User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
45 sonuçtan 39 ile 45 arası

Konu: Ilginc bir test

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yasadigim yer dolayisi ile bir cok amerikan aracini test etmis - kullanmisligim var , gerek es dost gerek kendi araclarimiz olsun , benim gozumde ferrari derisi degil meclisteki ceylan derisinden dahi olsa , amerikan mali araclar paralari hak eden araclar degil , misal bir arkadasimin 11 suburbaninda kapi kollarindaki kromlar soyuluyor , hemde tum kapilar ...

video fake olur olmaz bilemeyiz pek , biz cekmedik sonucta ama cidden benim gozumde alinmamasi gereken markalar icinde jeep . ben 12.000 milde liberty nin arka diffini kirdim , hemde normal dur kalk sirasinda , muhendsler geldi inceledi case olustu , uretim hatasi , arka diffin icine somun sikismis . 10 dakika once olsa belki suan bu yaziyi yazamiyor oalbilirdim . nasil bir uretim hatasi ki bu , zaten binbir cambazlikla ustunu ortmeye calistilar , bende sattim cok kisa bir sure sonra kurtuldum , hikaye cok aslinda anlatsak . ben biraz kendi sahsi fikrimi on planda tutuyorum , yoksa kimse yanlis anlamasim , kimsenin tavuguna kist dedigim yok .
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

Canselmo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ntv 0-100 programındada cok bahsedilmiş bir konu avrupa araçların amerika araçlarına göre cok cok daha kaliteli ve yapıcı oluşuydu

hakotech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2005 senesinde yanlış hatırlamıyorsam tarihi 2004 sonuda olabilir..bir grand cherokee 2.7 crd jeep almıştım..aracı sıfır aldım ve kullanmaya başladım..araç düz yolda gayet rahat ve konforlu..tabiki bir amerikan klasiği haline gelen bomboş bir konsol..neyse tipine vurulmuştum zaten ozaman..

akabinde bir gün babam ile iş yerinden çıktık ve babam arkaya oturdu.. hava yagmurlu deildi ve yerler kuruydu.. sahil yolundan bahçelievler istikametine ilerliyodum..çoğumuzun bildiği ölüm virajı adını verdikleri yere geldim..süratim 60 en fazla 70 idi..viraja girdim ilerlerken birden arka kısmı kaymaya başladı...hötttt noluyo ne bitiyo derken aracında suspansıyon sıstemı asırı yumusak olmasının verdıgı savrulma hissi ile babamın ömründen 5 benimkindende bi 2 sene gitti..

hala sağımda solumda araç olmadıgına şükrederim..Allah korusun aracın kıcı bi carpsa baska bı araca diğer şeride ucması içten değil..

neyse babam bana kızdı napıyosun ulan diye..bende gördün hiç bişey yapmadım araba kendi attı dedim..aracı alalı daha 3 ay olmuştu ve bu hadise yasanmıştı..

babam hemen götür ver bu arabayı git adam gibi bi araba al demişti..akabinde aracı şuanki suv'umuz x5 ile değiştirdik ve çok mutluyuz..

birdaha jeep firmasından bir sey almamaya yemin ettim..aklında olan varsa tavsiyem amerikan jeep firmasından uzak durun..
    İNSTAGRAM KULLANICI ADIM : h.a.k.a.n.s.g.r

Canselmo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim cok denk gelmişliğim var veya görmüşlüğüm yol tutuşu cok kötü bi araç gercekten. Ama arazidede cok cok farklı işler yapıyo

M.A.D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yiit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ulen aynı arabayı nasıl takla attırıyolar bak bak. çakal bunlar çakaal.
    bak bak citroenci nasıl belli ediyor kendini
    Mehmet Ali DİNÇ

M.A.D Custom Stickers

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @M_PROJECT, kardeş yazdıklarına katılmakla birlikte amerikan araçları hakkında bir iki kelam da ben etmek istiyorum.

300c, cherokee, hummer vs... arkadaşım bi aracın kalitesi ile görüntüsü birbirini bu kadar mı inkar eder? ulan o kokpitin plastiğini, o koltukların derilerini, o ahşap görünümlü kaplamaları nereden temin ediyosunuz? çabucak deforme olmalar falan... diğer yandan yol tutuş ve süspansiyon. yumuşak ayarlar var diye yol tutmaz mı bi araç arkadaş? mercedes de rakiplerinden çok yumuşak ve konforlu ama yola yapışıyo. amerikan'lar Allah muhafaza.

japon araçlarının dahi hem malzeme hem de işçilik olarak amerikan'lardan üstün olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

Trance-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı redbaron Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    klasik amerikan hiç yadırgamadım , hepsi taklacı güvercin .ağırlık merkezi yüksek araçları şahinle kıyaslayan arkadaşıda tebrik ediyorum
    valla kusura bakma da ; tofaş getir ... ( yada allahtan yok memlekette babamın şahini var 90 model )

- inan bu testin aynısı yapıp videoya çekesim ve youtube'a koyasım var desem ne dersin ... ?

- inan şahin ; tek teker üstünde akrobatik hareketler yapmaz böyle testte !!!

- lastik jant üzerine düşüp , lastiği patlatmaz ...

- olsa olsa , arkadan atar ,

- he diyeceksin şimdi aynı kategori değil ... onunda açıklaması var ; amaç yol tutuşu göstermek ve test sırasında aracın davranışlarını görmek değil mi AMAC'ımız ?

saygılar ve sevgiler .
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu okudum, şimdi bakırköy minibüsüne binip, meydana kadar ring hayali kuracagım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)