User Tag List

Sayfa 6/6 İlkİlk ... 456
102 sonuçtan 96 ile 102 arası

Konu: TH 306 GTİ BMW 3.20 d

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o kadar da değil chip olsa durum farklı olurdu. gti önde olurdu sonra yine gelip geçerdi ama uzun süre alırdı gitmesi.
    benzinli 320den bahsediyorum dizelden hizli
    aslinda demek istedigim benzer guc agirliktaki araclardan hizli oldugu, yani arac 184 hp 1480 kg filan ama bildigin yuruyor arac baya baya,,
    306 cipslide olsa gecer gibi gozukmuyor bence 4 boy gibi fark olusmus, rs le filan denesede uzunda ciddi gelir gecer gorunuyor \, denk arac bulamadm acikcasi cipli roccolar olabilir
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3.20d Ler çok mantıklı çok guzel arabalar...
    Benim soft yazilimli 177 lik ile 2012 184 likle (4.000 km de ki bı arac arkadaşımın) kafa burun gidiyorum, ne o beni nede ben onu geçemiyorum 200 e kadar üstlerde gecerim diye düşünüyorum ama gaz çekmek zorunda kaldık hep...

kutsal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gokhan_205 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka maşallah 306 ya bmw ye zaten maşallah o nasıl bir vites atmak onu anlayamadım kanka
    kanka neyını anlayamadın

KeremDOGAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen arayıp sorma hiç gazla oralarda gelince ararsın...
    -/_________\-
    [O==ⓦ==O]
    Volkswagen GOLF MK1 GLD

barisy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    f30 320d nin hızlanması 0-100 de e90 184 lükten 0,2 saniye daha iyi , bu avantaj 100 km üzerinde de devam ediyor . Kısaca 200 km hıza ulaşıldığında f30 un 1 boy belki biraz daha fazla önde olmasını bekliyorum. Birkaç hafta içinde gelecek bir araç var deneyeceğiz.

e90 320d ler için ise şunu belirtmem gerekiyor , aracı S veya D modda roll çıkardığınızda manuel ve 4200 devirde vites atan aracın arkasında kalıyor. Araçlar aynı , motor aynı , model aynı ama manuel 4200 devir bu aracın en optimum hızlanmasını sağlıyor. Bu sebepten bazı videolarda denenen araçlar arasında fark oluyormuş gibi görünse dahi aslında farkın ana sebebi vites değişimidir.

guwen_ar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı barisy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    f30 320d nin hızlanması 0-100 de e90 184 lükten 0,2 saniye daha iyi , bu avantaj 100 km üzerinde de devam ediyor . Kısaca 200 km hıza ulaşıldığında f30 un 1 boy belki biraz daha fazla önde olmasını bekliyorum. Birkaç hafta içinde gelecek bir araç var deneyeceğiz.

e90 320d ler için ise şunu belirtmem gerekiyor , aracı S veya D modda roll çıkardığınızda manuel ve 4200 devirde vites atan aracın arkasında kalıyor. Araçlar aynı , motor aynı , model aynı ama manuel 4200 devir bu aracın en optimum hızlanmasını sağlıyor. Bu sebepten bazı videolarda denenen araçlar arasında fark oluyormuş gibi görünse dahi aslında farkın ana sebebi vites değişimidir.
    Ewt biz denedik gorduk.beygirler ayni olsada 8 ileri avantaji war sanirim.f30 200 lerde 2 2.5 boy onde oluyor.

kral_mzk
    Misafir
    arkadasımda e90 bende f30 var bursada biraz denemistik (18 jant vardı onda bende 16) kalkışta az burnum hep önde kalkmıştım 120 lerde bıraktık hep ama sonrasında da burnum öndeydi hep. ama uzunda merak etmiyor değilim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)