yasadigim yer dolayisi ile bir cok amerikan aracini test etmis - kullanmisligim var , gerek es dost gerek kendi araclarimiz olsun , benim gozumde ferrari derisi degil meclisteki ceylan derisinden dahi olsa , amerikan mali araclar paralari hak eden araclar degil , misal bir arkadasimin 11 suburbaninda kapi kollarindaki kromlar soyuluyor , hemde tum kapilar ...
video fake olur olmaz bilemeyiz pek , biz cekmedik sonucta ama cidden benim gozumde alinmamasi gereken markalar icinde jeep . ben 12.000 milde liberty nin arka diffini kirdim , hemde normal dur kalk sirasinda , muhendsler geldi inceledi case olustu , uretim hatasi , arka diffin icine somun sikismis . 10 dakika once olsa belki suan bu yaziyi yazamiyor oalbilirdim . nasil bir uretim hatasi ki bu , zaten binbir cambazlikla ustunu ortmeye calistilar , bende sattim cok kisa bir sure sonra kurtuldum , hikaye cok aslinda anlatsak . ben biraz kendi sahsi fikrimi on planda tutuyorum , yoksa kimse yanlis anlamasim , kimsenin tavuguna kist dedigim yok .