KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
La olum hasta etmeyin adamı araba garajda arayım aydan abiyi inceleyin arabayı çıkalım basın tekrar daha ne diyeyim ben size...Cins cins konuşmayın...
şimdi sunu yazayım belki samimiyetten ötürü şaka yapmışlar diyelim adamlarda cocuk değil bazı arkadaslar küfür edeceğim yazmıslar önce bi duracaklar küfürde ne demek insan abileri yasındakılere saygı gösterecek yalnıs yapılmıs doğrudur şaka denmiş ama olmadı selcuk kardeşimiz geçeceğim diye o akşam arabayı hazırladı geldi bastı arabayı kırdı sibopları yemiş 16 sınıda oldumu şimdi ağalar şimdi burada yapılması gereken o adamın eksigi giderilmesidir ve özür dilensin derim cunku agır oldu biraz
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
uyumu doğru araca verdim.Allah Şükür dün gecede onurcan ve ceyhune anlatdım sohbet ederken Reg Yolunu alır diye Maşallah tekrardan.
DRİLL
Dr.Ecu
Saka fln hikaye be abi ne sakasi adami aptal yerine koyuyolar birde saka yapan adam konulu video yaptirip keyf alirmi oy verenler bu size kapak olsun dermi selcuk sen ue yi hafife aldin bak boyle oldu dermi hepsi bi yana ahmet bana demezmi gece yuzume baka baka kanka arabada bi sikintimi var reg e bsy mi oldu diye hay allahim ya ulan neyse...![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)