virajlarda max 7.000rpm de döndüm gazı fazla kacırında aynen ole kafadan kopup gidiyo. zamanlamaya katılmadım bi dahakine beraber turlarız inş catapata catapata![]()
virajlarda max 7.000rpm de döndüm gazı fazla kacırında aynen ole kafadan kopup gidiyo. zamanlamaya katılmadım bi dahakine beraber turlarız inş catapata catapata![]()
Ben sana dedim ama dimi pistin zevki ne rollingde var ne dragta diye selim. Bi dahakine biraz süre kasmayı dene. Sende kilit varmı bilmiyorum ama iyi bir süre çıkartman gerekir. Keşke ferrari ile kaldırsaydık seni![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
kilit yok kank evet iyi süre yapılır ama su durumda deil özellikle en başta fren lazım tmm hızlanıoda durmuyoki düzlügün ortasında frene basmam gerekiyoben bi tane kiralayıp deniycem en sonunda hiç bi ferro denemiyo ya
![]()
doktor pistın duzlugunde 4.vıtesten cıkarmıcan 220 le vericen redlıane tata tat tata tat tata tat. çıksın alevler coşsun millet coflasın motor.dddddd
bende fark ettim senin frenler standar sanırım... acilinden fren sistemi ister..
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
hahahaha bı kapak tan ne olucak be kankkoyo yuda aldıkmı tamamdır
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)