu söyleniyo 52 egzantrik 13/61 kısa yazılım piston ,ee kartopunun koltukları klimasına kadar takılı bizim arabamız full sokuk parcalar aynı denemeye baslıyoruz 2 de yan yana 3 te yan yana 4 e takıyoruz aydan abi kartopuyla direk hiç kasılmadan nerdeyse tek eli camda olcak rahatlıktan geciyo 5 te aca aca gidiyo? nereye gidiyo kardes? bu durum fizik kurallarına aykırı mı değil mi bana bilenler bunun cevabını versinler ,bizde bi daha cıkıp araba denemeyelim sadece oturup video izleyelim..ayrıca stroker dedim swap demedim sen yanlış anladın heralde yani arabanın alt tarafının 1.6 oldugunu sanmıyorum bu kadar kamcılanamaz yoksa ustlerde yada baska bi nos faciası da bzde oldu
ama bi daha denemek nasip olur insallah ,aydan abi de sıkıntı olmaz hazır olursak sesleniriz gelir o da bizi kırmaz nasıl olsa kartopu rahatca geciyo aynı speclerdeki aracları..kazasız belasız tekrardan..
Kardes o zaman söyle yapalım senin istediğin yerde motoru açtıralım hani alttan alttan laf sokuyorsun yaa eğer bu arabada dediğimizden hariç nos vs vb çıksın sana 2 litre shell 97 oktan benzin gönderirim helâlindenreklama ihtiyacımız yok cok şükür bilmem anlatabildimmi ?
Bende oyumu Reg 106 ya vermıstım Suat ustayı onceden bılırız duyarız kac senedır yaptıgı araclrı draglarda izleriz..
Bu iş ortaya cıkmasa nasıl vıcdan rahat olacakda reklam yapılacakdı cok merak edıyorum..
Birde Selcuk yukarıda postların bırınde yazdı.Deneme gecesi aracında sıkıntımı var diye sorulmus o postu okudum yazmıcakdım yazmak ıstedım sadece komik![]()
ben laf falan sokmuyorum acıkca dusuncelerimi yazıyorum buraya ki o gece asırı kalabalık bi ortam vardı tekil olarak benim dusuncelerim değil zaten bunlar şimdi ne sen ne de ben işimizi gucumuzu bırakıp kartopunun motorunu acıcak dibine kadar inip bakıcak değiliz ben bahane de bulmuyorum o gecede soyledim bariz gecildik evet diye tebrikte ettim anlatabildim mi? sadece bu kadar işi bilen insanın içinde soruyorum sende dahil aynı parcalar takılı 2 arac 2 sini de yapan insanlar belirli işi bilen kişiler ,biri full takılı klimasına kadar hatta diğeri de full sökuk takılı olan obur aracla 2 vites yan yana nasıl gidiyo da 4 te direk ışınlanıyo? bunu acıklasın biri bana iyi geceler dicem gitcem bi daha da ne denerim ne yazarım kotu bişey demiyorum kardesim soruyorum sadece![]()
o gece AC ile KARTOPU denerken bende ordaydım. Senelerdir 106/saxo nun üstünde oturan biri olarak 3 gündür gözüme uyku girmiyor, 2 aracıda yapan insanları yakın tanırım hemen hemen hergün irtibatta olduğumuz insanlar. hani bi laf vardır. Bunca yıllık yoğurtçuyum böyle kase görmedim... diye. hala kafamda o geceki deneme var. bunların üstünede bugünki bu videoyu görünce ister istemez insanın aklına geliyor. aydan abi okursan beni sakın yanlış anlama, dünde telefonda konuştuk, teknik bi açıklama yaparsan sevinirim abi.