Maşallah araçlara. Egvtec iyi yürümüş dicemde saxonun specleri belli değil.. Filtre,egsoz,chip değildir heralde![]()
Maşallah araçlara. Egvtec iyi yürümüş dicemde saxonun specleri belli değil.. Filtre,egsoz,chip değildir heralde![]()
iki araca da maşallah..eg antalya da olmalı![]()
Masallah abı aracına gecılecegımı bılsemde senlek denemek eglencelı olur![]()
Edıt: Nos basmıyorum.. :P
Onurcan Korkmaz
Bemaps Chiptunıng
kanka yavaş yavaş sahnelere çıkıyosun inşallah şu eksiklerin biter dahada hızlanırsın tabiki benimkilerde vtecler çıksın sahneye artık![]()
Maşallah araçlara saxo güzel giden bir araç kendi speclerinde hiç geçildiğini görmedim hiçte geçemedim.
specleri 13-59 kısa portpolish chip filte eksoz
maşşlah mert maşallahaz sabret seni üzücemm
otobanda caddy le bile al 2 ye diyorum her türlü atar yapıyom sana ehuheuh![]()
34EV4212
Powered by AHM PERFORMANCE
PPR MOTORSPORTS
Mapped by Ecufast
alayınız gelsin kralınız bir adım öne çıksın
EV 206 RC ROLL HATTI: 555 980 ONYEDİ ONYEDİ
iki aracada maşallah güzel gidiyorlar. eksikler tamamlanınca daha iyi olacaktır inşallah.
DRİLL
Dr.Ecu
maşallah koşmuş araç eksikleri giderilince inş. istediğinizden çok daha iyisi olur tbrk.ler araçlara
OKAN YILMAZ
..MTM & PRO STOCK GARAGE..
cumartesi günü AYIŞIĞINDA okuyup üfledim ben onumaşallah mert abi allah nazarlardan korusun
helal beygir NOS suz
![]()
doğruların gözle görülmeyen orduları vardır...
Teşekkürler..
olum araban çıkmış hayırlı olsun..seni camcar aracı yapıcam haberin olsun bütün gece benim videomu çekiceksin şu işler bitince...
filtre egsoz chipliyle yürümem zaten...egvtec ısınma turlarında çok daha gideri var ayar kısık timing yok ama yinede tatmin etti beni bu haliyle...
senin gibi geçme geçilme sıkıntısı olmayan biriyle ortada biyerde buluşup denerim sabaha kadar
ben nossuz yürüyemiyorum ama haberin olsun kardeşim
kanka şu cenabetlikleri atlatırsam çok güzel olucak...şu halde bile tatmin etti beni...
senin en dolu vtecinide bekliyorum sabırsızlıkla..çok can yakıcak UE vtec eski günlerdeki gibi...
saxoda kendi speclerine göre iyi yürüyo maşallah...
valla kanka aramızda deneme olursa iki arabada yan yana gelir kaputlar açılır söylenenlerin dışında bi madde varmı kontrol edilir sıkıntı yoksa çıkılır...yoksa senle denemem ue 106 olayı sonrası...
eyvallah orhancım...senin arabanda yükleniyo sanıyorum istediğin gibi olur inşallah..
sen aynı specleri yaptın biliyosun daha çok gideri var...bana özelden telefonunu yollarmısın timing yapılırken birşey danışıcam sana..
abi nos bastın falan diyerek bana 1 milyarın lafını yapmas2000'i ben geçmiyim diye sattığınıda itiraf et
canımız ciğerimiz o bizim kanka...ama noslu bk'da geçen gece krallığını ilan etti onuda seviyoruz nosuda![]()
34EV4212